nişanlımaa doğum günü hediyesi ne alayım kızlar?

ajibadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
97
0
36
Eskişehir
o bana bu doğum günümde fotoğrafını eklediğim saati aldı sağolsun , bende ona geçen seneki doğum gününde ps3 almıştım ama bu sene ne alacağıma karar veremiyorum daha doğrusu hiç bişey gelmiyor aklımaa yardım ederseniz çok mutlu olucamm.. $dkny-ny4662-1-main.webp

çok maddiyatçı gördüm sizi :1:

biraz daha el emeği bişey olsa iyi olmz mı içine duygularınızı da katarsınız

Bunun gibi birçok konu var. Bence eski konulara bi göz atın.
Size tavsiyem emeğinizin sindiği baktıkça aşkınızı görecek bişey hazırlamanız.
Mutlu yıllar şimdiden :ssz:

çok maddiyatçı gördüm sizi :1:

biraz daha el emeği bişey olsa iyi olmz mı içine duygularınızı da katarsınız

3 yıldır birlikteyiz , duygularımı kattığımda çok şey yaptım ama emin olun hiç biri ps3 kadar kullanışlı olmadı. herşey duvardaki yerini alırken ps3 e hergün eli değiyor :) ben almasamda o alacaktı onu ve ben ona bir jest yaptım ;) benim içinde onun içinde önemli olan alınan şeylerin maddi değerleri değil onlara verilen değer ve istek. inan ben o saatimin başına bişey gelecek diye gözüm gibi saklıyorum takmaya kıyamıyorum ama maddi değeri yüksek olduğu için değil bu sevgilim aldığı için...

4 yıllık ilişkim var şunu anladım ki erkekler oyle elmeği göz nuru hediyelere kıymet vermiyolar. onları, daha kullanışlı daha işine yarar seyler mutlu ediyo . oyuzden işine yarıcak bişiler al ben mesela krampon almıstım çok mutlu olmuştu :3: kaç ay oldu alalı hala ne güzel düşünüp aldımı söyler.

Back
X