- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
Hala bu adamla ne diye birliktesinMerhaba arkadaslar konum biraz uzun olacak ama fikirlere ihtiyacim var
Nisanlim asla hatasini kabul etmeyen ve bi hatasi olsun benim bir yil onceki ufak bir hatami acip uste cikmaya calisan biri..yada kendiyle ilgili bisey olsun hemem uzatma der benim olsun gunlerce uzar gider.. cok kiskanctir ve kiskansin eser gurler bezdirir.. ben tesaduf is yerinde sevmedigim bi kizla resmini gordum kiz koluna girmis resimde topluca cekilmis resmi attim aynisini sen gorsen napardin bunu soyle uzatmicam dedim (kendisi direk ayrilir kavha eder ) kizin sevgilisi var aralarinda bisey olmicani biliyorum empati yapsin diye attm sadece. Hatali ya esti gurledi yeter bunaldim vs vs daha oncede ben onlara gitrigimde annesini dakka basi gider bes dakka boyunca oper koklar ama cok abarti sekilde yapardi ve guzelce rahatsizligimi dile getordim normla insan oper ama devamli ben gidince ve bes dakkada bir yapnca rahatsiz oldjm kiskanmak degil bu. Tamam dedi yapmadi cok anne duskunudur olabilir kabullendim ben bunu zaten . Annesi devamli onlara gidim hergun arayim ister ama ben sogul ve mesafeliyimdir bunu nisanlkmla konusmustuk ve haklisin cok samimi.olma vs demisti dun ben resmi atriktan sonra yeter bunaldim zaten annemi.kiskaniyosun annem.o benim.operimde.koklarimda nokta dedi gelmiyosun hal hatir sormuyosun saygi gostercksn dedi ben haftada bir giderim ararim ablasini annesini yazarim faceden ama sekiz aydir abla ve annesi beni bi kere bile aramadi ve faceden hic yazmadi olsun ben ariyorum yaziyorm ve asla saygisizligim olmadi ozel gunlerde gidrrm mutlka alirim hediye onlar asla aramaz ve hediye vs almaz aama sorun degil. Nisanlim smdiye kadar gelmiyosun etmyosun demedi dun bana boyle patladi sorun kimde bendemi ? Yoksa uste cikmak.icin bunumu bahane etti. Kusura bakmayin uzun oldu aciklayici yazmaya calistim. Ve ben annesini kiskanmiyorum sadece cok abarti seyler oldugu zaman uyariyodum anlayisla karsiliyodu hep