nişanlıma söylemeli miyim?

Ayyhhhhhh bi de evli öyle miiiiiii
Ben evli olduğunu okumamşım.....pissss sapık iğrenç herif ya çocuklu evli adam karısına yazık böyle biri ile evli...
Aman uzak durun nişlanlınızı da uzak tutun bu pislikten zaten canına susamadıysa çıkıp da ben bunu bunu yaptım diyemez...
Ama nişanlınız ya başkasından duyarsa, böyle dindarım diye geçinen erkekler kendilerini temize çıkartıverir valla kurnaz mı kurnaz olurlar..
Mesela şöyle yapsanız,sanki başka bir arkadaşınızın başına gelmiş gibi anlatsanız işte nişanlı bşr kıza bunu bunu yapmış diye....bu sebeple ondan hoşlanmadığınızı ve uzak durmak istediğinizi söyleyin.
O zaman sonraları başkasından duysa bile anlar ne demek istediğinizi....

Evli ve mutluymuş. Zaten ne cesaretle yaptı bilmiyorum ama ilk bana yaptığını da düşünmüyorum pislik herif. Ben rehberlikçimizle konuşcam çocuklara dokunmalarla ilgili seminer düzenlesin... çünkü çocuklarda ailede taciz olayı da çok oluyo. Böyle öğretmenler de olunca kesin yapması gerek..

Şansa bak sizden kaçıyo nişanlınızın okuluna gidiyo :) Ben yerinizde olsam direkt söylemezdim sadece nişanlımı uyarırdım o adamın hareketleri konuşması hoşuma gitmiyo gibisinden..Eğer sakin karşılayacağından eminseniz söyleyin tabii..
Ama öldürür demişsiniz durduk yere sorun çıkmasın.

Erkeklere güven olmaz arkadaşım. Böyle bir şeyi yapmaya göze aldıysa senin gidip nişanlına söyleyeceğini bilir. Ona da seni kötüleyebilir.

Okul müdür yardımcısı değil mi bu adam. Bundan sonra koy mesafeni adama son derece mesafeli ol. Sürekli nişanlıla telefonla konuş. ara sürekli...

bu yoruma katılıyorum..

adamın hareketlerinden hoşlanmadığını söyle...
Dün tel. aradı de ama bu şekilde konuştuğunu söyleme...

Sen de dikkat et artık..

Nisanlina soyle bence bilsin. Bide okulda nisanliniza bana asildi kur yapti ben yuz vermedim diyebilir iftira atabilir olurmu olur yuz bulamayinca erkek milleti iftiraya basvuruyo hemen. Nisanlin isin aslini senden ogrensin baskasindan duymasin yanlis anlayabilir sen isini saglama al bence

Bilmiyo tabi. Konuşma yapıyo. Gitmeyebilirimde diyodu. Demekki benle konuşup karar vercekmiş pislik. Sevmediğimi hep söyledim ilk günden bu yana.
bu yoruma katılıyorum..

adamın hareketlerinden hoşlanmadığını söyle...
Dün tel. aradı de ama bu şekilde konuştuğunu söyleme...

Sen de dikkat et artık..
Bi gidip gitmiceği netleşsin ona göre bişeler yapacam. Zaten orta da yaptığım bişe yoktu. Kendi gelip konuşuyodu. Bende konuşmam artık.
Oğlunun bulunduğu sınıfı ikinci dönem başka bi hocaya vermeyi düşünüyorum

Söylersem olmaz ama bi daha ararsa ses kaydına alıp rezil ederim onu.

E
onu düşünmez çünkü nefret ettiğimi biliyo bu adamdan. bakışını yakaladım desemde köpürür yine.
e tqmam nefret ettiğinizi biliyormuş zaten samimi olmaz heralde nişanlısının nefret ettiği biriyle daha kurcalamaya gerek yok.. Adamın oğlunun dersine giriyorsunuz diye görüşmek Zorunda da değilsiniz sanırım bu oğlanın bir de annesi var sonuçta..telefonlarını da açmayın abartırsa aramayı o zman söylemeyi düşünün..

