nişanlıma söylemeli miyim?

ben söyledi mii söylemedi miii onu merak ettim yaaa

bodozlama söylemesi çok tuhaf, nişanlınızla bu adam tanışıyormu, danışıklı döğüş falan olmasın sizi denemek için

Kac yasinda bu herif merak ettim
35 40 civarı yaşı.
ben söyledi mii söylemedi miii onu merak ettim yaaa
Söyleyemedim. Annemde söyleme dedi. Söylesem herşey kötü olacak çünkü.
bodozlama söylemesi çok tuhaf, nişanlınızla bu adam tanışıyormu, danışıklı döğüş falan olmasın sizi denemek için
Tanışmıyolar. Nişanlımla şimdiye kadar herhangi bi güven problemi yaşamadık. Ben o fırsatı vermedim. Nasıl böyle konuştu anlamıyorum

Ya ortada bişey yokki neyi söyleyeceksin. Adam seni bekar sanmış bir teklifte bulunmuş sende red etmişsin konu kapanmış. Bir kadını bin kişi ister bir kişi alır demiş atalarımız.

Yanlış okumadıysam adam evli ve 3 çocuklu..

Kuzu ben de okudum okudum bir baktım sen yazmışsın ay çok şaşırdım yaa Yani adam evli barklı bunu söyleyip de ne olmasını bekliyor acaba? Çok ikilemde kalınacak bir durum söyleyip söylememe açısından..

Ya ortada bişey yokki neyi söyleyeceksin. Adam seni bekar sanmış bir teklifte bulunmuş sende red etmişsin konu kapanmış. Bir kadını bin kişi ister bir kişi alır demiş atalarımız.
Dikkatinizi cekerim.bayan ogretmeni bekar sanmis olaabilir ama kendisi evli ve cocuklari var.bu rahatligi ona vermek ne kadar dogru.

Nisanliniza soylerseniz,cok kotu seyler olabilir...ama sizin yerinizde olsam bunu gidip o kisiye arkadaslarinin yaninda utanmaz diye baslar agzima geleni sayardim...beni bekar bile sansan sen evli degilmisin adi derdim.ustelik oglun benim ogrencim.hic mi utanmiyorsun....bunlari mutlaka soylerve ona goz dagi verirdim.ki bu rahatlik ona batsin diye.nisanlinizla belki ileride samimi olabilir evinize gelmek bile istiyebilir....esimede o zmzn.bunun sapik butun ogretmenelre sarktigini soylerdimm.sizinbasiniza gelenide baskasinin basina gelmis gibi anlatirdim....yaslanincada gercegi soylermisimmm...

Valla soylesen dert soylemesen dert..cok sıkıntili..nisanlin baska bi sekilde ogrenirsr daha dert..niye soylemedin der..cok ayip..bir ay sonra evlenecek bi insani neden zor durumda birakiyorsun..valla soyleme nisanlina ama bu adami sevmedigini boyle gicik oldugunuda ara sira soyle..bizim okuldaykende sevmezdim falan de..nisanlinda antipati duyar belki..offf cok arada kalmis bi durum ..peki bu evlilik barkli adam mudur yardimcisi oldugu okulda nisanlinin gorev yaptigini biliyor mu

Acık acık söyleme eğer nisanlının adama yapabileceklerinden korkuyorsan ama, üstü kapalı bir biçimde aranızda ki konuşmayı kısmen anlatıp garipsediğini söyle. Yarın öbür gün ortaya çıkarsa zor durumda kalırsın.

Ben olsam söylemezdim hergün yüzyüze bakıyolar. Böyle bişey ilkdefa başına geliyo sanırım.

Ararsa açmazsın olması nişanlına x hoca beni aradı geç gördüm dönemedim sen sor neiçin aramış diye dersin.

Hocaya sorunca nişanlına asılıyorum dicek hali yok semide bidaha aramaz.

ben olsam söylerdim
nitekim söylemişliğim var
var böyle densizler
bu gibi konuların eşler arasında gizli saklı kalması, güven sarsılmasına sebep olabiliyor
ki bir şekilde ortaya da çıkar
bana benzer şekilde yaklaşan ahlaksız tırsıp o benim bacımdır, yanlış anlama olmuş falan demişti eşime
söylemezsen cesaret alabilir
hani evli olmaz, düğününün olduğunu bilmez de talip olur
bu işin sonucunu merak ediyorum
neye karar verirsen ver paylaşır mısın canım?

Ben, kendim hakkından gelirdim.
Nişanlımı karıştırmazdım.
Bir de idari amiri olacak çünkü.
Her türlüsü sakat.

ne kadar zor bir durum.allah yardimciniz olsun

iyide adam evliymis

Çok dindarmış ya seni ikinci eş olarak düşündü herhalde ... Böyle geri zekalılar yüzünden millet dinden soğuyor...

Adam nisanlı olduğunuzu bilioo ve evli yuhhn...pislk

Sevmek suç mu? Sevmiş adam ne var sanki..

Şaka şaka

Nişanlı olduğunu bilmiyor mu yahu?
O ne manyak cesaret..

Bence nişanlın bilmeli.
Öğrenirse gizlediğin için sorun çıkarabilir.

Ama sakinleştir tabi sadece mesafeli ol sakın bunun için gidip kavga falan etme diye söz al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…