nişanlıma yalan söylemem lazım ama yalan bulamıyorum...

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
şimdi benim şöyle bir derdim var.. nişanlıma süpriz yapıp yanına gidicem.. ama süpriz yapamıyorum çünkü aramızda 6 saatlik bir yol var.. ve nişanlım devamlı arıyor beni.. yani uyuyorum desem otobuse bınsem annemleri arar yıne yakalanırım.. evdeyım desemde telefonunu açsam otobüste oldugumu anlıyor.. bır yalan bulmalıyım ve benı aramamalı nişanlım... yalan bulamadım.. bana bır yalan bulurmusunuzz..??

1-2 gun önceden başla yorgunum işlerim yogun demeye otobuse gece bın gunduzdende kaç gundur cok yoruldum bu akşam erken uyumak ıstıyorum 3 gun uyusam ancak kendıme gelırım de =)

1-2 gun önceden başla yorgunum işlerim yogun demeye otobuse gece bın gunduzdende kaç gundur cok yoruldum bu akşam erken uyumak ıstıyorum 3 gun uyusam ancak kendıme gelırım de =)

işte ben öyle çok uyuyan bırı degılım... bıde gece bınemem nısanlım kızar sonra... şöyle öğleden sonra 3 4 gıbı bınmem lazım

ooo bu bişey mi..ben ingiltereden türkiyeye gidip sürpriz yaptım.. toplam yodaki sürem burdan evden çıkmamla orda yanına varmam 12 saat sürdü neredeyse.. sabah havaalanına giderken aardım.. bir önceki akşam aradım, yarın arkadaşlarla gezcez tüm gün dedim.. sabah da havaalanına giderken aradım yolda..dedim ki akşam teli şarja takmayı unutmuşum, arar da ulaşamazsan merak etme, geç döncez dedim.. böylece halloldu.. sonraaa...sürpriiizzz... o anı hiç unutamam

anammm benım telım kapalı olcak bana ulaşamazsa ortalıgı ayaga kaldırır benımkııı... ama super olmus yaa.. ben nıye yalan bulamıyorum ya offfffffffff.

anammm benım telım kapalı olcak bana ulaşamazsa ortalıgı ayaga kaldırır benımkııı... ama super olmus yaa.. ben nıye yalan bulamıyorum ya offfffffffff.

işte kapalı olabilir diye uyarcan baştan.. ha tabi bu arada karşı tarafta da onu oyalamaları için en yakın arkadaşıyla onun kız arkadaşını arardım.. onu o gün dışarı çıkardılar bnm gelmeme yakın, böylece akşam olunca boş kalıp da telefona sarılmadı...
bir de annen bilecek mi gideceğini? eğer biliyorsa ona söyle ararsa idare etsin..
1 seçenek daha, yola çıkmadan hemen önce ara.. sonra sinemaya filan gittik de.. açma telefonu msj at.. sonra illa bi mola olur, molada bi ararsın.. 2-3 saat daha da bir şekilde idare edersin artık..
nerde yaşıyorsun, çok dışarı çıkıyor musun bilmiyorum ama, ben çok gezdiğim için zaten sorun olmamıştı..
annemlere bile kaç defa böyle sürpriz yaptım ben, hem yurtdışından, hem türkiyedeyken başka şehirden..üstelik annme dedektf gadget gibidir, durmadan arar ne yaptın nerdesin ince ince rapor alır...
hem sen telefonu açmayınca sinirlense bile seni karsısında görünce unutuverir hemen

canm şunu yapsan hemen baslasan mesela desen kı canm ya telfn bı anda kendı kendıne kapanmaya basladı noluuyr anlamadım sureklı sıkayet et bozulmus gıbı sonra bı andaa bozuldu dersın evı ararsa sizinkıler dısarda oldugunu söyleseler nasıl olur bılmıyrm sartların buna uyar mı

işte nişanlım 4 tarafımı kusatmıs durumda yaa kıpırdıyamıyorum kızlar... aıle ıcınde bır kavga cıktı desem nasıl olur sizce.. mesela annanem annem dayılarım bırbırıne gırmıs olabılır.. öyle bir yalan solesemm.. ??

pekı ozamn senın ıcın daha cok endıselenırse ozman da ortalıgı ayaga kaldırcak ama neden ulasamıyrm acaba dıyeee sen gunduz mu bıneceksın canm otobuse

pekı ozamn senın ıcın daha cok endıselenırse ozman da ortalıgı ayaga kaldırcak ama neden ulasamıyrm acaba dıyeee sen gunduz mu bıneceksın canm otobuse

öğlen 3 4 gıbı bınsem akşamları her zaman gıttıklerı bır mekan var.. kayınpederım alır benı o mekana bırakır bende suprız yaparım :)

öğlen 3 4 gıbı bınsem akşamları her zaman gıttıklerı bır mekan var.. kayınpederım alır benı o mekana bırakır bende suprız yaparım :)

eee canm cok ıyıymıs saat ozman bınmeden hemen önce sen ararsın onun aramasına fırsat vermeden

6 saat surerse aksam 9a kadar gelınlıkle ılgılı bı sorun cıktı bıyerı sökukmus deyıp provaya gıdecegını ararsa acamıcanı söyleyebılrsn meselaa uzerınde gelınlık olacak sıraya koydular 4ten sonra terzıde olucam deseen nasıl olur

hasta olduğunu ilaç alıp uyuyacağını söyle tabi telefonda da hasta numarası yap

bebegım gelınlıkcım ankarada :S o olmaz kı... aılelerı katarsam daha rahat olurum ama aıle uzerındne nasıl yalan soylenır bılemedım kı..:S

hasta olduğunu ilaç alıp uyuyacağını söyle tabi telefonda da hasta numarası yap

oyle oldumu annemı arar hemen hastaneye goturmelerını ıster... daha once basıma gelmıstı bole bısey. baya hastaydım agrım coktu.. annemı aramıs babamı aramıs kuzenımı aramıs hastaneye arabayla hangısı goturebılır dıye...

ozman dedıgını yapman senn ıcın en uygunu olacak canm sızınkıler de bılecekler mı gıdecegını eger onlarıda buna dahıl edebılırsen ıyıı olur

sorun var tartısma var onlarla ılgılenıyrm diyebılırsın

merak ettım nezamn gıtceksın yanınaa

o zaman hastaneye gittik şimdi evde uyuyacağım de canım bu kez kimseye bişey demez herhalde değil mi :)

o zaman hastaneye gittik şimdi evde uyuyacağım de canım bu kez kimseye bişey demez herhalde değil mi :)

o merakından kudurur yucam desemde nasıl oldun dıye 30 defa arar canım.. allahımm adam benım her köşemi işgal etmiş yaa. şaka gibi şu sıtede yalan arıyacagım hıc aklııma gelmezdi...

tatlım çarşamba gidicem... tartısıyorlar telefonla konusamam dıyebılırım.. hem annemlerıde arıyamaz kavga edıyorlar dıye... annemler blıyor gıdecegımı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…