o ararsa ne yapıcam tobusteyken ??
işte asıl önemli olan bu o sırada sakince telefonda hala bana sıra gelmedi kuaför çok yoğun bir kişi var onu bekliyorum ondan sonra bana sıra gelicek dersin .
neden yoğun kuaför derse bugün düğün varmış ondan yoğunmuş başka zaman gitseydin derse bugün müsaittim neyse zaten az kaldı dersin bana sıra gelmesine böyle böyle idare edbilrsin önemli olan senin sakin konuşman
ay anlatınca bıle telas yaptımhanı ordan hıc ses gelmıyor nasıl kuafor o derse??
e dışarıda konuşuyorum çok gürültülü dersin. bu kadar şüpheci olacağını sanmıyorum nişanlının. sadece sen kendini ele verirsin
yaa tatlım gülme vallahi tepe saclarım çekildi ya... şu süprizi bı yapayım gıdıp nısanlımı dırek dovucem
evet bak telaş yapmayacaksın.eğer yaparsan sürpriz falan olmaz üstüne bide nişanlın yanlış anlar o zaman daha beter olur.arar diye tedirginsin onun aramayacağı arasa bile büyük bir bahanen olmalı.hamama gitmek mesela.ama sen arayıp da kekeleyerek ben hamama gidiyorum dersen o zman soru işareti olur kafasında o yüzden relax ol relax relax... kötü birşey yok ki güzel güzel sürpriz yapacaksın.bence sen önce tedirginliğini geçirmeye çalış,burda bu kadar kişi var bir bahane mi bulamayacağız? sen biraz rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?