Nışanlimdan ayrildim

Yalnız bu sebepler basit sebepler değil.Anladığım kadarıyla suan pek farkında değilsiniz fakat zamanla duygusallığınızdan sıyrılıp bu durumlara uzaktan baktiğiniz zaman ''basit değilki'' diyenleri anlicaksınız. Sizin isteklerinizede saygı yok, ihtimallerin konusulmasına bile tahammül yok,ailenizin verebiliceği kadarına karşı verilen tepkiler cok terbiyesizce. Üstelik maddi durum sebebiyle ''yapamam'' denilen bir sey icin ''paragöz'' yaftalamasına maruz kalmışsınız ailecek. Oluru gercekten yokmuszaten.Allah kurtarmıs.
Oyle iste gercekleri goruyorum fakat konduramiyorum..ailesi buraya geldigunde surekli ogullarino disari cektiler.gunde 3 4 kere zaten ariyorlardi beni de onu da. Sıkiliyprdum artik.inanmiyordum samimiyetlerine ama seviyordum iste.hala bu o degil diyorum oluru yok biliyorum ama yine de bi ihtimal bekliyorum. Sadece bu kadar degersiz olmadugimi bileyim.

O zaman hic üzülmemelisiniz lütfen kendinize sayginizi yitirmeyin kendinizi degerli hissedeceginiz bir yuvanizin olmasini dileyin
Elimde degil.cok kiziyorum kendime.keske diyorum.ama geriye saramiyoruz her sey.bi gulusune bi de sozlerine kanmistim.ama yalan mis.boyle seylere gitmesi beni gercekten cok incittu.hazmedemiyorum

Merhabalar.yaklasik 3 aylik bi tanisma surecinden sonra nisanlandim.nisanlim ve ben ayni ilde calisiyoruz.birlikte iken cok mutluyduk ve ikimiz de farkli memleketlerdendik.7 audan beri nisanliydik ve 1 hafta once ayrildik basit seylerden oturu.ve ben cok uzgunum kendimi toparlayamiyorum..sizlerle derylesmek istedim
Kurtulmussun bosver :-) anasının lafı bir acaba sorusu ile nisan atandan hayır gelmex...

3 ayda nişanlanirsan 3 dk.da ayrilirsin bence birbirini dogru duzgun tanimadan neden alel acele isler bu raddeye gelmis.

nasip olmayan şeylere nasip olmuyor. demekki nişanlin senin nasibin degilmiş...
bu yüzden boşyere takma rabbim seni en iyilere nasip eder belki de senin için böle daha hayırlıymış.

Sebeo aileler.aslinda cok iyoydik fakat onun ailesi sorun cikardi.ben onlarin memleketimde yasayacagima soz vermistim .fakat kucuk bi ihtimal de olsa ilerleyen zamanlarda olumsuz bir durumda ne yapariz diye sormustum.en buyuk sorun bu oldu.ben ve nisanlim ogretmendik.her sey cok mukemmeldi ve halledilebilecek bir sorundu .fakat bu sebepten oturu bittu.doger sebepler de esyalar konusuydu.ailem sadece yatak odasini alabiliriz dedi.aslında birlikte yapmaliydik fakat onlar bunu kabul etmedi her sey yari yariya olacak dediler..aileme maddi manevi destek olacagimi soyledim aulesi bunlari sorun yapti.bizim cok maddoyat duskunu oldugumuzu soylemisler.nisanlim annemle anlasamadigini soyledi.fakat hic oyle bi sey yoktu.annem endiaeliydi hakli olarak ama asla olumsuz sozler soylemedi.bu ve benzeri sebeplerden oturu ayrildik ve bu bana cok aci veriyor.cunku degmeyen sebeoler
gizz valla ayni bizim sebepler gibi. bende 6 aydir ayriyim. erkek tarafi ayni benim ayrldigim kisinin ailesi gibiymis :KK12::KK12::KK12:

hiçte değmeyen sebeper değil.. Herşey yarı yarıya demek neymiş. Hoşgörü yok bi kere.. Ayrıldın keşke ayrılmasaydım anlarını yaşıyorsun şuan . o yüzden göznde bunları küçültüyorsun. Ama balık baştan kokar en iyisini yapmışsın.

Nisanlinin ailesi çok itici geldi. Nisanlinda ana kuzusu. Sana değer veren biri olur İnşallah hayatinda.

Sebepleriniz gerçekten aşılacak şeyler her nişanlılık sürecinde yaşanan şeyler,
Fakat siz birbirinizi yeterince sevmemiş olmanız sizi ayırmış
Haktan hayırlısını dilemek gerekli üzlümeyin derim .....

Evlendikten sonra adamin ailesiyle ayni yerde yasayacakmissiniz ya, bu aile her seyinize ambargo koyardi bence. Ailene gidisin, ailenin gelisi her sey sorun olurdu.

