- 20 Haziran 2015
- 158
- 32
- 13
- 33
- Konu Sahibi krrszkz-01
-
Bi süre sonra alısıcaksın , o zaman diceksin ki "iyiki bitmis"
Hic ama hic pisman olma.
Biliyorm canim benim.
Biliyorum su an diyosun "ya daha baskasini sevemezsem.'
'Ya pisman olursam onu terkettigime.'
Ama sakin pisman olma.
Su an itibariyle sosyal aglardan whatsappdsn takip etmeyi kes.
Kes ve 5 ay sonra burya gel " iyiki ayrilmisim' de.
Kendin yasa kendin gor.
Burda bursuru arkdaslarimiz var aynen senin gibi aci ceken.
Hepsi toparlandi.
Cok ama cok mutlular su an.
Yasjn kac bu arada?
deli misin tabiki bitmeli. ağzına tükürürüm öyle psikopatlık mı olur ya
Kurtulmuşsun bir ömür böyle geçer mi ağlamayı bırak hayatını yaşa hayatın her anı çok güzel
Yaw arkadasim uzerine para verseler sevilmez su anlattigin adam.
Allahin sevgili kuluymussun. Ozgurlugunun tadina bak, kendine ugraslar bul. Sen mutlu ol, o catlasin. 5 para etmez biri icin gunlerini heba etme.
Kurtulmuşsun, Allah seni kurtarmis çok geçmis olsun toparlaniliyor merak etme
O senin kardeşin için ben senle nişanlı yim kimseyle gezmek zorunda değilim dediğinde sende ona bende senle evlenecek kimseyle oturmak zorunda değilim deseydin küstah şey kendi yeni gelini annesiyle oturacak ama kârısinin kardeşini yılda 1 kez gezdiremiyecek canim ilerde ne anneni ne kardeşini yatılı misafir d şeklinde kabul etmez ki bence zamanla ne evine sokar ne seni gönderir kesinlikle bunları düşün seni annenin yanında üzecek hayal et 1 damla bile ağlamazsin bırak boylelerini kendi analarına kendilerine köle arıyorlar en iyisini yapmışsın, yakında bana dön derse sakin dönme psikolojisi baya bozuk söyleyim sana senin eve geldi diye lafı nereye çekmiş bn aileme evlatlık ederim ne demek kim napsin senin gibi saygısız, bence suret allah yüzüne bakmış üstüne birde sadaka ver canım üzülürsen yazık sana ayrılmayı küstah a mi katlanarak emin ol ozaman intihara kalkisirdin bu adama dayanamazdinmerhabalar. yeni üyeyim buraya ablamdan görüp açayım dedim bende Sizlerle dertleşip fikir danışmak istedim ben iki hafta önce nişanlımdan ayrıldım ayrılma sebebimiz ise; sevgiliyken ki halinden çok başka insana dönmesiydi. Annesi tek yaşıyor illa kira tutacak halim yok birlikte otururuz annemle ileride yeni eve cıkarız dedi tamam dedim uzun iknalar sonucu bunla da bitmedi tabı ki bana hakaret etmesi, milletin içinde tokat atmaya kalkması, sürekli aileme gitmiyorsun diye abartılı şekilde agrasifliği, yıne yolda kızkardeşi ile karşılaşmşıştık yanında arkadaşı da vardı sadece selam vermiştim arkadasına kızkardesi ile sohbet etmişim ertesi gun telde bana sen ne asosyal bir insansın git kızım insan içine çık neden yanındaki arkadaşıyla konuşmadın falan diye kalbimi kırmıştı. Mesela bir kere kavga ettik ertesi gun hiç aramadı sınavdan önce ben arayım dedim aradım hasta mısın sen gerizekalı mısın ben görüyorum mesajlarını cevap vermiyorum arama o zaman tarzı seyler söyledi hatta ağlayacaktım o derece yani... Sonra anneme isteyerek anne demiyorsun ben farkında değil miyim karsında çocuk mu var sinsisin sen şeytansın falan dedi... sonra mesela ütü yapmıştım bir kez hemen herkesin içinde baba senin kız ütü yapamıyr diye keyifle anlatmıştı cok üzülmüştüm.. saygıyı bayagı yitirmişti. Sonra ayrılmaya karar verince annesi ısrarla aradı işte düzelir düğün stresi pişman olursun falan dedi... mesele bir keresindee bir yere gidecektık daha iki haftalık nişanlı idik şakasına erkek kardesım de gelsin mi demiştim hemen ben kimseyle gezmek zorunda değilim senle nişanlıyım ben demişti.... Yine bir kere bak ben size geliyrum sürekli sen sürekli gelmiyrsun sen oraya çekmeye çalışıyrsun beni farkındayım ama ben kimseye evlat olamam ailemden başka sen gelin geliyrsun demişti hiç bir sey diyememiştim...ayrıldım ben seviyrdum cok seviyordum o şu anda gayet mutlu ama ben zor toparlanamayacagım gibi hiç evden cıkmıyrum aglıyrum üzülyrum ama bitmesi ggerektiğini de biliyrum nolur akıl verin nasıl yapayım sizce doğru bir karar vermiş miyim siz olsanız ne yapardınız.. cok cokk kötüyüm su mübarek günde yardım edin nolur..
O senin kardeşin için ben senle nişanlı yim kimseyle gezmek zorunda değilim dediğinde sende ona bende senle evlenecek kimseyle oturmak zorunda değilim deseydin küstah şey kendi yeni gelini annesiyle oturacak ama kârısinin kardeşini yılda 1 kez gezdiremiyecek canim ilerde ne anneni ne kardeşini yatılı misafir d şeklinde kabul etmez ki bence zamanla ne evine sokar ne seni gönderir kesinlikle bunları düşün seni annenin yanında üzecek hayal et 1 damla bile ağlamazsin bırak boylelerini kendi analarına kendilerine köle arıyorlar en iyisini yapmışsın, yakında bana dön derse sakin dönme psikolojisi baya bozuk söyleyim sana senin eve geldi diye lafı nereye çekmiş bn aileme evlatlık ederim ne demek kim napsin senin gibi saygısız, bence suret allah yüzüne bakmış üstüne birde sadaka ver canım üzülürsen yazık sana ayrılmayı küstah a mi katlanarak emin ol ozaman intihara kalkisirdin bu adama dayanamazdin
:) annem de annem sevgili iken boyle degıl dı ya hayır annesıne de asla saygısızlık etmedım etmezdım ama o cok degısık hallere gırdıOkurken bi ara "ay ben senin annenin elini öpeyim" dedim istemsiz, çok pardon.
Gecicek tabii. Lutfen baska seylere odaklanmaya calis, cik hayatini yasa, insanlara karis.haklısın canım unuturum degıl mı bu acı geçer değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?