Burdaki üyelerle nişanlınızın kuzeni aynı mı karşılaştırmanız bir değişik..Damat bey mi deselerdi ? Biz de yeni üyelere gelin hanım diyoruz, damat bey, enişte diyoruz. Mıç mıç olmaya gerek yok. Zamanla tanıdıkça değişiyoruz.
Benim bir adım var onu kullanabilirler mesela Mahmut uç bir örnek olmadı mı sizce?Ne desinler mahmut mu?
Gelin hanım mesafeden mada saygıyı gösteriyor.
Biraz kaynastıktan sonra ısmınızle hitap ederler, ozaman da fazla lackalar diye konu acacaksınız hissi dogdu ıcıme.
Cunku dert arayan birine benziyorsunuz
Burdaki uyeler naber sekerim desın bana. Ama koca kuzeni gelın hanım desın. Sekerim diyen koca kuzeni nefretliktır.Burdaki üyelerle nişanlınızın kuzeni aynı mı karşılaştırmanız bir değişik..
Hepimizin bir adı var. Bazen yasıt oluyoruz o kuzenlerle, isimle hitap etmek saygısızlık geliyor. Bazen buyuk oluyoruz Bı ıkı yas, abla demek ayıp geliyor.Benim bir adım var onu kullanabilirler mesela Mahmut uç bir örnek olmadı mı sizce?
Verdiğiniz örnekler çok uç ben adımla hitap edilmesini bekliyorum bahsettiğim kuzeni 3 yaş büyük benden çok büyük biri de değil bu yüzden saçma buldumBurdaki uyeler naber sekerim desın bana. Ama koca kuzeni gelın hanım desın. Sekerim diyen koca kuzeni nefretliktır.
Oyuzden kıymetini bılın
Burdaki üyelerle nişanlınızın kuzeni aynı mı karşılaştırmanız bir değişik..
Örnek vermiyorum ki, Burdaki uyeler le kuzenler bir mi diye soran sızsınız.Verdiğiniz örnekler çok uç ben adımla hitap edilmesini bekliyorum bahsettiğim kuzeni 3 yaş büyük benden çok büyük biri de değil bu yüzden saçma buldum
Öyle anladım bi an=/
Yeni üyeler sizce buradaki yeni üyeler mi yoksa aileye katılan 'yeni üyeler' mi ?Gece gece güldürdünüz :)))
Öyle anladım bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?