uyucam dee hastayım cok bitkinim de. anneni de ayarla uuyuyo desin
bir arkadasın falan varsa onunda tanıdıgı eger onun problemleri oldugunu onun yanında kalacagını soyle
madem annen açık veriyor böyle konularda evdekilere ve sevgiline aynı şeyi söylesen olmaz mı?
yani atıyorum kız arkadaşına gideceğini çok üzgün olduğunu, onu teselli edeceğini söyledin diyelim nişanlına ve telefona bakamam dedin o yüzden ailenede bi kız arkadaşının adını ver ben bugün onunlayım de nişanlının yanına vardığında da evdekilere de açıklarsın artık durumu..
şimdi benim şöyle bir derdim var.. nişanlıma süpriz yapıp yanına gidicem.. ama süpriz yapamıyorum çünkü aramızda 6 saatlik bir yol var.. ve nişanlım devamlı arıyor beni.. yani uyuyorum desem otobuse bınsem annemleri arar yıne yakalanırım.. evdeyım desemde telefonunu açsam otobüste oldugumu anlıyor.. bır yalan bulmalıyım ve benı aramamalı nişanlım... yalan bulamadım.. bana bır yalan bulurmusunuzz..??
ay böle yalana can kurban
çok yakın bi arkadaşınla alışverişe çıkıcanı söle mağza mağza gezerken çamadığını sölersin
yada o arkadaşının abisi ablası falan evlensin senide yardıma çağırdı
bende 9mayıs sevgılımın yanına gıdıyorum haberı yok süprız olcak
ama ben uçağa gece 2 de bınıyorum :26: bınmeden önce masalını anlatıp uyuturum onu sabahda 6da ınıyorum zaten anlamaz
keşke sende geceden yola çıkabılsen :44:
tatlım gece bındım dıye kızar.. cunku bırkere ole yapmıstım mola verdıgım yerde basıma bısey gelmıstı.. burnumdan getırdı suprızı :)
ben dısarda olucam sözde ve telefonunu acmıycm o zaman delirir işte.... anam benım nısanlım nıye bole yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıgırasım geldııııııııııı
dogunal ne cıns bı nışanlın var senın
ağda manıkur pedıkur sacımı başımı yaptırcam de ozamankuaförde olurum açamam dersın ağda yapılırkende aramaz demı canımm
ya benim sevdiceğimde öledir
ama arkadaşımla buluşcam mağzaları dolaşıyos diyince msja razı oluyo canım benim
en iyisi hastayım uyucam demen.zaten annenleride aradığında annene sölersin durumu idare eder
yada bi gece öncesi uykusuz kalıcan konuşucaksınız çok ertesi gün uykumu alamadım numarası yapıcaksın
Ne uyanık sevdıcegin varmış canım seninhic bi yalana kanmaz diyosunn
Benim sevgilim de hic aramıyor öldüm mü kaldım mı hiç umrunda degil adamın
Adaletin bu mu dünya?
ben agda yapıcam zaman arama işim var dıyorum anlıyor agda yapacagımı.. ama yınede arıyor.. ya yarabbiim çocugu boğazlıyıveresım geldı.. biletimi aldım öğlen 2 ye ama daha yalan yok... ay çatlıycam kahrımdan... ben nişanlıma cinssin diyorumda kabul etmıyor.. bak tek soyleyen ben degılım. tebrık edıyorum arkadaşım seni.. teşekkürlerimi sunuyorum..
Ne uyanık sevdıcegin varmış canım seninhic bi yalana kanmaz diyosunn
Benim sevgilim de hic aramıyor öldüm mü kaldım mı hiç umrunda degil adamın
Adaletin bu mu dünya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?