Onu da anlıyorum. Ben de zor şartlarda çalışıyorum evlendikten sonra istifa edip kpss deneyeceğim olmazsa da özel sektöre devam edeceğimi.
Onun da iş değiştirmesini destekliyorum ama sadece oradan kurtulmak için kendisine uygun olmayan seçimler yapıyor.
Haliyle düşünüyorum da çok nazlı memuruyetten istifa ederse özel sektörde kimse onu nazlamaz ki bu şikayetlerini ve memnuyetsizliğin sonu gelmez ve ben de evlilik sürecinde yorulurum diye endişe ediyorum ama onu da mutsuz olduğu bir işe mahkum etmek istemiy

İş konusu tanıştığımızda da net değildi ki istifa edecek 32 yaşındaki adamın tekrar düzen kurmasını mı bekleyeceğim ki.
Bu arada kendi aile evi satılacak yeni ev alınacaktı ama mevcut kiracı sorun çıkardı mahkemelik oldu ev. Biz de ev çözülürse çözülür çözülmezse de ben evime  1 yıl önce taşındım eşyalarım vs yeni birkaç ay benim evimde kalırız ev hâlâ satılmıyorsa kiraya çıkarız diye kararlaştırdık. O sadece bavulunu alıp gelecek benim evim kurulu düzen daha ne kadar onun için işleri kolaylaştırabilirim bilmiyorum. Kendi evimize geçince bir koltuk alacak o kadar bendeki eşyaların çoğunu ben zaten yeni eve götüreceğim maddi olarak da sıkıştığı bir durum yok neden bu kadar bunalıma girdi bilmiyorum

Bence yavru kedi alın, seversiniz