benim annem de öğretme işinden nefret ederdi ama yalvardım resmen evde kavga gürültü cıngar sonucu hem öğrendim hem yaptım şimdi birinin üstünde gördüğüm bi model hakkında iki ters iki düz gibi yorum bile yapabiliyorum xD:79:
ben doğum günü için istediğini düşünüyodum o yüzden el emeği göz nuru en iyi şey budur diyerekten önerdim:97:
bi arkadaşımın sevgilisi su kabağı almış küçük, onun bazı yerlerini keserek birbirine sarılan iki insan gibi bi şekil çıkarmış bulutlar ağaçlar falan çocuk elektrik elektronik mühendisliğinde okuyo tabi o kabağın içine de şu yılbaşında ağaç süslenen küçük lambacıklar oluyo ya onlardan yerleştirmiş sonra da tellerle ona gece lambası gibi ayakcıklar yapmış kızın odasına uysun diye de komple siyaha boyamış yani anlaşılır oldu mu bilmiyorum ama çok harika bi şeydi...
keşke benim sevgilim de el emeği bi şeyler yapsa bana:97::97:
ehehe insanlar romantik becerikli :97: benimkinde tık yok iki çöp adam çizip getirse sevinçten ağlicam:97:
meşhur hediye de böyle görünüyo işte karanlıkta...
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/34823_489900201357_543286357_5853584_1786156_n.jpg
bestdream hamur bulamıyorsan sende büyük ebatlarla beyaz bir kağıt al ve yağlı boya üzerine de tüm dillerde seni seviyorum yaz renkli boyalarla sonra da onu cercevelet ben tudors olmasaydı öyle yapacaktım kırmızı ve turuncu boyalarla sonrada beyaz çerceve kullanacaktım sende begen artık amaaaa:76:
of off kimlere gideyim nerelere gideyim bana yardm etsinler :90: :90:
ee hadı o zaman..sen daha vakıt varken uğraşıp şu hamuru ara arkadaşım..
ben onu sordum sorusturdum yokmus buralarda :97:
yok arkadas ben pes ettim :92: :92:
hadeeeee..oldu mu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?