Nişanlımdan ayrıldım. Bu acı nasıl geçer :(

Verilmis sadakaniz varmis, zararin neresinden donerseniz kardir. Bence evlenseniz de, sonu guzel olmayacakti buyuk ihtimalle,daha simdiden boyle yapiyorsa. Gercek yuzunu gormus oldunuz bir de boyle bakin.
Yaraniza tek derman; zaman.
Ha bir de inanin, kimse bulunmaz hint kumasi ddgil. Ilerde karsiniza istediginiz dilediginiz gibi bir erkegin cikmayacagi ne malum?
Amann, cidden zamanla gecicek bosverin ya. Isiniz de var, kimseye eyvallahiniz olmasin ve bir dahakine maas kartinizi erkek arkadasiniza asla vermeyin bence

Zaten ilişkiniz yalanları üzerine kurulmuşş bir ilşkiymiş
Ki siz bunu yakalamasaydınız daha ne kadar sürdürecekti allah bilir.

Bu arada ailenizden sizi korumuş dediniz o kim ki kendi ailenizden koruyacak en önemli şeye sahipsiniz adıda AİLE ve şuan çıkarsız sizin yanınızdalar.

Bir mesaj'a olayı bağlayıp bitirmiş adam altın derdine düşmüş bundan ne bekleyebilirsin ki
Sevin ve bol dua et sadece kurtulduğuna .

siz resmen bütün ipleri eline vermişsiniz..
maaş kartınız bile onda duruyormuş..
ben buna çok karşıyım. benim kartım ben de eşimin ki eşim de durur.. bu olması gerekendir..
belli ki sizi uzun zamandır aldatıyor.. bir hat almak kolay bişey değil..
neyse ki evlilik öncesi fark etmişsiniz. geçmiş olsun

Bu olay size ders olmalı bence. Ailenizin onayladığı ve maaş kartınızı asla vermeyeceğiniz, aşırı tavizlerde bulunmayacağınız yeni bir ilişki dilerim. (Aşırı fedakarlık çok sevdirmez)

bende nisanliyim nsl üzüldüm
bide okadar iyi niyetle yaklasmsn sen ona
daha evlenmeden maas kartini vermsn hatta taki bile almsn

güzelim allah büyük bosver o görmediyse allah gördü bundan sonra bahtin güzel olur insallah ondan hayir gelmez bu saaten sonra malesef

sükür etki smdi gördün bu yüzünü ya allah göstermesn evlendikden sonra hatta cocugun oldukdan sonra görseydin

Nasıl hisler oluyor evlenince ?
Bir de hangisi daha güzel evlilik öncesi mi sonraki mi ?
Hangisi daha güven verici diye sormuyorum ama hangisi daha yoğun öyle sorayım ?

Hep diyorum yine diyeceğim bir erkek abartılı tepkiler veriyor, saçma sapan şeylere aşırı bağırıyorsa, olmadık zamanlarda sinirleniyorsa mutlaka bi halt yemiştir ya da yiyordur ki genelde doğru çıkıyor.
Biz buna suç bastırmak diyoruz

ne acısı çekiyosun allasen kurtulduğuna şükredeceğine kendin demişsin işte üç yılı bir mesaja sığdırmış vefasızın teki işte çirkefleşmiş resmen böyle bir adamla ömür geçer miydi onu geçmişte bırak altınlarıda verme mal canın yongasıdır içinde ukte kalsın bozdurup harcadımde

yok artık nişanlıyken o kim oluyoda alıyor maaş kartını ya

Maaş kartını vermişsin beraberce harcama yapmışsın sonra seni başka kızlarla aldatmış sanal alemde , bence seni hiç sevmemiş aklı gözü başka kızlardaymış ,
evlenseydin daha da kötüsünü yaşayacaktın demek ki uçurumun kenarından kurtulmuşsun düşün bir de hamile olarak ayrılsaydın yat kalk dua et kurtulduğuna ,şanslısın çok öyle sanal alemde aldatılan kadınlar , adamlar sanal alemde kadınlar konuşmadan yapamıyor tiryakilik mi ne gizli gizlide buluşuyorlardır hehalde bu tür erkekler sürekli macera ve heyecan peşinde tirkakilik gibi bir şey herhalde onların kitabında vefa yok ,sevgi yok

bol,bol yalan
aldatanda aldanır aynı onun gibisini bulur sonra sana geri dönüş yapabilir ama sakın beraber olma afetmede onları bıraktıkları kızları aynı yerde bulmayı amaçlıyorlar salak olduklarından

Ben eşlerin bile maaş kartlarını birbirine vermesine karşıyım.Taviz tavizi doğurur sayın üye. Siz verdikçe o şımarmış.
Aldatmış mıdır bilmem ama size yalan söylemiş olması bile iğrenç Kurtulduğunuza şükredin.

yalanda bi çeit aldatmadır kanımca

Yol yakınken ayrılmanız daha hayırlı olmuş,
Allah karşınıza bu günlerinizi unutturacak birini tez zamanda çıkarır inşallah.
Ona kendi paranızla aldığınız bileziği de vermeyin, maddi olarak ne yaptıysanız ev eşyası alın, demek tek derdi para sizde onun ekmeğine yağ sürmeyin.

yalanda bi çeit aldatmadır kanımca

Yargısız infaz yapmayalım diye öyle yazdım.
Tartışmaya açık bir konu. Ki gözümde aldatmadan daha aşağılık bir hareket aptal yerine konmak.

Yargısız infaz yapmayalım diye öyle yazdım.
Tartışmaya açık bir konu. Ki gözümde aldatmadan daha aşağılık bir hareket aptal yerine konmak.
evet benimde anlatmak istediğim bu yalanlarla insanı aptal yerine konmak ben karşımdaki insana tüm samimiyetimle inanırken o belki benimle içten içe dalga geçiyodur düşüncesi bile sinir bozucu

evet benimde anlatmak istediğim bu yalanlarla insanı aptal yerine konmak ben karşımdaki insana tüm samimiyetimle inanırken o belki benimle içten içe dalga geçiyodur düşüncesi bile sinir bozucu

Onun için bir kere yalanını yakaladığın insanı affetmeyeceksin

aynen ben her şeyin ilkinin zor olduğunu düşünürüm ilkini atlatınca gerisi çorap söküğü gibi gelir yalanda öyle bi kez söylendimi ardı arkası kesilmez

Kız maaş kartını evlenmeden niye verdin hey Allah'ım ya.
Hem seni aldatmış hem de ayrılık mesajı atan o olmuş.Sıkılmış senden ama sanırım maaş kartın için sabredyordu.
Ayrıca ben de nişan attım 7 ay önce hem de köpek gibi severken.
Ve sırf bana iş yerinde erkekler için çalışıyorsun dedi diye.
Bak deli gibi seviyordum.
Günlerce ağladım günlerce.
o 50 gün sonra nişanlandı
Tek taşımı bile o kıza taktı, geri verdiğim nişan yüzüğünü de.
şimdi evleniyorlar.
Geçmez dediğim o acı geçiyor.
Birazcık bir acı kaldı o da bitecek.
Senin durumda atlatman daha kolay.
Büyük ihtimal seni aldatmış nefret edersen eğer daha kolay olur unutman. Boşver yaaa.
Hayat değmeyecek insanlara üzülüp, ağlamak için çok kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…