Nişanlımdan ayrılmak istiyorum çok mutsuzum

onu kafanda bitirmissin,bence hayatından da çıkar at...başta acı çekeceğini düşünüyorsun ama sende biliyorsun ki geçecek...önünde uzul yollar oluşmadan geri dön.sana şimdiden bunları yapıyorsa ailenden uzaklaşıp onun şehirine gelin gidince düşünemiyorum...elbette karar senin biz fikrimizi söyleriz...

''etrafını kurutan ağaç,her yıl tonla meyve verse bile kökünden söküp atacaksın''

hakkında hayırlısı olsun...

Canim benim ya, seni anlayabiliyorum ama inan böyle bir erkege güvenilmez, sen ona hayatini teslim edeceksin evlendiginde. Böyle bir adamami teslim edeceksin güzelim yillarini?
Bence tahsiline devam, bak gör daha kimler cikacak karsina, ve o zaman kocaman bir "IYIKI ONUNLA EVLENMEMISIM" diyeceksin ve kendine bir sans daha vermis olacaksin.
Olurmu saygi sevgi olan yerde evlilikler öyle güzel oluyorki, senin kolun bacagin oluyor hayat arkadasin.
Hersey tatli sözle baslar ve biter, inan bana böyle insanlari birak evlenmeyi cevramde kim olursa uzak kaliyorum. ÖMÜR TÖRPÜSÜ bunlar. Yemin ediyorum.
Sana tüm kalbimle herseyin gönlünce olmasini diliyorum.

arkadaşım üzülme canını sıkma sadece biz seni bir bayan olarak düşündüğümüz için üzülmeni ağlamanı istemiyoruz ayrıl arkadaşım ailenide al karşına önce onlarla konuş kararını onlara söyle ilk önce çünkü onların desteğine ihtiyacın olucak sonrada o adama söyle ve ayrıl
bak hayat daha güzelmiş diceksin tama iyi haberlerini bekliyorum

walla bravoalkisalkisalkis
okumuş,kültürlü kadında böyle düşünüyosa,maaşsız kadın ne yapsn?
arkadaşım bu adam daha şimdiden it gibi davranıyosa nedn evleneceksin,hayır mantığım almıyor ne akla hizmet? vazgeçilmez kılan ne bu adamı
ya anlayan varsa açıklasın:bbo:
ben olsam ayrılırdm.ilk önce üzülürsün ama ne geçmiyor ki
bir insanda cesaretin 'c' si yoksa esaretin tamamı vardır:olmaz:
unutma...

Bence nişanlınla ciddi bir konuşma yap seni kaybetmek istemiyorsa düzeltmeye çalışır kendini.Böyle bir durum gerçekten insanı çok yıpratır.Kalbinin sesini dinle pişman olacağın bir adım da atma ama hislerin sana nasıl mutlu olacağını söyler mutlaka.Herşey gönlünce olsun..

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak sana kızıyorum haaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayrıl asnane çevrende ya milletin ağzı torba dilki millet konuşsun ne dicek nişanlıydı attı dicek
ama o adamla evlenirsen çocuk illaki olcak bak evlendi yapamadı çocuğuyla babsının evine geldi dicek
yapma etme arkadaşım ben yaşadım bir yüzüğü çıkarıp atmak kolay boşanmak zor benim 2. evliliğim ayrılmak çok zor o elalem dediklerin şimdi yanında olanlar ayrılıp gelince sana kötü gözle bakıyorlar boşanmak daha zor beni dinle ayrıl yol yakınken ayrıl yakma kendini yakma bukadar insanı dinlemeyip evlenirsen bence YAKARSIN KENDıNı YAKARSIN

zararın neresinden dönersen kardır ............evlendikten sonra düzelir muhabbetine de hiç inanma şimdi bunları yapan evlenince ne yapmaz ..hayırlısı

Bak arkadaşım, son cümlende demişsin ki, onu düşündükçe sinirden bütün bedenim titriyor..Böyle bir adamla ömür geçermi? Hergünü sinir stres içindemi yaşayacaksın? ınan sevgi herşey değil, çevremde o kadar çok bunu yaşayan varki. Bak kendinde diyorsun, keşke nişanlanmadan ayrılsaydık diye, yarın birgün keşke evlenmeden ayrılsaydık dememek için bugün bu işi bitirmelisin.

