Nişanlımdan ayrılmak istiyorum çok mutsuzum

Tatlim okumayla hic alakasi yok bu islerin. Kisilik iste. Inan bana onu bazen fena patladigim anlarda pusuyor hic birsey demiyorya benim icim aciyor. Halbuki ortami geren o haksiz yere bana catan o saygisiz olanda o. Resmen aptallik benim yaptigim kendi hayatimi kendi ellerimle atese veriyorum herseyin cok iyi farkindayim mantigim dur diyor ama kalbime söz geciremiyorum.

hep söylemişimdir.aşkta gurur olmalı, onursuz olmamalı aşk :hulya:

dün gece tartistik bir konu yüzünden. Bu kez suc onun degil benimdi, ben cattim. Bile bile cattim hemde. Kendimi taniyamiyorum, benki hayatimda tartismalara cok nadir sebeb olan bir insan, resmen ona tirnaklarimi gecirmek istedim. Su an en zor günlerinden birini yasiyor ama yaninda olamiyorum, olmakta istemiyorum. Eskiden ne zaman teselli verecek olsam sinirlenirdi, bana teselli verme bu tesellilerinden usandim derdi. Simdi ise cok muhtac buna, ama ben hic orali degilim. Ektigini biciyor. Cok iyi oluyor. Dün gece ilk kez rahat uyudum uzun bir süreden sonra. Ben ki birini kirip basimi yastiga rahat koyacaktim ha? Resmen canavar yapti beni. Bundan sonra tek bi güzel söz, yumusak bir davranis yok artik. Son bir kac haftanin gecmesini iple cekiyorum. Kendimi özledim ben, o yokken ki beni.

cesaretini topla ve seni üzen bu durumdan kurtul..ilk adımları attığında rahatlamışsın..
onu hayatından çıkardığında, belki biraz üzülürsün ,ama ömrünün sonuna kadar huzurlu olursun..
kırmızıyla yazılmış sözün çok şeyler ifade ediyor..bunu gerçekleştirmeye çalışmalısın..

Nişanlından ayrıldığın zaman mutlu olacaksın işte.

Ne zamana kadar tahammül edebilirsin ki hem.

Düşünsene yarın öbürgün evlendiniz,o zaman geri dönüşün çok daha zor olacaktır,belki adam seni hiç bırakmayacaktır.Nişanlıyken hakaret oluyorsa evlilikte şiddet olma olasılığı yüksektir .

Daha fazla harcama kendini istemediğin biri yüzünden.

Kafaya koydum zaten, cekemiyorum ben bu adami. Ben zorum, bana katlanabilirmisin derdi.
Bakardim neyi zor. Cabuk öfkelenir, öfkesi hemen dinerdi. Tek buysa derdim, katlanirim ben bu adama, sonucta saygisizlik yok hakaret yok. Ama son 2-3 aydir bakiyorum yok, sadece bu degil, bu adam resmen ezmek istiyor beni. Eskiden kizar, sinirlenir, ben susunca 2 saniye icinde gecerdi. Simdi ben sussamda, alttan alsamda uzattikca uzatiyor.
Yapamiyorum. Evet kendimi özledim, ve onun yarattigi ben'den nefret ediyorum!!!
Icim suan hem rahat, hem bombos. Bir zamanlar benim icin aglayan adam bu ha. Inanamiyorum ben, insanoglu ne cabuk degisiyor.

Baktı gördü karşısında sürekli susan kendini ezdiren bir kadın ,ben bunu kolay ezerim nasıl olsa ne sesi ne soluğu çıkıyor dedi ve yüklendikçe yüklendi.

Bizde bosanma yoktur diyor beyfendi. Adam olda olmasin tabi, kim ister bosanmayi.
Kendinden korktugu icin, bu kiz benden ayrilir diyede evlenir evlenmez cocuk sahibi olmayi istiyor, farkindayim herseyin. Avucunu yalar.Gitsin kendine bi robot siparis versin, ona bagirsin cagirsin kizsin, sonrada geri tamir etsin nasil olsa robota olmaz birsey ömür boyu kalir yaninda. Kafamda bitti zaten. Zamani bekliyorum.

Boşanma yokmuymuş nerede yaşıyor ki o uzayda felan mı :delphin:

Ne yapacak boşanmak isteyen eşini çekip vuracak mı :delphin: sonra ben erkeğim diye salına salına dolaşacak ...

