• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma haksızlık mı ediyorum

hoşuna gitmemesi zaten iyi bi şey? destek olup birlik olacağınıza saçma sapan düşünceler içindesiniz. sırf evlenebilmek için adamı cendereye sokuyorsunuz. endişeliyseniz gidin başkasını bulun.
Ben destek oluyorum zaten ama attığı adımların da sağlam olmasını istiyorum. Sırf kendini oradan kurtarmak için sonrasını düşünmeden bir işe kalkışmasını istemiyorum bunun neresi yanlış? Yanlış bir seçim yaparsa yine mutsuz olacak

İstifa etmek için öğretmem olmak için kpss girdi onu kazanamadı daha doğrusu 1.5 yıldır belli olmadı. Öğretmenlik ona asla uygun değil zaten sadece iş değiştirmek için saçma sapan şeylere yönelmeye çalışıyoruz bu yüzden onun istifa etmesini desteklemiyorum zaten
Bak ogretmenligi de tatili var diye istiyor. Saf misin canim ya. Ayril. Gerekirse evlenme hic. Ama bakici olacaksin bi yetiskine goremiyor musun. Evden calisan arkadasi icin ne guzel is demis... neden dedi bunu sence? Remote calismak yan gelip yatmak demek cunku nisanlina gore. Yani o remote iste de barinamaz. Bi sekilde memur olmus. Devam ettirmesi lazim. Yoksa hep issiz olur bu. Ben hayatta evlenmezdim boyle biriyle. Miy miy erkek hic cekemem. Yillarimi verdim diye evlenirsin muhtemelen sen ama bakici olursun haberin olsun

Ben destek oluyorum zaten ama attığı adımların da sağlam olmasını istiyorum. Sırf kendini oradan kurtarmak için sonrasını düşünmeden bir işe kalkışmasını istemiyorum bunun neresi yanlış? Yanlış bir seçim yaparsa yine mutsuz olacak
yapmayı istediği iş saçma bi iş değil. ilerlerse getirisi olan bir iş. evlilik meselesi yüzünden yapamıyor işte. siz de bunu anlamıyorsunuz. ailesi de memuriyete yönlendirmiş saçma sapan.

İşini sevmiyor olabilir, değiştirmek istiyor olabilir, hak veririm.
Ama yaş 30 u geçmiş artık, bu adamdan bir cacık olmaz. İnsanlarla muhatap olmamak diye bir şey var mı? Başınıza dert alırsınız benden söylemesi. Bu adam çalışmaz, olaki çalıştı o zaman da dırdırıyla yaşama zevkinizi sömürür. Evlenir hem kendime hem ona bakarım, üstüne anasıyla babasıyla da uğraşırım diyorsanız devam edin. Ben olsam yol verirdim.
aynen yaş 30'u geçince insanlar ölüyor çünkü:dddd
çoğu insan işini 30 dan sonra kuruyor. ana baba desteği olmayan kişilerin iş hayatı anca o yaşlarda oturur.
30 dan sonra iş yapamaz ama evlenip karısına bakabilir:ddddd madem 30 dan sonra bi cacık olmaz herkes mezara girsin. konu sahibi de evlenince işi bırakmayı düşünüyormuş ne kadar ironik. kadın yatacak adam istemediği işlerde çalışacak psikolojisini bozacak.

Infaz koruma memurlugu lise kpss ile almiyor mu? Muhendis niye boyle bir ise girmis ki. Ben de devlette yine a grubu bir isi var diye dusunmustum. Is hem tatmin edici degil hem zor. Ama nisanlin zamaninda da yapamamis, ailesi de taniyor cocuklarina herhalde ki kpssye yonlendirmis. Hos yetiskin insan neden ailesinin yonlendirmesini kabul etmis o da ayri. Yani her turlu nisanlin tembel ve buyumemis bir birey profili gibi.

