Nişanlıma ne yapmalıyım

benim annem de öğretme işinden nefret ederdi ama yalvardım resmen evde kavga gürültü cıngar sonucu hem öğrendim hem yaptım şimdi birinin üstünde gördüğüm bi model hakkında iki ters iki düz gibi yorum bile yapabiliyorum xD:79:

Son düzenleme:

bi önce annemden yardm istiyim bende, ama pazar günü bize gelicekler istiyodum ki hemen bu pazar biseyler hazrlyp veriym :44:

ben doğum günü için istediğini düşünüyodum o yüzden el emeği göz nuru en iyi şey budur diyerekten önerdim:97:

bi arkadaşımın sevgilisi su kabağı almış küçük, onun bazı yerlerini keserek birbirine sarılan iki insan gibi bi şekil çıkarmış bulutlar ağaçlar falan çocuk elektrik elektronik mühendisliğinde okuyo tabi o kabağın içine de şu yılbaşında ağaç süslenen küçük lambacıklar oluyo ya onlardan yerleştirmiş sonra da tellerle ona gece lambası gibi ayakcıklar yapmış kızın odasına uysun diye de komple siyaha boyamış yani anlaşılır oldu mu bilmiyorum ama çok harika bi şeydi...
keşke benim sevgilim de el emeği bi şeyler yapsa bana:97::97:

Son düzenleme:

hmm ne güzel emek isteyen bisey bu, o bana yapsn :90: olmasa ben bu örgü isini dikkate alym baslym hemen

ehehe insanlar romantik becerikli :97: benimkinde tık yok iki çöp adam çizip getirse sevinçten ağlicam:97:

artık ima etmeyi bıraktım direk suratına söyledim sen niye böyle şeyler yapmıyosun el emeğin iğrenç bi şeyde olsa benim için daha değerli olur dedim ama 'ama ben beceremem ki' dedi:97:

öylesine bakarken konu çok ilgimi çekti:) bence erkekler doğuştan gelen ya da yetiştirilmelerine bağlı olarak hediye özürlülerdir. En güzeli uffacık birşeyin bile sizi ne kadar mutlu ettiğini abartarak gösterin. Ben öyle yaparım; dünyanın en mutlu insanı rolü ile, birsonraki hediyeyi düşünmek zorunda kalır. umarım işinize yarar, öpüldünüz

eh bakalım şimdi uzaktayız zamanla olur herhalde buraya gelirse eğer ne biliyim bi kahvaltı hazırlar belki ben bi havalara uçarım xD

aslında burda el emeği olarak yapılabilecek şeyler paylaşsak fikirler versek mükemmel olur böyle toptan bi hediye konusu gibi

kız doğru söyluyor..beğen artık yaaa..ağlayacağım

ben onu sordum sorusturdum yokmus buralarda :97:

tamam o zaman şöyle bıraz daha bulunabılır malzeme olsun..bak aklıma ne geldı..magnet yapalım..olmaz mı?? ya mutfağına ya da metal olan bır yuzeye yapıştırır..kendı elinle yap..kendın normal tutkallı hamurdanda yapabılırsın,alçıdan da..ya da bunun için başka malzeme varsa ondan..pek bılmıyorum..başharflerınız olabılır,kalp üzerınde minik uğur böceğide olabılır..sonra boyarsın canlı renklerle..vernıkleyıp mıknatıs yapıştırınca tamamdır..

uğraşmak ıstersen aklıma bu geldı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…