nişanlıma söylemeli miyim?

Bende onu anlamıyorum herhalde etkilendim desem düğünüme gelecekti. Kimseye güvenim kalmadı artık
O adam buralı ve ben bu okulda yeniyim. Eğer söylersem iftira atıyo bile diyebilir. Nişanlıma bi daha rahatsız ederse söylicem.

Bilmiyorum biliyo olabilir. Ama bi daha rahatsız ederse söylicem

Yok hiç bahsetmicem sadece sevmediğimi söylicem. Ama pazartesi naparım bilmiyorum

Şimdi değil ama devam ederse söylicem.

Bence, hernekadar adice bir yaklaşım olsada birkereye mahsus medenice bir yaklaşım olduğunu varsayıp görmezden gelmeli baktın laftan anlamıyor o zaman herşeyi hakeder dayak dahil.

Neden sizin başınıza geldi bu olay demek ki sizden bir cesaret aldı ki açılabildi .. şaka şaka : )

ben olsam söylemezdim , nasıl ispat ediceksiniz elinizde kanıt varmı? adam size iftira atsa önce o kuyruk salladı falan dese bizim toplumumuzda adam temize çıkar siz o... pu damgası yersiniz nişanlınızdan da olursunuz. susmak en mantıklısı.

Bu adamla ne kadar zaman birlikte calistiniz?
Daha onceki hal ve hareketleri nasildi?
Hic muhabbetiniz samimiyetiniz var miydi ?yoksa 3 cocugu oldugunu filan nerden biliyosunuz?
Bu zamana kadar hicbisey yapmayan adam kitap hediye ederek ne yapmaya calisiyor ki?
Bu hareket diger ogretmenlerin de dikkatini cekmedi mi? Sizi arayacak cesareti nerden almis anlamadim?
Sizle ilgileniyorsa nisanli oldugunuzu elbet daha onceden duymustur?
Nisanli bi is arkadasina hem de tlf da bu sekilde konusabilen bir erkek baya baya gozu kara belali bisey olmali
, yoksa sizin ortaligi ayaga kadiracaginizdan nisanlinizin filan kendisine bisey yapacagindan korkardi?
E korkmadiysa neden daha once yapmadi herhangi birsey?
Hic mi daha once biseyden suphelenmediniz?

Cocuklari susturmak icin neden beni cagirdi diye dusundum, sonra neden kotu dusunuyorum ki dedim kendi kendime demissiniz, bu cumle acaip sacma geldi bana? Boyle biseyden nasil hemen akliniza kotu bisey geliyo ki?ben 40yil dusunsem aklima gelmez?
Neyse daha cok sorarim da kisaca yazilmis bir hikaye gibi geldi bana

Bence, hernekadar adice bir yaklaşım olsada birkereye mahsus medenice bir yaklaşım olduğunu varsayıp görmezden gelmeli baktın laftan anlamıyor o zaman herşeyi hakeder dayak dahil.
Bunun medenicesi yok. Ben nişanlıuım geçtim ama adamda evli. Bu sapıklıktır.
Bende bundan korkuyorum o yüzden şimdilik susacam ama bi daha ararsa ses kaydı yapacam

Bu hikaye uydurma olsa ben ne kazanacam. Benim hikaye uydurcak kadar boş zamanım yok...

İnsanların böyle haya perdesini yırtmış olduğunu okudukça korkuyorum..
Evli,çocuklu,üstelik sizin nişanlı olduğunuzu biliyor..
Bu kadar rahat,bu kadar hadsiz,bu kadar mide bulandırıcı..
Evet bu kadar iğrenç. Benim korkum bu sapık ya çocukları kandırıyosa...

Bu hikaye uydurma olsa ben ne kazanacam. Benim hikaye uydurcak kadar boş zamanım yok...
Boşver canım sen onu.. Ben de bu akşam benimkine sordum senin olayın aynısını, böyle bir şeyi sana desem ne yaparsın dedim. Benimki de seninki gibi sinirli bir karakter.. Kafa göz dalarım kesinlikle diyor. Yapar da biliyorum, asla durmaz. Dedim o zaman benzer bir durumda gizleyeceğim, bir şekilde öğrenirsem dayaktan daha beter yaparım onu diyor.. Ay canım ne yapsan bilemedim ya, çok zor bir durumdasın gerçekten..

Eyllden bu yana çalışıyorum.
Toplamda 5i geçmemiştir konuştuğum. Oda çocuğuyla ve okulla alakalı durumlar.
Çocuğunun biri öğrencim diğer ikiside bizim okulda ve bugün telefonda söyledi.
kitap hediye ederek ne yapmaya çalıştığını ben bilemicem.diğer öğretmenlerin dikkatini çekmedi çünkü kimse duymadım hediye ettiğini.
Cesaretini bilemicem. Çünkü o fırsati ben vermedim. Ama gözü kararmış olması da başka okula gideceğindendir.
daha önce niye bişe yapmadığını bilmiyorum. Çünkü hiç konuşmadığım bi adam ve kişilik olarak tanımıyorum.

Aynı gün kitap hediye edip benden daha samimi arkadaşları dururken rehberlik hocamız dururken beni çağırması saçma değl mi. Bundan dolayı düşündüm. Oldu mu! Sizi tatmin etti mi? Ettiyse susun etmediyse de saçma sapan yorum yapmayın lütfen...

Canım öyle yaa o yüzden şimdilik anlatmıcam ama bi daha yaparsa dövsün bi güzel artık

Bu sari kafalar ne yaaa..
Bedava dediysekte suyunu cikartmayin..
Bol keseden 20 smilyye gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…