canım bende öyle istiyorum
ama nişanlım anlamıyo beniiiiiiiiiiiiiiiiii
tek taraflı karar verdiğimi onu dinlemdiğimi ona karşı hiç adım atmadığımı ve fedakar olmadığımı söylediiiiiiii
onun ailesi zaten uzak bir ilde
beni sevdiğinden eminim bende onu seviyorumm
ama zaten bu şehirde olucaksak bari benim istediğim semt olsun
canım acaba nişanlın işine yakın olsun diye mi başka semt istiyor.eğer böyle bir durum yoksa ben bunda artniyet ararım.bazı erkekler özellikle karısını ailesinden uzaklaştırırlar.
yok hayır onun servis imkanı var her semtten servisleri var mış kurumunun
başka şehire taşınmicaksanız niye dert ediyorsun yine görürsün aileni.bence hem eşinin hemde kendi ailenin uzak olması en iyisi.ilerde emin ol eşinle aranda sorunlar mutlaka çıkar.
eşin ailenle ilgli istemedeği alındığı şeyler ortaya çıkar.yani eşin öyle algılar sizde tartışırsınız hep.
başka şehire taşınmicaksanız niye dert ediyorsun yine görürsün aileni.bence hem eşinin hemde kendi ailenin uzak olması en iyisi.ilerde emin ol eşinle aranda sorunlar mutlaka çıkar.
eşin ailenle ilgli istemedeği alındığı şeyler ortaya çıkar.yani eşin öyle algılar sizde tartışırsınız hep.
Bence sakin ve güzel bir sekilde nisanlini ikna etmeyi çalis. Çünkü ben suan annemden uzagim... ve nasil oldugunu cok iyi bilirim. Sana tavsiyem elinden gelnei yap. Bagirirp cagirarak degil.. Sakin bir sekilde.. Eminim o seni anlayacaktir.
Basarilar dillerim!
kızlar nişanlımla düğün ve evlenip yerleşeceğimiz ev konusunda anlaşamıyoruz
ben ailemden ayrı olmak istemiyorum
babamın dediğini mutlaka yaparım dedim
çok bozuldu kapadı teliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tartışarak karar almak istiyooo
ama ben ailemden ayrılmak istemiyorum
gerçi aynı şehirde olucaz onun ailesi daha uzak bir şehirde
mutsuz ediyomuş bu konu onuu
anlamıyo benii ben hem ailemi hem onu kırmak istemiyorummm
ama ailem yakın olsun istiyorum evim ve o yanımda olsun çok mu şey istemekteyim kiiiiiiiiiiiiiiiiii
nişanlımla aynı fikirdesin canım
oda böyle düşünmekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?