Mesajlarında gördüm daha doğrusu nişanlım bana bi konuda ekran görüntüsü atmıştı WhatsApp konuşmasını. Gelin hanım geldiğinde gideriz yazmış gülücük falan da yok samimiyetsiz geldi
Aslında bundan tavır çok önemli. Gelin hanım bana da itici gelmedi. Ama nasıl tonla söylüyorlar, bunu söylerken tavır eda nasıl. Bunlar önemli bence. Size o itici geliyor olabilir. Kimi insan zıkkım dese zoruna gitmez insanın. Kimi canım gülüm dese batar.
E ne varki ben 40 eltim 35 yaşında, görümcemizin eşi bizden 4-5 yaş büyüktür, bana ve eltime gelin der, Bu hitap şeklinde alınacak gocunacak bir durum yokki.
Saygıdandır o.
daha güzel bence.
Bana da tüm sülale "yenge" der. Hayır 60 yaşındaki ablası bile yenge diyor.. Çok da kalabalıklar maşallah. Bir gittiğimde adımı unuturum. Adın ne ? : Yenge =))
Selam kızlar 6 aydır nişanlıyım. Nişanlımın benden 5-6 yaş büyük kuzenleri bana '' gelin hanım'' diye hitap ediyor. Rahatsızlık duydum sonuçta birlikte oturup sohbet ettiğim insanlar fazla mesafeli bi hitap şekli değil mi? Bi yandan da kabullenmemişlik var gibi sanki? Yoksa ben mi abartıyorum
rahatsız oldugunuz bırseyı ıfade nıye edemıyorsunuz
sadece bu konu ıcın degıl genel olarak
mesela ben rahatsız olsam derım kı ya gelın hanım demeyelım gelın deyınce sankı altda bır gelıncılık bır uzaklık yatıyor ben sızı kuzen olarak goruyorum derdım
yanı kendınızı ıfade etmekten ıcınızden gecenlerı soylemekten cekınmeyın samımı olursanız samımıyetınıze ınanılır
Selam kızlar 6 aydır nişanlıyım. Nişanlımın benden 5-6 yaş büyük kuzenleri bana '' gelin hanım'' diye hitap ediyor. Rahatsızlık duydum sonuçta birlikte oturup sohbet ettiğim insanlar fazla mesafeli bi hitap şekli değil mi? Bi yandan da kabullenmemişlik var gibi sanki? Yoksa ben mi abartıyorum
esimin aileside gelin hanim gelin kiz derler bana yaşca buyukler
yapim geregi benim icin sorun olmayan bir hitap şekli mesafeli resmi gereksiz samimiyet kurulmasini gerektirmeyen