3 aylik tanidigin adamla nisanlanilir mi hic? Allah korumus seni anlattiklarin hic de basit seyler degil

Sebeo aileler.aslinda cok iyoydik fakat onun ailesi sorun cikardi.ben onlarin memleketimde yasayacagima soz vermistim .fakat kucuk bi ihtimal de olsa ilerleyen zamanlarda olumsuz bir durumda ne yapariz diye sormustum.en buyuk sorun bu oldu.ben ve nisanlim ogretmendik.her sey cok mukemmeldi ve halledilebilecek bir sorundu .fakat bu sebepten oturu bittu.doger sebepler de esyalar konusuydu.ailem sadece yatak odasini alabiliriz dedi.aslında birlikte yapmaliydik fakat onlar bunu kabul etmedi her sey yari yariya olacak dediler..aileme maddi manevi destek olacagimi soyledim aulesi bunlari sorun yapti.bizim cok maddoyat duskunu oldugumuzu soylemisler.nisanlim annemle anlasamadigini soyledi.fakat hic oyle bi sey yoktu.annem endiaeliydi hakli olarak ama asla olumsuz sozler soylemedi.bu ve benzeri sebeplerden oturu ayrildik ve bu bana cok aci veriyor.cunku degmeyen sebeoler
bunlar basıt degıl cok buyuk sorunlar. ayrılmn hayırlısı olmus zıra bu aıle senın tepene daha çok bınecektı ki anladıgım kadarıyla senın sevgı gözunu kör etmiş. bende nişan attım ve şuan evlıyım ıyıkıde atmışım dıyorum cnku eşimi çok çok sevıyorum. sende senı sevecek ve hak ettıgın degerı bulacagın bir eş ile karşılaşacaksın hiç merak etme ve sakın dönme!

Ayyyy birakkk ya oyle insanlari. Bizde sadece yatak odasini aldık. Bi yerde hakli olablrler evlenince ailene maddi olarak yardimci olman imkansiz yani yeni ev kuruyosun. O da ailesine yardim etsin eeee nolacak. Ama sucun buyugu onlarda gibi geldi

bunlar gayet ciddi sebepler yanlız

Oyle fakat yine de zor.ayni yerde calisiyorduk ikimiz de yedigimiz ictigimiz ayri gitmiyordu.cok sukur alnim ak ama yine de cok sevmistim ve guvenmistim.her seyden once o hep benim onu sevdigimden onun beni daha cok sevdigini soulerdi.ama bitiren de kendisi oldu.hala ailemi sucluyor.en cok da bu koyuyor bana .ailem herkes tarafindan sevilen mukemmel insanlar .fakat degerini bilemdi.aramiza ailemozin girdiğini soyluyor.kalbiyle degil akliyla hareket ediyormus.beklemedigim seyler bunlar.bu yuzden uzgunum.ben ona baglanmak istememistim o beni zorla kendine bagladi.malesef bu yuzden canim yaniyo

Benim nişan attigim insanda ailemi suçladı işlerine gelmeyince bu böyle oluyor inan ki... Bende nisan basinda demistim yeri gelir aileme yardimci olurum diye ilk bSta tabiki dedi bir kac ay sonra oo alakasi yok o adamla ki ayrildiktan sinbra arkamdan demis ise girse para kaxzansa zapt edemem onu demis yani demem o ki seninde benzer olay bunlar boyle . cok iyi adamlar var elbrette Hayirlisi olsun hakkında üzülme demiycem bana da diyorlardı bence acini yasa en azından şimdi çok şükür unuttum sen aynı yerde calisiyormussun ama bunu da anlatacaksın güçlü dur. .böyle insanlardan hayır gelmez. İnşallah musmutlu ol ileride

Yalnız sizde hala geri dönse koşa koşa gidecek durumu var, nedir bu erkeklerin bu kadar bi taraflarını kaldırmak, erkek tarafını da sizin aramanızı hiç doğru bulmadım , siz sonuna kadar haklısınız ama sanki bu durumda siz hatanızı kabul etmiş gibi durmuşsunuz, lütfen okul açıldığında da tavrınızı koyun, kesinlikle üzgün olduğunuzu dahi belli etmeyin, umrumda değil havası yaratın

3 ayda nişanlanirsan 3 dk.da ayrilirsin bence birbirini dogru duzgun tanimadan neden alel acele isler bu raddeye gelmis.
Aslinda haklisin.ama oldu iste.birbirimizi tanidigimiz sanmisiz.daha dogrusu o bana guven verdi.hep bi adim ondeydi benden.ailesi iki kere geldi bize bi sozde bi de 1 hafta once iste.o ikisinde de sorun cikti.onlara kalsa sorun farkli tabi.ama ben kabullenemeiyorum onun bu kadar degismesini.bana o kadar guven veren insan nasil olur da boyle olur.

Yalnız sizde hala geri dönse koşa koşa gidecek durumu var, nedir bu erkeklerin bu kadar bi taraflarını kaldırmak, erkek tarafını da sizin aramanızı hiç doğru bulmadım , siz sonuna kadar haklısınız ama sanki bu durumda siz hatanızı kabul etmiş gibi durmuşsunuz, lütfen okul açıldığında da tavrınızı koyun, kesinlikle üzgün olduğunuzu dahi belli etmeyin, umrumda değil havası yaratın
Haklisiniz ama biz geri donus icin aramadik.ayrilik kararini bizde iken vermemislerdi.biz telefonda ayrilik karari almistik.fakat onlar ailesi falan aramadilar nisan attik diye .ailem de arama ihtiyaci hissetti.bu sekilde gitmelerinin dogru olmadigini anlatti.sebepleri sordu.cunku bizde iken iyi gorunuyorlardi.ve dugun salonunu durduracaklarini soyledi.evet haklisin .fakat arasa donemem.kendim ici degil ailem ocin.cunku onlarin boynu bukuldu.ama canim yanio iste.ben bu kadar degersiz miymisim diyorum.hazmedemiyorum.cunku onunbana olan sevgisine uzun sure alisamamistim.cunku sevgi yagmuruna tutuyordu beni ve korkuyordum.cunku iki yillik iliskim botmisti aradan seneler gectikten sonra nisanlimla tanosmistim.hala eski korkularim vardi.iste oyle guven vermisti bana.hala bunlar ualan olamaz diyorum

Back
X