tabiki de düşünmüyorumtudors bişey sorucam ben bi tane kupa alıcam onun üzerine fimo hamuruyla isimlerimizi yazıcam kalp ugur böcegi falan yapıcam direk porselen kupanın üzerine yapıştırcam fırınlıycam sadece bu kadar mı?yani onları bardagın üzerine yapıstırmak için herhangi bir madde kullanmıyoruz dimi
ben netten bisey alamıyorum yasaklandı banaTudors yardıımmmm
bende dıyorum benım kulaklar çınlıyor
hay ALLAH.. ne bulcam şimdi ben yaa..bak gece gece strese soktu hatun ıyı mi?
neyse yılmak yok,buluruz..
ama yasak nıye yaww?
ya bi gün kötü bisey olduda bu nettn alsveris ile ilgili, benimkide bana yasakladi
anaammm..ne dersın?ambargoya hayırrrrr
bu bahsettiğim fimo hamurları yurt dışından geliyor Türkiye'ye..orada el sanatları ıle uğraşan mağazalar yok mu? ahşap ya da seramık boyama kursları gıbı kurs yerlerı falan..o tarz yerlerde satılıyor burada..
bana yakinlarda yok bulmak içinde baya ugrasmam lazim ah canim türkiyem çok özledim orayida
iyi mi kaldm ortada hediye fln yok veremicem
görev yerım köy olmasa kalkıp yola koyulacağım haaa..bulup yolayacağım..:79:
doğum gunune ne kadar kaldı? buluruz yıne bırşey sağdan soldan..
bestdream hamur bulamıyorsan sende büyük ebatlarla beyaz bir kağıt al ve yağlı boya üzerine de tüm dillerde seni seviyorum yaz renkli boyalarla sonra da onu cercevelet ben tudors olmasaydı öyle yapacaktım kırmızı ve turuncu boyalarla sonrada beyaz çerceve kullanacaktım sende begen artık amaaaa:76:
Ben renkli kartonlar alıp kare şeklinde kesmiştim,ufak bir defter halinde birleştirdim sonrada resimlerimizi yapıştırdım her sayfaya bide altına küçük küçük notlar yazdım onun için hissettiklerimi falan son sayfaya mektup gibi bendeki onu anlattım ona çok da mutlu olmuştu hala saklar onu inş bunun bi yardımı olur
cnm ben o kadar sey yazdm ki simdi bendeki onu anlatmaya kalksam ne yazcm diye 1 saat onu düsünrm simdi yani hep ayni seylerde yazmak olmaz dimi
örgü örmeyi 2 3 gün içinde öğrenirsin hatta 1 hafta sonra istediğin bi deseni koymayı bile öğrenirsin 28 nisana kadar 2 tane kazak bile örersin hadi hemen başla :):97:
hep aynı şeyler olmaz tabii ama elde yapabileceğin şeyler sınırlı hayatım kolay gelsin sana
emin ol temizlik yapmaktan çok daha kolay :81:
ben iki bere bi atkı ördüm tatilde 1 ayda ama hergün uğraşmadım atkıya annemde yardım etti ama çok güzel oldu hepsi :)
bilen bi arkadaşın, anneannen, özellikle pek sevecen olan teyzelerimiz, komşu teyze, bakkalın kızı??
he bi de şu var yün satılan yerlerde öğretiyolar orda öğretirler mi bilmiyorum ama burda öğretenler erkek nihaha hatta evde kendileri de örüyolarmış saonra satıyolar ördükleri şeyleri:81::81:
he bi de şu var örgü örmeyi bilmiyodum senin için uğraştım düşüncesi kadar özel bi şey de yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?