Infaz koruma memurlugu lise kpss ile almiyor mu? Muhendis niye boyle bir ise girmis ki. Ben de devlette yine a grubu bir isi var diye dusunmustum. Is hem tatmin edici degil hem zor. Ama nisanlin zamaninda da yapamamis, ailesi de taniyor cocuklarina herhalde ki kpssye yonlendirmis. Hos yetiskin insan neden ailesinin yonlendirmesini kabul etmis o da ayri. Yani her turlu nisanlin tembel ve buyumemis bir birey profili gibi.
tembel değil çevresindekiler baskı yapıp saçma sapan yönlendiriyor insallah kurtulur kendi yolunu bulur. asıl tembel evlendikten sonra çalışmak istemeyen konu sahibi.

aynen yaş 30'u geçince insanlar ölüyor çünkü:dddd
çoğu insan işini 30 dan sonra kuruyor. ana baba desteği olmayan kişilerin iş hayatı anca o yaşlarda oturur.
30 dan sonra iş yapamaz ama evlenip karısına bakabilir:ddddd madem 30 dan sonra bi cacık olmaz herkes mezara girsin. konu sahibi de evlenince işi bırakmayı düşünüyormuş ne kadar ironik. kadın yatacak adam istemediği işlerde çalışacak psikolojisini bozacak.
Sizin fikriniz.
Ben 30 yaşını aşmış ve evlenmek üzere olan birisinin düzenini kurmuş olmasını beklerim. Konu sahibi için de geçerli aynı durum.
İnsanların bekleyip bekleyip evlendikten sonra tayin olacak işlere girip senelerce ayrı yaşamasını da çok salakça buluyorum. Bu da benim fikrim al ne yaparsan yap.

yapmayı istediği iş saçma bi iş değil. ilerlerse getirisi olan bir iş. evlilik meselesi yüzünden yapamıyor işte. siz de bunu anlamıyorsunuz. ailesi de memuriyete yönlendirmiş saçma sapan.
Getirisi şu an olabilir ama uzun vadede yapay zekanın alıp yok edeceği bir iş. Şu an bu işi 10 kişi yapıyorsa ileride 2-3 kişinin yapması yetecek. O 2-3 kişide de ekstra yetenekler olması gerekecek ki rekabetçi olsunlar. Ama konu sahibinin eşi daha çok kapak atıp, salla başı al maaşı şeklinde.

Evlendikten sonra masraflarınız ortak karşılanacak belki sizin maaşınızı garanti olarak görüyor olabilir o yüzden tam bu dönemlerde ( evliliğe yaklaştınız ) sizi de alıştırıyor işi bırakıp evden bir iş denemek istiyor.
Belki böyle olabilir. O yüzden çok üstünüze gelmiş evliliğe kısa süre kalmış olmasına rağmen iş iş diye diye evliliğin heyecanını bile yaşayamıyorsunuz.
Evlenince kirada mı oturacaksınız yoksa sizin ya da onun evi var mı

Adam dört yıldır gardiyan ve ilk işe girdiğinden beri istifa edicem deyip etmiyor , başka işte bulmuyor zorla istemediği bir işte çalışsın demiyoruz neden aksiyon almamış dört yıldır diye soruyorum ben şahsen, evlilik yüzünden istifa edemiyor değil yani.

Sizin fikriniz.
Ben 30 yaşını aşmış ve evlenmek üzere olan birisinin düzenini kurmuş olmasını beklerim. Konu sahibi için de geçerli aynı durum.
İnsanların bekleyip bekleyip evlendikten sonra tayin olacak işlere girip senelerce ayrı yaşamasını da çok salakça buluyorum. Bu da benim fikrim al ne yaparsan yap.
Evet size katılıyorum 15 yaşında değiliz ne zaman düzen oturacağız da çocuğumuz olacak da kendi hayatımızı organize edeceğiz 50 yaşında mı? 50 yaşına kadar hâlâ iş mi deneyecek yani yoksa destekliyorum ama adımlarını sağlam atsın dünkü çocuk değiliz ki

Sizin fikriniz.
tayin olmalık bi durum yok internet üzerinden bir iş yapmak istiyormuş mühendis adam yapar isterse.
iş hayatında otuz yaş erken bir yaş. sırf evlilik için hayatını çürütmesi bekleniyor çok bencilce. konu sahibi çalışmayı bile düşünmüyor. ona "bakacak" "eril" bir erkek bulsun o halde. burda adama saydırmalık bir şey yok.