Zaman mı ? mirmirmirmir zamanı gelmiş de geçiyor bile arkadaşım.

canım nişanlının psikolojik rahatsızlığı varsa bunları sana yapması çok doğal ama kimsenin kimseyi hakir küçük görmeye hele ki manyak salak gibi saygısız usluplar kullanmaya hakkı yok..her ilişkide sarsıntılar olabilir ama iş saygısızlığa girince sevgininde kalmaması çok normal..

Akli sira bana gözdagi veriyor. Sen bana adam gibi davrandiktan sonra niye bosanayim dedim.Mutsuz edersen durmam dedim yaninda sende mutsuz bir kadinla mutlu olamazsin diyince birsey diyemedi. Su an ailede kayiplari var o yüzden acamiyorum konuyu. O saygisiz ama ben onun kadar saygisizlik yapip böyle bir zamanda birde ben vurayim demiyorum. Ölüm olunca akan sular duruyor. Gecsin biraz zaman. Zaten görüsmüyorum dogru düzgün parmagimdaki yüzügüde cikardim.

Ha ölüm varsa birşey diyemem tabiki...

Biraz acıları dinsin öyle söylersin uygun bir dille o halde.

Bak ben sana birşey diyim mi bu adam seni kolay kolay bırakmaz bence,yapışık birine benziyor sanki :1rolleyes:

Henuz ayrı ortamlarda yasıyorken bu kadar sorunlar yasıyorsanız, aynı evı paylastıgınızda neler olabılıecegını bır dusunun ıstersenız.

Cok mutlu cıftler dahı evlılık sonrası aynı evı paylasmanın vermıs oldugu bır cok sıkıntıdan oturu cekılmez bır hayat yasamaya baslıyor ıken, sız daha yolun cok basında bu duygulara es deger bır konuma gelmısssınız bıle.

Ayrılık bır surectır. Ilk zamanlar kabul edılemez, alıskanlıklarınızdan vazgecmenız gerekır, adapte olamazsınız. Fakat sadece bellı bır sure bu boyle devam eder...

Zamanla her saat bası andıgınız kısıyı her gun bır kez, sonrasında haftada bır kez anarsınız... Derken bır bakmıssınız yılda bır kac kez ancak aklınıza gelıyor.

Mutsuz oldugunuzun farkında ıken, bıle bıle ıntıhar etmeyın derım.

birakmaz biliyorum. ilk ayrildigimiz dönemlerde napti etti kuzenini araya soktu yine basardi benle olmayi. seviyorum diyor birakma beni diyor. sevgin bumu diyorum buysa istemiyorum bana saygi duy. sevmesin ama saygi duysun ya.

İlk ayrıldığımız dönem diyorsun ...O zaman hata sendeymiş gülüm.

Ne diye barışıyorsun ki yeniden.

Valla ben böyle biriyle beraber olayım ayrılayım kralı gelse tanımam barışmam tekrardan .Zaten zor kurtulmuşum neden kendimi ateşe atayım ki .:umursamaz:

Bir insan esi olacak kisiyle arasini nasil bozar? nasil?? disariya nasil iyi görünür saygi duyarda is nisanliya, karisi olacak kiza gelince terör estirir?? Böyle bir insanda mantik yoktur bence. Yarin birgün etrafindaki herkes gidecek kanindan olan insanlar bile, bitek ben kalacam yaninda, arani benle niye bozuyorsun niye?? isini bilmiyor bu adam.

Kusura bakmayın ama her seyın bu kadar farkında ıken evlenmeyı goze alırsanız, sıze su nagmelerı tekrar etmek duser.
'kendım ettım, kendım buldum
gul gıbı sararıp soldum, eyvah...'

bak canım benim bir arkadaşım aynı durumdaydı adam takmıyor sevmiyor gibi davranıyordu.sonra arkadaşım sevgililer gününde yanına gtmiş canım cicim süper vakit geçirmişler günün sonunda arkadaşım ayrılmak istediğini söylemiş.böyle böyle böyle demiş insan köpeğine yapmaz bunları falan demiş.sonrada kalkıp gitmiş.düzel falan dememiş çok şımarıktı bi ailenin bi oğluydu.şimdiye gelirsek hemen arkasından çocuk çok düzelmiş farkına varmış.şimdi evliler çok mutlular kimse değişmez diyenlere inanma herkes değişebilir yeterki istesin...

Back
X