onu düşünmez çünkü nefret ettiğimi biliyo bu adamdan. bakışını yakaladım desemde köpürür yine.Bu kadar detaylı anlatmayın derim.. Sadece rahatsız edici birkaç tavrı oldu, bakışını yakaladım sanki emin değilim ama iyice sinir oldum bu adama filan derseniz zaten nişanlınızda görüşmez bu adamla..
Bu arada nişnalınızı siz daha iyi tanırsınız benim başıma böyle birşey gelse detaylıca anlatmazdım o kesin..erkekler unutmuyorlar ikinize de dert olacak gerek yok. Senden yüz bulmasa böyle konuşamazdı filan diye bile düşünebilir ...
ulaşabilir çnkü okullar uzak değil. oğlunun dersine giriyorum. numaramı biliyo. istese ulaşabilir yani.Bence kimseyle de paylaşmayın,.zaten artık aynı yerde olmayacaksınız size ulaşmaz bu adam öyl değil mİ?
işte bu ölçüt değilmiş onu gördüm bi kez daha...nisanlinizda namazinda niyazindaysa bisey olmaz !!!
kızlar biraz uzun ve olayın şokuyla yazıyorum. yanlışım olabilir. ben öğretmenim ve 1ay sonra düğünüm var. bizim okulda başka bi öğretmen evli 3çocuk babası bi adam sorunum. çocuklara peygamber efendimizin hayat ile ilgili yarışma yaptırılıyo bu adam ilgileniyo ve her öğretmenden soru çıkarılması istendi. tabi kitabı almamız gerekiyodu. kitap 10tlymiş. bana bişe demedi. bi arkadaş verirken öğrendim paralı olduğunu vermek istedim. size hediyem olsun dedi. bende tamam dedim. çünkü adam namazında niyazında Allah rızası için yapıyodur dedim. bu şahıs başka bi okula müdür yardımcısı olarak gitcek diye dün öğrenciler bunun için ağlıyodu. bu hocada beni çağırdı. çocuklarla konuşmam için. neyse sınıfı susturdum ben dersim bitti eve geldim. aklıma da geldi niye beni çağrıyo diye rehber öğretmen dururken sonrada kendime kızdım niye art niyetli düşünüyorum diye. olay burdan başlıyo. az önce aradı beni söyledikleri aynen şöyle: hocam rahatsız ettim sizi dün dersten sonra göremedim sizi dersten çağırdım hakkınızı helal edin dedi. bende dedim önemli değil hocam dedim. o arada gitceğinden faalan bahsetti. size söylediklerim aramızda kalsın dedi. yüz yüze konuşmak isterdim ama okul ortamını biliyosunuz dedi. bende sandım idareyle ilgili konuşcak diye. tabi hocam aramızda dedim. o arada lafı uzattı. yanımda kim olduğunu sordu. bende dedim kimse yok. beni nasıl tanıyosunuz dedi. bende kişilik olarak tanımıyorum ama işinizi seven bi öğretmen olarak gördüm dedim. sonra ben sizi şefkat duygusuyla sevdim falan dedi. en son olarakta ben sizden etkilendim sizde benden etkilendiniz mi dedi. hiç bişe diyemedim sadece sizi iş arkadaşım olarak gördüm başka bişe düşünmedim. nişanlı 1ay sonra düğünü olacak biri olarakta farklı düşünemezdim dedim. keşke fazlasını söyleseymişim içimde kaldı . sorun şu ki bu adam nişanlımın okuluna gidiyo müdür yardımcısı olarak. söylesem kesin adamı öldürür. söylemesem içim rahat değil her gün o pisliğin yüzüne bakacak. ne yapacağımı şaşırdım kaldım. gitmese ben yüz yüze gelecem adamla. üstelik oğlunun dersine de giriyorum off ya napacam ben?
kızlar biraz uzun ve olayın şokuyla yazıyorum. yanlışım olabilir. ben öğretmenim ve 1ay sonra düğünüm var. bizim okulda başka bi öğretmen evli 3çocuk babası bi adam sorunum. çocuklara peygamber efendimizin hayat ile ilgili yarışma yaptırılıyo bu adam ilgileniyo ve her öğretmenden soru çıkarılması istendi. tabi kitabı almamız gerekiyodu. kitap 10tlymiş. bana bişe demedi. bi arkadaş verirken öğrendim paralı olduğunu vermek istedim. size hediyem olsun dedi. bende tamam dedim. çünkü adam namazında niyazında Allah rızası için yapıyodur dedim. bu şahıs başka bi okula müdür yardımcısı olarak gitcek diye dün öğrenciler bunun için ağlıyodu. bu hocada beni çağırdı. çocuklarla konuşmam için. neyse sınıfı susturdum ben dersim bitti eve geldim. aklıma da geldi niye beni çağrıyo diye rehber öğretmen dururken sonrada kendime kızdım niye art niyetli düşünüyorum diye. olay burdan başlıyo. az önce aradı beni söyledikleri aynen şöyle: hocam rahatsız ettim sizi dün dersten sonra göremedim sizi dersten çağırdım hakkınızı helal edin dedi. bende dedim önemli değil hocam dedim. o arada gitceğinden faalan bahsetti. size söylediklerim aramızda kalsın dedi. yüz yüze konuşmak isterdim ama okul ortamını biliyosunuz dedi. bende sandım idareyle ilgili konuşcak diye. tabi hocam aramızda dedim. o arada lafı uzattı. yanımda kim olduğunu sordu. bende dedim kimse yok. beni nasıl tanıyosunuz dedi. bende kişilik olarak tanımıyorum ama işinizi seven bi öğretmen olarak gördüm dedim. sonra ben sizi şefkat duygusuyla sevdim falan dedi. en son olarakta ben sizden etkilendim sizde benden etkilendiniz mi dedi. hiç bişe diyemedim sadece sizi iş arkadaşım olarak gördüm başka bişe düşünmedim. nişanlı 1ay sonra düğünü olacak biri olarakta farklı düşünemezdim dedim. keşke fazlasını söyleseymişim içimde kaldı . sorun şu ki bu adam nişanlımın okuluna gidiyo müdür yardımcısı olarak. söylesem kesin adamı öldürür. söylemesem içim rahat değil her gün o pisliğin yüzüne bakacak. ne yapacağımı şaşırdım kaldım. gitmese ben yüz yüze gelecem adamla. üstelik oğlunun dersine de giriyorum off ya napacam ben?
