• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma gelen iş teklifi, sorunlu görümce ne yapmalıyım?

İnsanın kardeşiyle plan yapması kadar doğal ne olabilir ya.Hepi topu 1 aydır adamın hayatindasiniz sorarlar yani sen kimsin diye kendinize gelin bence.Evet bi yerden sonra herkesin ilk önceliği eşi olmalı bunda hemfikiriz ama sizin o aşamaya geldiğinizi sanmıyorum.Nişanlınız istiyorsa gitsin ama yerinizde olsam ben gitmezdim siz mevcut isinizde devam edin.Evlenince bırakırsınız daha nisanlıyken masraf ödetmek de pek hoş olmaz haberiniz olsun

Bence gitmelisin fırsatı değerlendirme adına. Mesafe koy, eşinde onunla vakit geçirmek istemiyorum diyorsa sorun yok

15 günlük nişanlısınız, nişanı atma sebebim demişsiniz, 15 gün olmadan nişan mı attınız anlamadım orayı..

Eski konunuzu da biliyorum görümcenizi de anlattıgınız kadarıyla tanıyorum.
Sizin yerinizde olsam kurulu düzenimi hiç bozmazdım.İstanbulda da olsa aldıgı maaş yüksek dahi olsa kiralar uçuk fiyat yaşam çok zor, yarın hamile kalırsınız, çocuktu bakmaktı hastahaneydi daha da zorlaşır.Şu an için yeni evleneceginizden dolayı borçlar muhakkak olacaktır.
Çocuklar büyümeden birikiminizi yapabilirsiniz.İlla ki sosyal olum diyorsanız zaten ikinizde çalışacaksınız ist de bile olsa zor yani.İleride değerlendirin derim ben.

Merhaba arkadaşlar. Sevinsem mi üzülsem mi bilemediğim bir haber aldım bugün. Mantıklı kararlar verebilmem için sizlerin yardımına ihtiyacım var.

Nişanlım yaşadığımız yerde kurumsal bir şirkette yönetici. Geliri çok iyi yaşadığımız yer küçük olduğu için hem lüks yaşayabiliriz hem de birikimimizi yaparız. Bu arada ben de aynı şirkette inka departmanındayım. Burada yaşarsak sıkıntımız yok ama burası sosyal olarak gelişmiş bir yer değil. Doğma büyüme ikimiz de buralıyız ama küçük bi yer. Ben İstanbul'da okudum ve buraya çok zor adapte oldum hatta nişanlımı tanıyana kadar burdan gitmeyi düşünüyordum.

Konuya gelecek olursak nişanlımı şuan çalıştığımız şirket İstanbul'daki şirkete göndermek istiyor. Biz daha 15 günlük nişanlıyız ve ondan önce de sadece 1 aydır tanışıyoruz. Nişanlım işi kabul etmeyi düşünüyor sen de gel orada sana da iş buluruz iş bulana kadar kiranda faturalarında ben destek olurum diyor. Bu arada benim eski öğrenci evim duruyor eski ev arkadaşım hala o evde benim odam da boş gidersem orada kalacam.

Benim konuyu asıl açma sebebim şu görümcemin erkek arkadaşı da İstanbul'da yaşıyor ve şubatta evlenip İstanbul'a taşınacaklar. Önceki konumu okuyanlar bilir görümcem nişanımı rezil etmişti ve nişanı atmamamın tek sebebi görümcemin İstanbul'a taşınacak olmasıydı. Kendisi kardeşine resmen aşık ve dibinden ayrılmıyor. İstanbul'a gideceğini duyunca bi de erkek arkadaşının eviyle yakın semtler olunca şimdiden planlar yapmaya başladı. Adaya gideriz, hafta sonları ağvaya gideriz çiftler olarak diyip duruyor.

Bu iş nişanlım için büyük fırsat ve çok önemli ilerde yurt dışına geçme şansı olabilir bu şekilde ama bu belki 7-8 sene sonra olur belki hiç geçemez kesin değil. Geçse bile 7-8 sene ben bu görümceyle napacam? Annem nişanı at diye baskı yapıyor, nişanlımın ailesi de çok pasif bu konularda kıza söz geçirilmiyor. Biz nişanlımla birbirimizi çok seviyoruz. Nişanı atmam söz konusu bile değil. Ve gidersek ya ikimiz de oraya gidecez ya ikimiz de burada kalacaz ayrı kalmak istemiyoruz.

Nişanlım gitme desem gitmicek ama sizce onun önünü bu şekilde kesmeli miyim ya bir ömür bana lafını yaparsa? Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar yorumlarınızı bekliyorum.
nişanlına gitme demek yerine direk bu kızla ilgili düşüncelerini anlatsan?

daha bir bucuk aydır tanıyorsun neden bukadr hızlı nişan yaptın biraz daha uzun olsaydı en azından nisanlına sürekli dip dibe sıkılacagını da söylerdiin anlardı simdi kardesimi, istemeyeck diyecek

Back
X