bunişan zorla olmadı zamanıında başka bi erkek arkadaşımdan ayrılmıştım şimdi nişanlı olduğum kişi hep benim yanımdaydı o kötü zamanımda sonra beni sevdiğini söyledi ben istemedim ama çok sabırlıydı hep bekledi bana anlayış gösterdi sonra kabul ettim çıkmaya başladık sonra 4 yıl önce daha ilşkiye başlayalı 1 yılolmuştu nişanlanmak istedi ama bende hala evlenme isteği yoktu ama bana hep anlayış gösterdiği için kabul ettim geldiler istediler nişanlandık ondan sonrada şimdiki sevdiğim insan karşıma çıktı onunlada evlenmeye istekli olmadığımı konuşuyorduk sonra olmaması gereken bişeye başladık ve ben onu çok sevdim başlamadan önceden beri her defasında nişanlımdan ayrılmayı istedim ama ona direk ayrılmak istediğimi söyleyemedim ona kötüde davrandım ama hep anlayışla karşıladı beni sevdiğim kişide çok anlayışlı hemde çok seviyorum da hiç bir zaman beni yarı yolda bırakmaz onuda biliyorum.. ne yapıp edip nişanlımdan ayrılmalıyım hem onu aldatmayı daha fazla istemiyorum ben bu insanı seviyorum.. ne söyleye bilirim ona,aileme..
bunişan zorla olmadı zamanıında başka bi erkek arkadaşımdan ayrılmıştım şimdi nişanlı olduğum kişi hep benim yanımdaydı o kötü zamanımda sonra beni sevdiğini söyledi ben istemedim ama çok sabırlıydı hep bekledi bana anlayış gösterdi sonra kabul ettim çıkmaya başladık sonra 4 yıl önce daha ilşkiye başlayalı 1 yılolmuştu nişanlanmak istedi ama bende hala evlenme isteği yoktu ama bana hep anlayış gösterdiği için kabul ettim geldiler istediler nişanlandık ondan sonrada şimdiki sevdiğim insan karşıma çıktı onunlada evlenmeye istekli olmadığımı konuşuyorduk sonra olmaması gereken bişeye başladık ve ben onu çok sevdim başlamadan önceden beri her defasında nişanlımdan ayrılmayı istedim ama ona direk ayrılmak istediğimi söyleyemedim ona kötüde davrandım ama hep anlayışla karşıladı beni sevdiğim kişide çok anlayışlı hemde çok seviyorum da hiç bir zaman beni yarı yolda bırakmaz onuda biliyorum.. ne yapıp edip nişanlımdan ayrılmalıyım hem onu aldatmayı daha fazla istemiyorum ben bu insanı seviyorum.. ne söyleye bilirim ona,aileme..
gönül bu engel olamıyorsun ki..
nişanlılık dönemi çiftlerin birbirini tanıma dönemidir zaten.eğer görücü usulu başladıysa...he şöyle bişey var.günümüzde görücü usulu artık kalmadı.çiftler sevdikleri kişiler ile bu yola adım atıyolar..he baktınki sana bi yanlışını görmüşsündür araya bi soğukluk girmiştir o ayrı.ama sen sebep yokken,sırf başkasına aşık olduğun için böyle birşey yapıyosan zaten yaptığın şımarıklıktır:1closedeyes:
bu işten zaten hayır gelmez..ayrılamassan ileride sağlıklı bir ilişki olmaz,bu sefer evli iken gözün dışarda olur..en iyisi al nişanlını karşına ve olamıycağını söyle..sebep göstermek istiyosan pskolojik sorunlarım var evliliğe hazır değilim de-tatlicadiarzu-hatta 3 harflilerim evlenmemi istemiyo gece boğuyolar beni falan de..işim hocalık desempatiksalakcinni
evdede kendini yerden yere ay ayıl bayıl istemiyorum de annenlerde kız delirdi desin sende bu işten böylelikle yırtmış olursun:CüvCüv:
sevdiğimkişiyle 1 yıl oldu nişanlımla 4 yıl... sağlıklı değil belki ama yinede bir sebep göstermeliyim yani açıkçası işin bahane kısmı..
ne diyebilirim sadece bunu söyleyin aileme ayrılma gerekçesi olaraknedemeliyim nişanlımada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?