Nişanlım o tür insanla samimi olmaz. Benimde sevmediğim biriydi zaten. Nişanlım yapı olarak çok sinirli biri o yüzden ne anlatırsam anlatayım buna çıldırır.Terbiyesiz adam ya, utanmaz evli barklı bir de. Şimdi şöyle bir durum var, bu adam nişanlınızla yani kısa bir süre sonra eşiniz olacak insanla aynı ortamda olacak. Diyelim samimi filan oldular bir şekilde yüz yüze görüşmek zorunda kaldınız ya da bu adamın size olan ilgisi ortaya çıktı, o zaman ne yapacaksınız ? Nişanlınız neden benimle paylaşmadın demez mi ? Bence nişanlınıza söyleyin, ama yumuşak bir ortamda. Gerçi hangi erkek bunu duysa çıldırır. İşiniz çok zor, böyle adamları ülkeden sürmek lazım, gözü dışarıda, başkasının da huzurunu bozuyor. Allah ıslah etsin...
işte ülke bu ki öylelerinede çocuk emenat ediyoruz. Bende sapık olduğunu düşünüyorum.vay sapık vay arsız pislik vay
nişanlım ben vercem ağzının payını der işte sorun orda. Keşke konuşmaları kaydetseydim bendeNişanlına söyle bilsin ama adamın ağzının payını iyi biçimde verdiğini de söylersin.
işte ülke bu ki öylelerinede çocuk emenat ediyoruz. Bende sapık olduğunu düşünüyorum.
nişanlım ben vercem ağzının payını der işte sorun orda. Keşke konuşmaları kaydetseydim bende
Zaten sürekli çocuklara sarılıyo bu adamaynen böylelerine çocuk emanet etmeyi bırak cansız varlık bile emanet edilmez
deşifre olmalı bu adam sana yapan öğrencisine de yapar
Annemde anlatma dedi. Bi daha yparsa anlatırsın dedi.Yorumlara bakinca geneli soyle demis ama bence isler buyuyebilir oyuzden soylemeyin derim her erkek kolay kolay kaldiramaz boyle birseyi..
Sonradan yanlis anlasilabilirim sonradan duyarsa daha cok basim agrir dersen nisanlinin yakinlarindan gorumcen k.validen vs paylasabilirsin
O herifte hala pesinde dolanmaya devam ederse idareye sikayetle tehdit et
Birde o kitabin parasini bir sekilde iade edinki anlasin hayvan herif
Namazli niyazliymis asbam boylelerinin yuzunden kimselere guvenemez olduk!
Nasipsiz
Ben böyle bişeyi söyleyemem işte nişanlım öyle bi tepki vermez. Annemde dedi bi daha yaparsa anlat ağzını yüzünü dağıtsın dedi.ben böyle şeyleri eşime söylüyorum ama eşimi çok iyi tanıdığım için.
nişanlıyken benimde başıma sizinki gibi bişey geldi.
çok tedirgin olmuştum acaba söylesem ne tepki verir diye.
ama benim huyum söylemeden yapamıyorum o zaman da söylemiştim.
eşim sadece beni ve kendisini o kişiden uzak tutar başkada bişey yapmaz.
Benim uzatıp uzatmama bakmaz ki. Çok büyük tepkiler verir nişanlımBen olsam söylerdim. Belli ki adam manyak, nişanlı olduğunuzu bildiği halde böyle konuşabildiğine göre. Yarın öbür gün nişanlınız başka birinden duyar filan, boşuna başınız ağrır. Söyleyin ama ondan bir şey saklamak istemediğiniz için anlattığınızı, adamın ağzının payını verdiğinizi, konuyu daha fazla uzatmak istemediğinizi de söyleyin.
Ben böyle bişeyi söyleyemem işte nişanlım öyle bi tepki vermez. Annemde dedi bi daha yaparsa anlat ağzını yüzünü dağıtsın dedi.
yani o zaman söylemiyceksiniz.
eşinizle aynı yerde çalışacak bu adam büyük sıkıntı olur tepkisine göre.
hoşlanmadığınızı söyleyin o adamdan o kadarı yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?