Nişanlımdan ayrıldım. Bu acı nasıl geçer :(

İlişkiyi sarsan şüphe
Bitiren Güvensizlik
Sonuç boşa kurulan hayal

canım benim şuan çok kırgın ve mutsuzsun, haklısın da. yıllarını böylesi bi insana harcamış olmak, sevginin karşılığını bulamamak insanı üzer, yaralar ama inan ki geçer. şu hayatta neler geçmiyor ki... sen sevinmelisin bile böyle bir adamın gerçek yüzünü evlenmeden görmüşsün, ailen sana destek oluyor nişan atılmaz diye diretmiyor. şanslısın yani. tabi ki bir süre hatırladıkça üzüleceksin ama o yeterli süre geçince, karşına doğru insan çıkınca niye üzülmüşüm, iyi ki bitmiş diceksin. yüzsüz, arsız biriymiş. seni haketmemiş, verdiğin değeri...
madem o ayrılık mesajında bile altın soruo, arkadasıyla aldığı ayıcığı bile istio, sen de kus içindekileri dök, sonradan keşke şöyle deseydim deme. hem de için soğur daha çabuk atlatırsın

nacizane bir tavsiye,
bundan sonraki nişanlılık vs durumlarında ne kartını ne paranı kimseye verme, kimseden de ne kart ne para iste.
evlenmeden böyle muhabbetlere girilmesini ben doğru bulmuyorum açıkçası, hangi vasıfla ondan para veya kart isteyebilirim, keza o da benden?

öpüorum seni ve en kısa zamanda toparlanmanı diliorum

bu arada kızcağız dertleşebileceğim kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim demiş, bazı arkadaşların kızı bi dövmediği kalmış, yazık gerçekten çok yazık...

güzel bir tatil iyi gelir.

güzel bir kahve iyi gelir.

güzel bir yemek iyi gelir.

bundan sonra yaşayacağınız bütün güzellikler unutmanıza iyi gelecektir.
ve bir gün kendinizi şükrederken bulacaksınız.

Cnm allaha şükür etmelisin bittiği için. Her serde bi Hayır vardır. Evlendiginde olacaklari tahmin edebilirsin az buçuk cnm . En hayirlisii olmuş hakkında Rabbim seni seviyorMuş ki görmüşsün bunlari ya haberin olmasaydı ve evkenseydin. Dusunsene?? Tabiki güzel günlerin olMustur ama sana soleyebilecegim tek şey dua et demek olacak suan acini burda her kafadan çıkan ses değilde sadece dua dindjrecek. .Allah yardimcin olsun ..canakkale de mendil satan amcanın da dediği gibi 3n güzel günler senin olsun

5 kurus etmeyen adama o kadar deger verip yollarina paspas olursan, aile karsina alip maas kartina kadar eline verirsen, sana takacagi bilezige kadar kendin alirsan olacagi budur. Dua etki dugun olmadan gercek yuzunu gormussun. Ya birde evlenseydin bu adam hem seni boynuzlar hem parani yer hemde omrunu curuturdu, simdi hic olmazsa pis yuzunu gordunde hayatindan cikardin, soyle bir adam icin hala uzuluyorum deme bence. Suada icin kin ve nefretle dolu olmali daha cok. Su laf zaten herseyi anlatiyor `aileme karsi beni hep o korurdu` acaba omu seni ailende korumasi lazim ailen mi seni ondan. Hem senin aklini celmis hem ailene karsi doldurmus cephe almani saglamis birguzelde seni avucunun icine almis her anlamda.
Bence kurtulduguna sevin birdaha da elalemin adamlari icin aileni karsina alma.

Pess ya, kiz bir derdini paylasiyor, siz hakketmissiniz diyorsunuz. Azicik vicdan.

ne yazik ki bu hayat bu kadar nazli olmak icin cok acimasiz , bu arkadas yasayarak tecrube etmis umarim bu aci tecrubede kedisine cok buyuk ders olur bundan sonra cok dikkatli kendinden emin olur. Ve en onemlisi hicbir erkege bu kadar guvenilmemesi gerektigini ogrenir.

Yine de nişanlılıkta açık vermiş ve anlamışsınız ya evlilikte ayrılsaydınız daha zordu. Bence şükredin kurtulduğunuza durumdan kurtulmak için zaman lazım. Şu an duygusallığınız devam ediyor bir gün iyi ki diyeceksiniz.

Geçen zaman...geçiyorda...Değmeyen birine fedakarlık boşa gidiyor.Bence sevinmelisin kurtulduğuna.Çünkü evlensen mutlu olmayacaktın.

İnsan aklı ve zihni çok kuvvetlidir.İsterseniz gayet de güzel unutabilirsiniz her şey sizin elinizde.
İnsanlar evlatlarını kaybediyorlar toprağa veriyorlar ve yaşamaya devam ediyorlar.
Ayrıca üzüldüğünüz insan gayet vasıfsız kişiliksiz karaktersiz bir insan yani ayıcığa kadar istemek nedir yahu.
Hani burda okuyoruz ya kocam evi boşaltmış eşyalarımı satmış filan diye kesin siz de evlenseniz buna benzer şeyler yaşardınız.
İlerde sizin fazla kazanmanız para meseleleri vs. hep sorun olacaktı zaten.
Mutlaka daha iyi bir insan vardır sizi bekleyen.
Olumlu şeyleri değil de olumsuz şeyleri düşünün bence.

Üzülme sevin bence. Allah korumuş seni . Ya evlenseydin nasıl geçerdi öyle bi adamla hayat. Hem maddiyatçı hem karaktersiz hem aldatmaya meyilli..

Madem her şey senin paranla alındı 1 gr altın bile verme. Bunca zamandır yediği maaş kartına saysın.

Evet herkes gibi bende ayni seyi düşünüyorum. Muhtemelen aldatilmissiniz. Sukredin ve dua edin. Siz bu adamla evlenecektiniz.tekrar muhtemelen Evlendikten sonrada aldatilacaktiniz.. Ustelii adam ayrılık acisi yasamiyor takilarin pesine dusmus. Hala bu adami dusunuyor olamazsiniz. Nefret etmeniz lazim

"Onun icin ailemi bile karsima aldim" dediginizde olay koptu bende zaten. Kim bunu yaparsa ayni husrana ugruyor iste 3 yillik adami ailenize savunmayin, birakin bi aileniz analiz etsin sizi uyarsin onlar insan sarrafi... Ailenin icine sinmeyen isten hayir gelmez. Siz yine sanslisiniz adamin yuzunu erken gormussunuz, dusunsenize cocuklariniz var ve o zaman yakaladiniz bu sahtelikleri? Boyle dusunerek sukredin bence. Acisi olur tabiki cok uzulmussundur ama her serde bir hayir vardir unutma...

uzulmek yerine kalkin oynanyin evlenmeden once bunu gordugunuz icin adam yuzsuz kopek birde altinlari geri istiyor hemde senin kendi aldigini bile...Asalak gibi yasamaya alismis

Iyi ki bitmiş, umarım ders çıkarırsınız. Ne o öyle nişanlıyken daha maaş kartını eline vermeler falan. Allah sizi kurtarmış, şükredin.

not: hep arkadaşın hesabıdır zaten. Salak bunlar ya

Maas kartini ona verince cok seviyo olmuyosun.akilsiz oluyosun.kusura bakma ne olur
Ne diye veriyorsun.baska biriyle evlenincede verme.kucuk bi detay degil bu.senin alin terin neden baskasinin cebinde.
Bitmesi cok iyi olmus.zamanla iyileceksin.suan ne dense bos.yasayip goreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…