nişanlıma söylemeli miyim?

Bence kimseyle de paylaşmayın,.zaten artık aynı yerde olmayacaksınız size ulaşmaz bu adam öyl değil mİ?

onu düşünmez çünkü nefret ettiğimi biliyo bu adamdan. bakışını yakaladım desemde köpürür yine.

Bence kimseyle de paylaşmayın,.zaten artık aynı yerde olmayacaksınız size ulaşmaz bu adam öyl değil mİ?
ulaşabilir çnkü okullar uzak değil. oğlunun dersine giriyorum. numaramı biliyo. istese ulaşabilir yani.

Terbiyesiz adam ya, utanmaz evli barklı bir de. Şimdi şöyle bir durum var, bu adam nişanlınızla yani kısa bir süre sonra eşiniz olacak insanla aynı ortamda olacak. Diyelim samimi filan oldular bir şekilde yüz yüze görüşmek zorunda kaldınız ya da bu adamın size olan ilgisi ortaya çıktı, o zaman ne yapacaksınız ? Nişanlınız neden benimle paylaşmadın demez mi ? Bence nişanlınıza söyleyin, ama yumuşak bir ortamda. Gerçi hangi erkek bunu duysa çıldırır. İşiniz çok zor, böyle adamları ülkeden sürmek lazım, gözü dışarıda, başkasının da huzurunu bozuyor. Allah ıslah etsin...

vay sapık vay arsız pislik vay

Nişanlına söyle bilsin ama adamın ağzının payını iyi biçimde verdiğini de söylersin.

Nişanlım o tür insanla samimi olmaz. Benimde sevmediğim biriydi zaten. Nişanlım yapı olarak çok sinirli biri o yüzden ne anlatırsam anlatayım buna çıldırır.

işte ülke bu ki öylelerinede çocuk emenat ediyoruz. Bende sapık olduğunu düşünüyorum.

nişanlım ben vercem ağzının payını der işte sorun orda. Keşke konuşmaları kaydetseydim bende

aynen böylelerine çocuk emanet etmeyi bırak cansız varlık bile emanet edilmez

deşifre olmalı bu adam sana yapan öğrencisine de yapar

Yorumlara bakinca geneli soyle demis ama bence isler buyuyebilir oyuzden soylemeyin derim her erkek kolay kolay kaldiramaz boyle birseyi..

Sonradan yanlis anlasilabilirim sonradan duyarsa daha cok basim agrir dersen nisanlinin yakinlarindan gorumcen k.validen vs paylasabilirsin

O herifte hala pesinde dolanmaya devam ederse idareye sikayetle tehdit et

Birde o kitabin parasini bir sekilde iade edinki anlasin hayvan herif

Namazli niyazliymis asbam boylelerinin yuzunden kimselere guvenemez olduk!
Nasipsiz

bence bilmeli ben olsam söylerdim

bence direk olayi anlatma. biraz hafif bahset. hem aşırı sinirlenmesin ama hem de pislik biri olduğunu anlasin

Ben olsam söylerdim. Belli ki adam manyak, nişanlı olduğunuzu bildiği halde böyle konuşabildiğine göre. Yarın öbür gün nişanlınız başka birinden duyar filan, boşuna başınız ağrır. Söyleyin ama ondan bir şey saklamak istemediğiniz için anlattığınızı, adamın ağzının payını verdiğinizi, konuyu daha fazla uzatmak istemediğinizi de söyleyin.

ben böyle şeyleri eşime söylüyorum ama eşimi çok iyi tanıdığım için.
nişanlıyken benimde başıma sizinki gibi bişey geldi.
çok tedirgin olmuştum acaba söylesem ne tepki verir diye.
ama benim huyum söylemeden yapamıyorum o zaman da söylemiştim.
eşim sadece beni ve kendisini o kişiden uzak tutar başkada bişey yapmaz.

aynen böylelerine çocuk emanet etmeyi bırak cansız varlık bile emanet edilmez

deşifre olmalı bu adam sana yapan öğrencisine de yapar
Zaten sürekli çocuklara sarılıyo bu adam
Annemde anlatma dedi. Bi daha yparsa anlatırsın dedi.

Ben böyle bişeyi söyleyemem işte nişanlım öyle bi tepki vermez. Annemde dedi bi daha yaparsa anlat ağzını yüzünü dağıtsın dedi.
Benim uzatıp uzatmama bakmaz ki. Çok büyük tepkiler verir nişanlım

bence aklı kıt o hocanın aman yersiz adamın biri yüzünden huzursuzluk çıkmasın söylemeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…