1-2 gun önceden başla yorgunum işlerim yogun demeye otobuse gece bın gunduzdende kaç gundur cok yoruldum bu akşam erken uyumak ıstıyorum 3 gun uyusam ancak kendıme gelırım de =)
ooo bu bişey mi..ben ingiltereden türkiyeye gidip sürpriz yaptım..toplam yodaki sürem burdan evden çıkmamla orda yanına varmam 12 saat sürdü neredeyse.. sabah havaalanına giderken aardım.. bir önceki akşam aradım, yarın arkadaşlarla gezcez tüm gün dedim.. sabah da havaalanına giderken aradım yolda..dedim ki akşam teli şarja takmayı unutmuşum, arar da ulaşamazsan merak etme, geç döncez dedim.. böylece halloldu.. sonraaa...sürpriiizzz... o anı hiç unutamam
anammm benım telım kapalı olcak bana ulaşamazsa ortalıgı ayaga kaldırır benımkııı... ama super olmus yaa.. ben nıye yalan bulamıyorum ya offfffffffff.
canm şunu yapsan hemen baslasan mesela desen kı canm ya telfn bı anda kendı kendıne kapanmaya basladı noluuyr anlamadım sureklı sıkayet et bozulmus gıbı sonra bı andaa bozuldu dersın evı ararsa sizinkıler dısarda oldugunu söyleseler nasıl olur bılmıyrm sartların buna uyar mı
pekı ozamn senın ıcın daha cok endıselenırse ozman da ortalıgı ayaga kaldırcak ama neden ulasamıyrm acaba dıyeee sen gunduz mu bıneceksın canm otobuse
öğlen 3 4 gıbı bınsem akşamları her zaman gıttıklerı bır mekan var.. kayınpederım alır benı o mekana bırakır bende suprız yaparım :)
eee canm cok ıyıymıs saat ozman bınmeden hemen önce sen ararsın onun aramasına fırsat vermeden
6 saat surerse aksam 9a kadar gelınlıkle ılgılı bı sorun cıktı bıyerı sökukmus deyıp provaya gıdecegını ararsa acamıcanı söyleyebılrsn meselaa uzerınde gelınlık olacak sıraya koydular 4ten sonra terzıde olucam deseen nasıl olur
hasta olduğunu ilaç alıp uyuyacağını söyle tabi telefonda da hasta numarası yap
oyle oldumu annemı arar hemen hastaneye goturmelerını ıster... daha once basıma gelmıstı bole bısey. baya hastaydım agrım coktu.. annemı aramıs babamı aramıs kuzenımı aramıs hastaneye arabayla hangısı goturebılır dıye...
o zaman hastaneye gittik şimdi evde uyuyacağım de canım bu kez kimseye bişey demez herhalde değil mi :)
ozman dedıgını yapman senn ıcın en uygunu olacak canm sızınkıler de bılecekler mı gıdecegını eger onlarıda buna dahıl edebılırsen ıyıı olur
sorun var tartısma var onlarla ılgılenıyrm diyebılırsın
merak ettım nezamn gıtceksın yanınaa
tatlım çarşamba gidicem... tartısıyorlar telefonla konusamam dıyebılırım.. hem annemlerıde arıyamaz kavga edıyorlar dıye... annemler blıyor gıdecegımı kuzum
canmcım ozman dedıgın gıbı yap sen baska turlu olmazz vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?