Adam dört yıldır gardiyan ve ilk işe girdiğinden beri istifa edicem deyip etmiyor , başka işte bulmuyor zorla istemediği bir işte çalışsın demiyoruz neden aksiyon almamış dört yıldır diye soruyorum ben şahsen, evlilik yüzünden istifa edemiyor değil yani.
Yani bugüne kadar bekarken istifa edip istediği mesleği denerdi hem ağlayıp hem çalışıp bunca yıl niye emek vermiş o zaman. Biraz da bu açıdan bakıyorum napacağım 40ıma kadar adam işini oturtsun da menapozdan sonra çocuğu o zaman mı düşünürüz diyeceğim. Hayat o kadar hızlı akıp gidiyor ki ben artık yıllarımı boşa harcamak istemiyorum. Bu sebepten sevdiğim insandan ayrılmak da istemiyorum.

Getirisi şu an olabilir ama uzun vadede yapay zekanın alıp yok edeceği bir iş. Şu an bu işi 10 kişi yapıyorsa ileride 2-3 kişinin yapması yetecek. O 2-3 kişide de ekstra yetenekler olması gerekecek ki rekabetçi olsunlar. Ama konu sahibinin eşi daha çok kapak atıp, salla başı al maaşı şeklinde.
yapay zeka meselesi çok yanlış anlaşılıyor oraya değinmek istemiyorum aslında ama yapay zeka mesleklere entegre ediliyor sadece. bitirdiği iş diye bir şey yok. salla başı al maaşı olan insan niye infaz koruma memuru olsun ki. iş bulamadığı için yanlış bir yola sapmış kurtulmak istiyor belli ki.

tayin olmalık bi durum yok internet üzerinden bir iş yapmak istiyormuş mühendis adam yapar isterse.
iş hayatında otuz yaş erken bir yaş. sırf evlilik için hayatını çürütmesi bekleniyor çok bencilce. konu sahibi çalışmayı bile düşünmüyor. ona "bakacak" "eril" bir erkek bulsun o halde. burda adama saydırmalık bir şey yok.
İnternet üzerinden iş yapmak gibi bir durum yok adama gel istifa et limon sat deseler onu da kabul edecek. Sanırım çok gençsiniz anlayamıyorsunuz her şey lay lay lom geliyor. Yoksa ben de mutsuz bir şekilde çalışmasını istemiyorum ama 30 unu geçmiş adam da bir hamle yapmadan önce bir sonraki adımını düşünmek zorunda. Bazı şeylerin sorumluluğunu üstlenmek gerek

alamıyordur nasıl alsın. ilişkisi ailesi çok yönlendirmeci. psikolojisi bozulmuş ilaç kullanıyor adam. sanırsınız gününü gün ediyor.

İnternet üzerinden iş yapmak gibi bir durum yok adama gel istifa et limon at deseler onu da kabul edecek. Sanırım çok gençsiniz anlayamıyorsunuz her şey lay lay lom geliyor
empati yeteneğin yok sanırım senin de.
limon satacak seviyeye gelmiş çünkü o iş adama göre değil. o derece bunalmış. al karşına düzgünce konuş güzelce hayat planlayın. destek ol motive et. diploması var kapı gibi. sanırsın ilkokul mezunu adamdan bahsediyorsun. bi cendereye girmiş çıkamıyor. orda burda gününü gün etse anlayacağım ama 4 yıldır sevmediği işe katlanan biri için çok insafsızca yorumlar. mühendislik bitirip kpss çalışıp vardiyalı çalışan adam tembel olamaz. yönlendirmeler yanlış olmuş hep. ha beğenmiyorsanız ayrılın zaten siz de zorunda değilsiniz o da sizin seçiminiz ama adama saydıranlar ne yaşıyor merak ediyorum

Back
X