nişanlıma söylemeli miyim?

Söylenmeli bence, aynı okulda olacaklarmış. Daha kötü sonuçlar doğurabilir. Böyle pisliklerden herşey beklenir.
 
math zaten bu sene ordan gideceksiniz söyleme ya . nişanlın sıkıntı yapabilir
 
zaten ona şaşırıyorum bi de dün bu konuşma yaptı bana bakarak yapmış ve ben dinlemedim bile düşün
 

ay kötü bir durum gerçekten.Ama söyleyin nişanlınıza anlıcağı şekilde bilsin .Bir yandan söylemeyin zaten eşiniz orada olduğu için cesaret edemez, artık diye düşünüyorum.
 
o kadar basit şeyleri anlatmam ama bunda kararsızım.
 
Nisanliniz da akli selim davranmali. Bu dengeyi siz kurmalisiniz. Allah yardimciniz olsun. Nisanlinizla konusmadan once dua edin nisanlinizin bu duruma olgunlukla yaklasmasi icin sonra konusun. Emin olun nisanliniz korktugunuz tepkiyi vermeyecektir. Ben de nisanlima sordum mutlaka soylesin, saklamasin dedi.
 
bi debu aadam sürekli kız öğrencilerle samimi. seviyo güya. ama bugünden sonra bunu düşünmüyorum sapık işte. ben daha önce okulda olan bi kaç olaydan sevmediğimii söylemiştim nişanlıma.
E tamam ahlaksız belli ki. Olay rahatsizlik boyutuna gitmedigi surece kesinlikle gerek yok. Uzun sure rahatsız etmez bu tipler. Yuz bulamazsa doner gider.
 
unuttuğum bişe bunu söylemeseymişte ilerde mutlaka açıklarmış. bu onun imtihanıymış. dediklerine bakın ya
 
nişanlım mesai saati dışında müdürümün okulla ilgili attığı mesajdan bile rahatsız olan adam buna ne yapar bilmiyorum
 
unuttuğum bişe bunu söylemeseymişte ilerde mutlaka açıklarmış. bu onun imtihanıymış. dediklerine bakın ya

İşte bu yüzden, böyle dindar görünen, hacı hocalardan korkuyorum ben. Parayla, imanın kimde olduğunu bilinmez derler ya, aynen öyle. Kimse şahsi algılamasın ama insanlar ibadetin ve inançların arkasına saklanıp, böyle iğrençlikler yaptıklarında onlardan tiksiniyorum.

Bence sakince al karşına anlat math. İlerde duyulursa, sen bana bunu nasıl anlatmazsın, senin yüzünden o adamla gerekli gereksiz muhabbet ettim ben diyebilir. Adam neticede müdür yardımcısı olacak, ve eşini öğrenirse, muhabbet etmeye çalışabilir. Ama nişanlın bilirse, ona göre mesafe koyar.

Benim nişanlım olsa, nasıl anlatmazsın bana diye kızardı. Başka okula gitse, tamam anlatma derim ama başka okula da gitmiyor ki.
 
Bol bol dua edin. Benim babam ve erkek kardesim de boyle her seye buyuk tepkiler veren insanlar. Bisey konusmam gerektigin de once dua ediyorum sonra konusuyorum ve cok sakin karsiliyorlar. Inanin Yuce Allah kullarinin dua etmesini bekliyor kabul etmek icin. Dilinizden dualarinizi eksik etmeyin. Hayirlisini dileyin ve duaniz da israrci olun.
 
anlatmasam benim nişanlımda kızar. dün gitceği kesin değildi. ondan emin olup anlatsam iyi olacak.
 
dua ediyorum zaten. inşallah bu konu açılmaz bi daha nişanlımlada ddüşünüp ona göre konuşacam
 
Madem bu kadar söylemek istiyorsun bari nişanlanmadan önce böyle bir şeyi teklif ettiğini söyle de adam katil olmasın.

Ben de söylenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer adam aynı şeyi tekrarlarsa o zaman söylenebilir. Nişanlına adamın sapıkça hareketlerinin olduğundan bahset, samimi olmanı istemiyorum de kapat olayı.
 
Edepsize bak. İyi ki daha fazla şey söylememişsiniz bu sefer kinlenir eşinize dar ederdi okulu. Bence hiç uğraşmayın. Gerekli cevabı vermişsiniz ne de olsa.
 
nişanlanmadan önce ben bu okulda değildim ama. ben söylemek istemiyorum. eğerr başka bi okula gitseydi söylemez kapatırdım ama aynı okuldalar o yüzden kararsızım.
 
Asıl aynı okulda olduğu için söylememeniz gerekir..
Erkekler farklı bakıyor.. elinden kaza çıkar.. söylemeyin.
 
Edepsize bak. İyi ki daha fazla şey söylememişsiniz bu sefer kinlenir eşinize dar ederdi okulu. Bence hiç uğraşmayın. Gerekli cevabı vermişsiniz ne de olsa.
Asıl aynı okulda olduğu için söylememeniz gerekir..
Erkekler farklı bakıyor.. elinden kaza çıkar.. söylemeyin.

bi arkadaşla konuup karar verecem. söylemesem bile o uzak tutabilir nişanlımı o ş.....den
 
Bu kadar detaylı anlatmayın derim.. Sadece rahatsız edici birkaç tavrı oldu, bakışını yakaladım sanki emin değilim ama iyice sinir oldum bu adama filan derseniz zaten nişanlınızda görüşmez bu adamla..
Bu arada nişnalınızı siz daha iyi tanırsınız benim başıma böyle birşey gelse detaylıca anlatmazdım o kesin..erkekler unutmuyorlar ikinize de dert olacak gerek yok. Senden yüz bulmasa böyle konuşamazdı filan diye bile düşünebilir ...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…