nişanlıma cıkma teklifi eden yaqğmur adındakı zilli

canım bı sakın ol ya..bu ne sıddet..bu kadar cıgırmaya ne gerek var..nısanlın haddını bıldırmıs zaten nıye muhattab oluyosun nıye o kızın sevıyesıne ınıyorsun..bırak sen bozma kalıtenı sevıyenı..agzının payını almıs..ha yuzsuz bır daha aynı harekete yeltenırse o zaman kafasına mı sıkarsın topuguna mı karar senın..ama ılk basta bu kadar muhattab olman gerekmıyo bence..zaten kız anladıgım kadarıyla nısanlınla konusmus ve telefon numarasını vermıs..bır daha arayıp sormamıs..nısanlın aramıs..snr da bı daha kızı sen aratmıssın..nıye uzattınız onu da anlamadım ya neyse..
sakın ol bıraz...

ayy ben dövememde bana öle bişe olsa :sm_confused:
ezerim arabayla kaçarım delikafadulden
büyük bi zevkle döverım ates olsa kendı kadar yer yakar zaten burnuna bırtane yumruk at olay bıttı kız pelt akan kanlamı uğrasacak doktora yetişmeklemı ugrasacak acısıylamı uğrascak kırık burunla gezecek hem ezsen daha kötüya ya ölürse busekıle sadece canı yanacak

bosver kafana takmaya degmez zaten nisanlin gereken cevabi vermis daha fazla yuz bulacagini sanmiyorum

korkuyorumdelikafaduldendelikafadulden
ben kimseyi dövmediğim için bu konuda çok eksiğimm:roflol:
yok ben güzel ezerim dozajında antremanlıyım

bu tip kişilikler için değil sinirimi ve ses tellerimi harab etmek tırnağımı oynatmam...
sen çok tepki verip ,kendini hırpalıyorsun ...
değer mi allah aşkına...
:dilcikar:hıııhh deyip,saçlarını savurup ,gözlerinle konuşacaksın öyle tiplere,
bir de alacaksın irkekini yamacına fink atacaksın ,bak onun yağları nasıl eircek diyete gerek kalmadan ....
hasetinden kabız bilem olur,demedi deme..:smiley-cool:delikafadulden

hiiiiiççç öyle şiddet - hatıra vs bırakacağım durumlarına girme ,
sana yakışmaz,evleneceğin adam da senden tırsıp,3.5 atmasın şuan itibari ile ...
onun da fazla göğsünü kabartıp,alıştırma..
kendine olan özgüvenini yaşat karşındakine ,kim olursa olsun ...
relax ol,yüzük senin parmağında adamın gönlü sende ise
ötesi var mı !!:sm_cool:

sen eğer böyle birşey yaparsan,emin ol nişanlın hastahaneye götürme sorumluluğunu üstlenir.
hehehe e bırı ınsanlık etsın götürsün hastaneye kız ölüyo gerçi bende acırım bakarsın hem kırar burnunu arkdasından hastaneye götürür bıde masraflarını üstlenırım çok acırım boyle seylere üzülürüm yanı bırı bırını döwünce ama benım damarıma basıldımı kım olursa olsun tanınmam bu kızda benım şah damarıma bastı

yaw bosver be guzelım yuzuk kımde yuzuuuuuuuk kım kocasınatapıyoooooo:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…