Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de hayirlisi olsun diyorum ama canim cok yaniyo. Kalbim hep onu istiyo.cok ozluyorum.hala bu o olamaz pisman olacak diyorum.ama dönüsü olmadigini bilmek aci veriyor bana
Uzmeyin kendinizi hayirlisi buymus diye gecin...sizi gercekten seven bir adam asla esya konusunu dert etmez...belki daha iyileri cikacak karsiniza ne guzel mesleginiz civil civil ogrencileriniz var....sizi sevse kazanmak icin elinden gelen herseyi yapar yuz vermeyin...
Kacan kovalanir
Uzmeyin kendinizi hayirlisi buymus diye gecin...sizi gercekten seven bir adam asla esya konusunu dert etmez...belki daha iyileri cikacak karsiniza ne guzel mesleginiz civil civil ogrencileriniz var....sizi sevse kazanmak icin elinden gelen herseyi yapar yuz vermeyin...
Kacan kovalanir
Hic mi sevmemeis diyorum.boyle seyler yuzunden gidulir mi diyorum.senin icin ölürum diyen insan bu sekilde nasil gider.o kadar mutluyduk ki biz bize iken. Bir saat aramasam kizardi neden aramiyosun diye.bu yuzden kavga ettigimizi hatirliyorum.simdi nasil dayaniyor acaba sesimi duymadan ..hala aklim almiuor.hata yapmisim diyorum .ve kendimi yiyip bitiriyorum..
Zaten senin için ölürüm biterim abartmaları yüzünden kadınlar bu kadar geç toparlıyor. Biz genelde lafa söze aşık oluyoruz. Kim kim için ölür bi düşünün. Yüzde kaçtır bu oran. Onların hepsi laf. Ben de kavga edebilirim herhangi biriyle niye şöyle yapmadın vs diye ama bu ona bayıldığımı da göstermez yani. Silkelenin ve kendinize gelin.