bence de tek taraflı karar alıyosunuz bu hayat ıkınızın olacak ve ıkınızın de ıstedığı sekılde ancak oyle mutlu olabılırsınız sız sımdı ne kadar zorlarsanız o da ınadına o kadar yapmayabılır yada yapsa bıle zorla yapar ilerde daha buyuk sorun olarak karsınıza cıkabılır bence her ıkı aileye de cok yakın olmak ıyı deıl ufacık bır tartısmaya anne baba sahıt olursa olaylar buyur hem artık bır ınsan evlılık cağına gelmısse yetıskın bır bıreydır anne babanın korumasından cıkmalı dıye dusunuyorumkızlar nişanlımla düğün ve evlenip yerleşeceğimiz ev konusunda anlaşamıyoruz
ben ailemden ayrı olmak istemiyorum
babamın dediğini mutlaka yaparım dedim
çok bozuldu kapadı teliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tartışarak karar almak istiyooo
ama ben ailemden ayrılmak istemiyorum
gerçi aynı şehirde olucaz onun ailesi daha uzak bir şehirde
mutsuz ediyomuş bu konu onuu
anlamıyo benii ben hem ailemi hem onu kırmak istemiyorummm
ama ailem yakın olsun istiyorum evim ve o yanımda olsun çok mu şey istemekteyim kiiiiiiiiiiiiiiiiii
sanırım boyundurluk altına girmekten çekiniyooooooo
ama bu düşüncesinide anlayamıyorum
erkeğin ailesiyle yakın oturmakla kadının ailesine oturmak aynı şey değildir.ne kadar düz mantıkla yaklaşılıyor.
k.valide gelir gelinden iş bekler,ağarlanmak bekler yetmez misafirim gelecek gel yardım et der.gelinle k.valide hep yanyana sohbet etme durumundadır laf sokmalar vs...
ama kızın annesi gelip de damattan iş güç beklemez onu rahatsız etmez.aksine o, damadına hizmet eder,onu över şişirir.
arkadaşların çoğu onaylamış, vavvv ezdirme kendini,işte tabi anana babana yakın oturcan,eşinin annesi sürekli senden hizmet bekler,laf da sokar diye...aynı arkadaşlardan biri acaba neden k.validesinden çocuk bakmak için yardım bekler?? anasını çağırsaymış yaa...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...totosuna güvenmeyen bence hiiiiç evlenmesin,sevmekle olmuyor maalesef bu işler...sevgi iki insanın arasına birbirlerine katlanmak için verildi,tabiki kendimizi ezdirmiycez ama ayan beyan görülen şeyleri de göz ardı etmeyelim..ayaklarının üzerinde durmaya beceremeyen kız çocukları için fevkalede sorumluluk ister evlilik camiasıı
kesinlikle ailene yakın otur canım.bu devirde kimseye güven olmuyor arkadaşa akrabaya bile.anne baba gibisi var mı en azından iyiliğini istediklerine eminsin.bak sana aileye yakın olmanın faydalarını yazayım.
-bir bunalırsın oturmaya gidersin.
-başın sıkışır bir şey olur yardım istersin.
-eşinle tartışırsın burnu sürtsün diye 1-2 gün kalmaya gidersin.
-çocuğun olur annen yardıma gelir,sen ona bırakırsın.
-yemek yapamazsın annen de yersin ya da o gelir yapar (hastaysan falan)
yaa bir çırpıda aklıma geliverenler bunlar canım.bence ısrarcı ol.
Benim eski ev sahibinin kızı annesine sabah gelirdi akşamda giderdi anneside bıktım bunlardan diye söylenirdi banada garip gelirdi eşime anlattığımda gayet normal karşılardı çünkü derdi eşi asgari ücretle çalışıyor kadının kimbilir neler canı çekiyor eşide alamıynr derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?