bende sana bayıldım bebegım :) ama nışanlımı bıgun sınırınden aglattım öcümü fena aldım..annen hamile dedim.. bide biyerden test sonucu aldık kayınvalıdeme gore ayarladım haha cok komıktı
yalan lımıtını tükettım
aklıma bırşey gelmıyor ama allah aşkına ne söylıceğıne karar verınce bızede söyle merak ettım bıde nışanlının haberı olmadan ulaşabılcek mısın yanına
valla sizin aile çok komik sıkılmazsınız valla
kayınvalidende tam senin kafada yalnız maşallah maşallah
aynen tatlım bebişim o benim.. allah herkeze öyle kayınvalıde versın... kadın ben 12 ye kadar uyuyayım dıye evın ıcınde kıpırdamıyor bıle.. hasta oldugumda basımda beklıyor sabaha kadar
bakalım biz nasıl olucaz
gerçi şimdiden beni kolluyo saolsun canım benim
Telefonum bozuldu ekran gitti tamirciye bırakıyorum ulaşamazsan merak etme :26:
o zaman fenaymıştelefonum nısanlımın hedıyesııı 2.500 mılyarlık telefonu bozdum dersem cocugun kalbıne ıner..
o sizi arayana kdar siz onu arasanız ? msela sessiz bir yerde konuşursunuz en azından etraftanda ses gelmez. bence arayın onu sürekli öyle öyle geçiştirin aramasını
işte otobus 2 defa mola verıyor tatlım oda seslerden falan anlıyor zaten... sessız bır ortam yok arıyacagım tuvaletler bıle hoparlör takılı artık
mola verildiğinde otobüsler sessiz oluyor tatlım. zaten kimse kimseyi tanımıyor ya otobüste konuşamıyorlar ve yarısından çoğuda hava almaya ve ya tesislere gidiyorlar. o sırada arayın bence :)
ama ıkı defa arıyabılırım 6 saat ıcınde ıste.. nısanlım 6 saatte benı 12 defa arar en az
o da bi ihtimal
rol yeteneğiniz nasıl bilmiyorum ama duruma göre yerinizde ben olsam önce otobüse binmeden derdim kuaföre gidiyorum manikür pedikür yaptırıcam ama çok sıra var en azından2 saat sürer açamazsam telefonumu kusura bakma bilgin olsun diye konuş daha sonra mola verdiğinde de işte off kuaför işi de ne zormuş bekle bekle sıkıldım şimdi de arkadaşımla kıyafet bakıcaz de
daha sonra da şarjım bitiyor birazdan eve gidicem dersin ki o biraz baya bir sürer ama olsun sonunda nişanlını görüceksin böyle böyle 6 saat geçer.
o ararsa ne yapıcam tobusteyken ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?