Dava bile acabilirsiniz.telf.kayitlari delil......ve ayrica bu sapik ogrencilerinede sarkmis olabilir.siz susarsaniz,o ne rahatliklayoluna devam edecek.ama nisanlinizla cok dikkatli konusun.bir adi yuzunden hayatini mahvetmemesi,hakkini kanunlar dogrtusunda aramanizi.onunbu rezilligini meydana dokmenizin ona en buyukceza olacagini anlatin ki kendinizor duruma dusurecek olaylar yapmasin.

Şimdilik söylemeyin ama bence gizli kalmamalı...Yani nişanlınızı siz tanıyorsunuz ama şu durumda sessiz kalabilecek bir insan tanımıyorum.Ben olsam çoooook sonra söylerdim.

Bu konuyu eşimle okuduk oda kesinlikle nişanlısına söylesin ilerde başına is açılır dedi bende olsam söylerdim nisanlima çünkü aynı okulda oldukları için arkadaş olurlar eve davet ederse nolacak bence nisanlina anlat bilsin ki o adamdan uzak dursun

Adam sırf görüşmek için gelir işte sorun o. Açmam zaten bi daha abartırsa açar ses kaydı yaparım.
İspat edemem çünkü bi kere aradı. Eğer rahatsız ederse ispat edebilirim ama

Şimdilik söylemeyin ama bence gizli kalmamalı...Yani nişanlınızı siz tanıyorsunuz ama şu durumda sessiz kalabilecek bir insan tanımıyorum.Ben olsam çoooook sonra söylerdim.
Şimdi söylemedim ama pazartesi davranışlarına göre söylerim.
Sevmediğimi biliyo o yüzden uzak durur. Ama anlatırsam işler daha da karışır. Rahatsız etmediği sürece söylemicem.

Şimdi söylemedim ama pazartesi davranışlarına göre söylerim.

Sevmediğimi biliyo o yüzden uzak durur. Ama anlatırsam işler daha da karışır. Rahatsız etmediği sürece söylemicem.

hmmm sen bilirsin fikrimi söylemek istedimm

bence başka bi meseleden dolayı o adamla tartıştığınızı, sevmediğinizi muhatap olmasını istemediğinizi söyleyin nişanlınıza.

Bugün kendisinin evli olduğuna bakmayıp üstelik nişanlı bir kadına asılacak cüreti kendinde bulan adam yarın başka rezaletlere imzasını atabilir, ne yapacağını bilemez ve kestiremezsiniz. Zor durumda kalabilirsiniz bence.

Böyle bir şeyi bilmek onun hakkı. Ben hayat arkadaşıma arsızca asılan bir insanla farkında olmayarak da olsa muhabbet etmiş olmak istemem mesela, en başından ona karşı soğuk olmak isterim. Eğer adam nişanlınızın kim olduğunu bilecekse, onu bu adamın karşısında öyle safça bir durumda bırakmaya hakkınız yok bence.

Hayvan herif yarın başka bir teşebbüste bulunursa ve bunlar da ortaya dökülürse size sorulacağı kesin olan "Neden bana başından beri söylemedin?" sorusuna verecek cevabınız olmaz.

söyleyin bence saklamis gibi olmaktan daha iyidir, bu yüzden ilerde nisanlinizla araniz bile bozulabilir Allah korusun.

Onu çok düşünüyorum ama şimdi ortalık karışsın istemiyorum en son ona karar verdim.
söyleyin bence saklamis gibi olmaktan daha iyidir, bu yüzden ilerde nisanlinizla araniz bile bozulabilir Allah korusun.
Duyunca nişanlım kızar ama neden söylemediğimi anlatınca da anlar diye düşünüyorum

Onu çok düşünüyorum ama şimdi ortalık karışsın istemiyorum en son ona karar verdim.

Duyunca nişanlım kızar ama neden söylemediğimi anlatınca da anlar diye düşünüyorum

Siz elbette daha iyi bilirsiniz ama durumu öğrenince adama yapacaklarından ciddi anlamda korktuğunuz nişanlınız "Ama hayatım seni sinirlendirmemek için söylemedim." cevabını da pek anlamaz o sinirle gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…