Nişanlımdan ayrılmak istiyorum çok mutsuzum

yazdıklarını okurken bile bana fenalık geldi. günü gününe uymayan birisi ile yaşamak ve durmadan azarlanmak bir evlilikte seni bunalıma sürükler. nişanlı iken böyle ise gerisini düşünemem. yarın ayrılmaya kalkınca da millet kendin ettin kendin buldun diyecek. millete göre yaşarsan kimseyi memnun edemezsin.

nisanlin baskalarinin uzerinde yapamadiklarini gercekten de senin uzerinde deniyor bunu da acik acik dile getiriyor.yanlis anlama lutfen ama bu kadar saf misin bu laflari yutuyorsun..tamam acik yurekli ol bu cok guzel ama herkese yaramiyor bu,bak nisanlin gibi adamlar cokta guzel kullaniyor.
ne mecburiyetin var senin bu kisiye..illa buyuk bi olayin mi patlamasi lazim.vazgecmen icin zaman kazanmaya calistikca batarsin..cok gec degil.seni hak eden biri mutlaka cikar karsina.
sen nisanlina bana hakaret et ben hak ediyorum,aci cekmeyi seviyorum mesajini veriyorsun.
topla kendini en mutlu olacagin gunler cehennem olmus sana.seninde psikolojini bozmus.ozguvenini kaybettirmis sana.bi uzmana gorun kimseye anlatamadiklarini anlatinca,gucun yeniden yerine gelecektir.
yada cidden aciyi seviyorsunn?

Son düzenleme:
nişanlılıkta bu kadar üzülüp ypranıyorsan, evlenince vay haline..
nişanlandım, ele güne ne derim nişanı atarsam diye düşünecek bişey yok..
düğün tarihini uzat diyeceğin ama nişanlının değişeceğini hiç sanmam..
problemli bir karakter, sonra seni daha çok üzecektir..
boşanmış bir insan olmaktansa, nişan atmış biri olmak evladır..
ayrılmaya alıştır kendini..nedir o azarlamalar falan..aman sakın derim ben..

bu kadar şey söylüyorsun resmen sevmiyorsun,dayanamıyorum,tükendim,ben bunu hak edecek ne yaptım,aramak içimden gelmiyor........diyorsun sevmiyorsun istemiyorsun daha açık bunu belli edemezsin herhalde...
peki neyi bekliyorsun?neyi soruyorsun?neyi duymak istiyorsun?
ben anlayamadım özür dilerim belkide problem bende..
yani ben nişanlım için bu sözleri sarf edebiliyorsan o iliski zaten bitmiştir..bunun nesini düşüneyim ki daha fazla?

Arkadaşım belli nişanlını seviyorsun sevmesen şuan ayrılayım m ayrılmayım mı diye düşünmezdin. Ama sen ne kadar sevsende karşı taraf seni ne kadar sevsede bi süre sonra o sevgi gidyor ve arada sadece saygı kalıyor. Nişanlın sana bu şekilde davranmasının sebebi kişiliğinden mi kaynaklanıyor yoksa stresli günlermi geçiriyor. Hani derler ya insan 7 de neyse 70 dede odur diye. ışte ben bu söze pek inanmıyorum çünkü kendimden biliyorum ve bence kim olursa olsun oturup düşündüğünde dhaa geçen seneki hayatımızla yada geçen seneki düşüncelerimizle suan ki düşünce ve davranışlarımız çok farklı. Olgunlaşıyoruz şimdi sana herkez ayrıl diyor Bna sorarsan bende ayrıl derim çünkü nişanlını öyle bi anlattınki bize sana hep kötü davranan seni hep aşağılayan biriymiş gibi... Ama emini sizinde iyi mutlu günleriniz olmuştur. Bi arkadaş demişki otur düşün iyi günlerinizmi daha fazla kötü günlerinizmi. Eğer ilişkinizin ilk günlerinden beri seni hep mutsz ettiyse ve sen her seferinde nişanlını değiştirmeye çalıştıysan ama ısrarla o hep aynı kalıyorsa o adamı değiştirmen zor. Çünkü sen 3.5 sene zaten ugraşmıssın onu adam etmek için ama son zamanlar böyleyse bi konuş derim. Olmuyorsa hala sana kötü davranyorsa da uzatma gitsin. Hani diyorsun ya benim devamlı onun yanında olugumu biliyor beni onu bırakmayacağımı biliyor o yüzden böyle davranıyor diye. ıleride o imzayı attığınızda ona tam olarak bağlanmış olacaksın o zaman belkide dahada kötü davranacak.
Çok uzattım canım ama ben nedense sende ona olan sevgiyi gördüğüm için sana direk ayrıl demeğe zorlandım. ıyi düşün karar ver ama şunuda unutma 3.5 yılda sana bu şekilde davranmasından bunaldığın i insanla ömür boyu yaşayabilirmisin.
Ayrıca seviyorsanda kimse vazgeçilmez değildir. Onu çok seviyor olabilirsin ama herkez unutuluyor ve unutuyor. O yüzden fazla sıkma canını ayrılık acısı kolay değildir ama kalıcıda değildir. Umarım hayırlı kararı verirsin birde bi gece istiareye yat dua et. Ben zor durumlarımda ilk buna başvururum ve allahımda doğru yolu gösteriyor şükürler olsun.

Canım şu hayata bi kere geliyoruz ve neden bile bile hayatını zehir edecek birisiyle bir ömür boyu yaşamayı düşünesinki. Sana saygısı olmayan biri evlenince hele daha yüz göz olacaksınız. Madem bizlerden fikir almak istedin, benim fikrim bu kişiyle bir ömür geçermi? bunu düşün..Birde insanları değiştiremezsin, sen nekadar gayret etsende bu kişi düzelecek mi? buna ne kadar tahammü edeceksin ve nereye kadar sabredeceksin..

Hic birseyi bilerek yapmiyor.

Niye tıbbi olarak kanıtlanmış bir zeka geriliği mi var..?
Koskoca adam ne demek bilerek yapmıyor..?
Sen bu mantıkla yaşayacağım tüm acı tecrübelere hazırlıyorsun kendini..
Erkeklere ayy bilerek yapmıyor,ayy vurdu ama istemeden,küfür etti ama sinirlendi diye diye..
Tepemize çıkarttık salak mı bunlar yahu,herkes ne yaptığını ettiğini bilecek..
Lafa geldi mi erkeğiz zekiyiz sizden üstünüz ağızlarından düşmüyor..

ayrıl nesine sabrediyorsun anlamadım ki. 4-5 ayda bir görüştüğün birisi sana bunları yapıyorsa evlenince her gün neler yapmaz. bir an önce ayrıl ve bir daha ne görüş nede konuş onunla. seni rahatsız edecek olusada polise başvur. demekki psikolojik sorunları var. bir an önce bitirmelisin ilişkini.

herşey bu akadar ayan beyan ortadayken evlenirsen kendini bile bile ateşe atmış olursun hemde öyle bi ateşki seni bi anda küle çevirebilecek bi ateş,bütün hayatını mahfedecek bi ateş..
önce ailenle paylaş böyle böyle anlat olayı ilerisi daha kötü olacak de..
sonrada nişanlınla konuşun ve bitirin bu işi benim fikrim bu yönde ...
canına kastinmi var senin canım insan ne olduğunu bile bile devam edermi...

Back
X