Vallahi canim bu hayatta cesaretli olacaksin, ya tozu dumana katacaksin yada tozu dumani yutacaksin.
Biz burda gercekten tüm arkadaslar olarak bir kadinin böyle rencide edilmesine dayanamadigimiz icin ve sana böyle bir iliski nisanliyken yasiyorsan evlenince seni daha cok seyler bekledigi icin ikaz etmek istedik.
Ama yok seviyorum diyorsan evlen arkadasim, kime ne?
Diyorum ya her insan degisik, sen belki böyle yasamayi kabul edebiliyorsun veya sevdiginden katlanabilirim diyorsun, bunuda sen bileceksin.
Ama normalinde hic kimse böyle bir durumu kabul etmez. Seni herhalde suskun puskun görmüski egosunu üstünde yasiyor. Böyle davranmasina izin verme, evlensen bile bunu kendine yaptirma, o nasil sana bagiriyor ve salak aptal diyorsa sende yap. Yoksa ezilirsin, benligini bile kaybedebilirsin.

Bak bu gece nap bılıyormusun aynanın karŞısına otur mahkeme yap nıŞanlınla kendı aranda yaŞadıklarını
onunla geÇırdıĞın mutlu olduĞun gÜnlerı bıde onunla beraber mutsuz geÇırdıĞın gÜnlerı bak bakım hangısı aĞır basıcak sende gÖrÜceksınkı mutsuz olduĞun gÜnler daha aĞır basıcak arkadaŞım ayrılmak ıstedıĞınde doĞru kararı verdıĞıne sevınıceksı ve bana dua edıceksın bende evlendım 1 ay sonra evlılıĞım kabusa dÖndÜ 1 ay sonra nefret etmeye baŞladım 10 sene evlı kaldım hergÜn hakaret dayak daha neler neler o yÜzden benı dınle ayrıl yakma kendını arkadaŞım hayat daha gÜzel bu 2. EvlılıĞım doĞru ınsanla evlendım 3. Senem Çok mutluyum ınŞlh sende mutlu olursun

baskalari icin yasamaktan vazgec.millet sanki cok mu iyi bosversene..ayril ve saglam da dur arkasinda kararinin.bu doktugun gozyaslarin elalemden daha mi degersiz Allah askina yapma...
kendini sev,say..tipki nisanlinin kendini taparcasina sevdigi gibi sende sev.adam sana saygi duymuyor simdiden.biteremedigini anlamis.bu zayifligini kullandikca kullaniyor.
sorunlar mutlaka yasanir gerektiginde de katlanilir ama sizin ki bu degil..bu adam seni sevmiyor,sevse uzulmeni asla istemez.uzmekten zevk almaz..
bence sen bosuna bize soruyorsun cunku vazgecmeyeceksin bu adamdan bu da onu cok cok iyi biliyor..sen simdi donemiyorsan gercekleri gorup,evlenince hic donemezsin..
evlenince cocukta yaptirip kahrini cektirecek..simdiden planini yapmis baksanaa

Son düzenleme:
Ben böyle erkeklere cok gülüyorum ya, adam yerine koyamiyorumki.
Bunlar genelde normal hayatinda birsey basaramayan ve bir tek kadinlara gücü yeten tipler.
Isin en komik yanida genelde kendilerine zayif karekterli kadinlari secerler, cünkü güclü birisinden korkar ve tirsarlar. Kimi etkiliyebiliyorlarsa ona dogru yönelirler.
Kurban sensin canim, onun icin yine söylüyorum iyi düsün. Adam gibi adam, sevdigi, asik oldugu bayani el üstünde tutar. Böyle gördüm böyle bilirim. Geriside bana cok komik gelir, güler gecerim.
Haydi sana kolay gelsin, benden bu kadar...

Back
X