- Konu Sahibi kocasinatapiyo
-
o bır saldırsında ben görim saldırmak nasıl oluyo öğretım ona hıc fark etmez ona oyle bı hatıra bırakırım kı benı hayatı boyunca unutamazit ürür kervan yürür die bir deyim vardır
nişanlında sende kaale almayın tez zmanda bırakır
eğer siz üstelerseniz
kızda kendini bi halt sanar ve daha çok saldırır
demedi deme
neden benım nişanlıma ne zararım var benım zararım bizimle uğrasan ınsanlaravallahi insanın senin gibi nişanlısı olursa korkudan kapıya bile çıkamaz
sevılmezmı o ya ömrümün sahıbı o benım ama onunda benı ne kadar sevdiğinden emımıminsan çok sevdiğine zarar verirmiş sen çok seviyorsun belli ama nişanlında seni seviyor
o bır saldırsında ben görim saldırmak nasıl oluyo öğretım ona hıc fark etmez ona oyle bı hatıra bırakırım kı benı hayatı boyunca unutamaz
öldürücem senı dedım kız kortu zaten cevap veremedı kapattı telefonu ılk gördugum yerde ağzını burnunu kırıcam o zamab bırdaha yaklasamıyıcak nişanlımın 100 metre yakınınavalla ben tepkini normal buluyorum...
dövmek değilde daha ciddi bi tarzda tehtitkar vari konuşablirsin ya da muhatap almamaya çalışırsın ama kız çok bunaltırsa artık onada sen karar ver :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?