nişanlıma yalan söylemem lazım ama yalan bulamıyorum...

kuzenlerımle gıttım hamamada bana yaptıgını anlatayım size..gittim telefoncuya su gecırmez kalıplar var onlardan aldırdı bana hamama soktuk telefonu ay aklıma geldı bak.. tepe saçlarım çekildi... ama su halıne şükür yaa eskiden daha çok çektiriyordu canım

işte molada dışarda oldugumu anlar dıye dusunuyorum.. cunku mola yerlerınde genelde hoparlor sıstem var tuvaletlerde dahı gelıp gıden otobuslerın ısımlerı verılıyor..

kahkalarla sesli güldüm valla allah bozmasınbu tatlılığınızı
bak evlenince ne çok hikayeniz var not et bunları

ayy gülsem mı ağlasam mı bılemedım kız
saat başı arar mı sevgılın? Mola verıyor ya otobüsler o ara arasan anlar mı 6saat yol dıyorsun ıkı kere mola verse ıkı kere arasan yetmez mı :44:
veya nışanlının annesıne söyle oyalasınlar ne bıleyım nışanlına cam felan sıldırsın veya eşya taşıtsın elı telefona gıtmesın

tatlım tutversene agzını... anaaaa sende yanii

Evet dedıgın dogru cnm;ortasını bulmak lazım..aramıyor dedigim;senin ki kadar aramıyor..yani işim var ben seni ararım dedıysem ben arayana kadar sesi cıkmaz
Ben atlatabılırdım,uydururdum bişey o da tamam derdi mesela senın yerınde olsam...Yavrum benim yaaa
2 de bineceksin otobüse,6 saat yol var...
kuafördeyim işim uzun desen en fazla 3 saat idare edebilirsin bence.
hastayım evde kavga oldu vs.söylesen meraklanır sürekli arar..
bişey dicem;o gün aranız bozuk olsa,mesela onu kızdırsan biraz seni hic aramasa ne kaa güzel olurdu
bence fena fikir degil

direk "arama beni yiiteeeerrrrrr" desen :))

yok o da olmaz...hmmmm ağdaya gidiyorum de en iyisi?? ama 6 saat te ağda olmaz ki :S

kahkalarla sesli güldüm valla allah bozmasınbu tatlılığınızı
bak evlenince ne çok hikayeniz var not et bunları

ayyy ne hıkaye ne hıkayeeeee.... ıcı benı dısı senı daha bunlar ne ki... cocuklarıma ılerıde babalarının yaptıklarını anlatsam cocuklar bıze garp garıp bakar... ya benım nısanlım nıye dıger normal nısanlılar gıbı olamıyor... bos zamanımızda anlatırım yaptıklarını kızlar yedı omrumu 3 senedır... arabasının camlarını fıltre yaptırmıs nıyee benı gorecekler cunku.. polıs yakalamıs ceza kesmıs bu yuzden.. kendı tarafını cıkartmıs benım taraf duruyor... kayınvalıdem dalga gecıyor nısanlımla avrat agızlı mendıllı yavrum nısanlını kutu ıcınde elımde gezdıreyım mı annem dıyor

saat basımı?? dalga gecmıyorum tatllım ben adam en fazla 15 dk bır arıyor benı...

avrat agızlı mendıllı yavrum nısanlını kutu ıcınde elımde gezdıreyım mı annem
ay bayıldım size valla

aynen valla bende merak ederim
ama çaktırmadan da gidersen valla helal olsun.he bide çaktırmassan soun nolcak merak ediyom
kız bana belli etmeden 6 saat geldi ben yokken kim bilir nler yapıyo demesin sakın

Canım sen yalanı falan bosver;ara ben geliyorum haberin olsun,terminalden al beni de kapat..

işte bız bunu konusmustuk cocuk degılız evlenmeyı dusunuyoruz bırbırımızı arayıp sormamak bırbırımıza yaptıgımız saygısızlık demıstık o yuzden kavgalı olsakda konusuyoruz..

aynen valla bende merak ederim
ama çaktırmadan da gidersen valla helal olsun.he bide çaktırmassan soun nolcak merak ediyom
kız bana belli etmeden 6 saat geldi ben yokken kim bilir nler yapıyo demesin sakın

walla öyle bırsey derse dayağı yer artık ama yeter

hımm,valla bilemedim canım işin zor...keşke biraz daha kısa bi mesefa olsaydı şöyle 2 3 saat kadar..

ay bayıldım size valla

bende sana bayıldım bebegım :) ama nışanlımı bıgun sınırınden aglattım öcümü fena aldım.. annen hamile dedim.. bide biyerden test sonucu aldık kayınvalıdeme gore ayarladım haha cok komıktı

ay bayıldım size valla

bende sana bayıldım bebegım :) ama nışanlımı bıgun sınırınden aglattım öcümü fena aldım.. annen hamile dedim.. bide biyerden test sonucu aldık kayınvalıdeme gore ayarladım haha cok komıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…