- Konu Sahibi kocasinatapiyo
-
ben sizin nişanlınız olsam bir dakika durmazdım... pes vallahi.
nişanlımın numarasını bılmıyo zaten kız başka numaradan aramıs nısanlım onu kız numarasını öğrenmesın dıyedoğrudur efendim gönül nikahınız vardır kocanızı sevin tabii... bırakın zilliyi dedimyaa gerek yok zilliyle zilli olmaya adı üstünde zilliymiş göz dağıda vermişssinizz.. tam rahatlamak istiyorsanız nişanlınızın numrasını değiştirin BENCE
eeeeeBenim sadece: "eeeee???" diyesim geldi...
normalde kızlar bakınca benımde hoşuma gıder gülerim hoşumada gıder ama bunun yaptıgı arsızlık cocuk ben nişanlıyım dedıkce benım le ol demekbeni m eşimin peşinde kız dolandımı herhade gururlanıdımşakkıdı
çünki onun tek sahibi benim :1closedeyes:
gerisi anca uzaktan salyasını akıtır
hiçççç onun için canını sıkma
o şuan seninle ve sana aitt:içelim:
normalde kızlar bakınca benımde hoşuma gıder gülerim hoşumada gıder ama bunun yaptıgı arsızlık cocuk ben nişanlıyım dedıkce benım le ol demek
yok ya kızı zaten arada görüyoduk kızın bakışlarıda bakıs degıl dı yagnı benım nısanlım bana yalan soylemez ona çok guvenırım her zaman kefıl olurum kızı ben aradıgım zaman eğer tersı bı durum olsaydı kız bana soylerdı zaten kız sessızkaldı açıkcası korktuböyle yol kesen kızlar dedim ya filmlerde var sadece.nişanlın çok film izliyor heralde.sana biraz hava atmak istemiş ama bence eline yüzüne bulaştırmış..niye tekrar arıyoki,roller degişmiş gibi geldi bana..ahhh arkadaşım sana abla tavsiyesi bu erkeklere güvenme..öyle karşısına çıkıpta ''benim ol benim ol''diyen kıza karşı koymak çok zordur,bide tlf nosunu veriyo seninkide alıyo,bide arıyoo..vay vay vaaaay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?