Nişanlımdan ayrıldım. Bu acı nasıl geçer :(

Rabbim hayırlı olanı nasip etsin daima.Şöyle düşünün demek ki sizin için hayırlı değilmiş.
Evlendikten sonra ayrılsaydınız daha çok üzülürdünüz.
Dua edin,lütfen bol bol dua edin.

fazla fedekarlık ile kendini yok saymışsın
cıkssssss fazlası hep zarar vede görüldüğü üzere de ayrılık
5-6 ay kendine gelmeyebilirsin, güzelce içinin acısını yaşa sonra peehh bu muydu diyeceksin zaten
bazı şer gibi görünen olaylarda hayır vardır, hakkında hayırlısı inşAllah

ona karsı artık nefretten başka birsey duymuyorum sadece gecen zamanıma acıyorum

beraber düğün için para bırıktırıyorduk sözde .... altınları bırak arkadasını eve gönderdi bana 2 yıl once aldıgı ayıcıgı bile geri istemiş bende herseyi cop torbasına koyup gönderdim tabiki kendi aldığım bileziği vermedim

kendinizi ona göre ayarlayıp alttan alınca daha çok sevilcenizi sanıyonuz

tam tersi sizin gibi davranan kadınlara saygı duymuyolar

sonraki ilişkinde dediğim dedik ol alttan alma bak nası kıymete biniyon zaten alttan alma olayını anlamıyorum

ananızı babanızı bu kadar alttan almıyonuz peh

zaten uzun bi ilişki değilmiş boşver

I
insan anne babasinin olumunun acisini bile hafiflete biliyorsa nisanli nedir ki

bence o hep böyle gidecek gibiymiş, sen de kaybetme korkusu varmış ve onda zerre yokmuş.. o yüzden sen onu kaybetmemek için son derece alttan almışsın.. bi erkekte kaybetme korkusu yoksa uzatmamak gerekiyor..
sana değer vermemiş belli.. Allah karşına daha hayırlısını çıkarsın. boşver, tecrübe oldu senin için.

ben defalarca ayrılmak istedim her defasında özur dıledı en kotu gunumde yanımda oldu annem onu hıc ıstemedı onca lafına ragmen bırgun saygısızlık etmedı ama yanılan ben olmusum dediğiniz gibi kaybetme korkusu olmadıgı ıcın aılemıde karsıma aldıgım ıcın nasıl olsa benı bırakamaz dedı oda cok pısman oldu ama iş işten cektı bır kere

Annelerin iç güdüsü mü bilmiyorum artık da, sevmediği istemediği insanda hep bir bozukluk çıkıyor. Çok acıyorsunuz şu an anlayabiliyorum zaman o insanı düzeltmezdi , ama sizi düzeltebilir tek başınıza. Kendinize eziyet etmeyin aklınıza kötü anılarınızı getirmeye çalışın, onsuz da nefes alacaksınız ve ilerleyen zamanlarda eski neşenize kavuşacaksınız. O yokken olduğu gibi yaşayacaksınız ve size değer veren birine gönlünüzü vereceksiniz...

Verilmiş sadakanız varmış ki evlenmeden ve daha çok üzülmeden bitmiş. Dilerim Allah gönlünüze göre birini çıkarır karşınıza.

iki kelıme gerı yazamadınmı benım kendı aldıgım bılezıgı utanmadan istıyorsun dıye. ıykı evlenmeden bozulmuş gercek yuzun cıktı ortaya yaz gıtsın

bence sen kurtulduğuna sevin tatlım,eğer evlenseydin belki daha kötüsü olacaktı birde böyle düşün..
senin yapman gereken onu unutmaya çalışmak,onun iyi yanlarını düşünme artık.
kendi hayatına ve önüne bak
iyileş,at kafandan eskileri ve seni üzen herşeyi.
kısacası geçmiş tozdur üfle gitsin
şimdilik içinde nefret olur ama zamanla oda geçer diye düşünüyorum.

Allah'ın sevdiği kuluymuşum de şükret bence. bu yüzünü evlendikten sonra da görebilirdin. ozaman dönüşü bu kadar kolay olmazdı biliyorum söylemesi kolay ama inan zamanla geçiyor. Ne dertler sıkıntılar var hayatta. Bol bol dua et içini ferah tutmaya çalış Rabbim kuluna taşıyamıyacağı yük vermezmiş. İnşallah karşına Allah'ın rızasını kazanış birisi çıkar. Allah'a emanet ol.

bence erkenden fark etmen cok iyi kendini şanslı görmelisin bu konuda anıları unutmak zaman alır ama kendini teselli et ki gerçek yuzunu evlenmeden görmüssün

Kurtulduguna sukret. Tek nisandan ayrilan sen degilsin. 1-2 ay aglarsin gecer. Evlenip 2 cocuklu sekilde ayrilmaktan bin kat daha iyidir boylesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…