Nişanlımdan ayrılmalı mıyım?

Olur hatta ben şimdi senin için ettim bile Allahım ne mutadı varsa ver diye sende ne muradı varsa ver de içten ama.yani mutadım koca sen kosaca koca ver de diyebilirsin

Kız sana havada karada ölüm yok bu azimle bulursun hemen yenisini öldürdün beni sabah beri yorumlarınla
Allah gönlüne göre versin inşallah hemen versin bi de

Yahu siz bu adamdan ayrılalı ne kadar zaman oldı üzerine zengin koca da aradınız şimdi barıştık diyorsunuz ama hala.burada sorun var diye konu açıyorsunuz hala kafanızda sorunlar varsa niye barıştınız çocuk oyıncağı değil ki nişandan dönülmüş zamanında eminseniz devam edin ama burada sürekli şu sorun bu sorun yazacaksanız hiç.başlamayın

Kovayım
Kova erkeklerini size şöyle tanimlayayim
"Arkadaşlarım,ailem benim herseyim kimse aramıza giremez. Beni onlardan mahrum edemez. İkimizin ayrı hayatı var,ben arkadaslarimla tek tatile çıkarım,ailemle çıkarım,kendim tek çıkarım kisitlanmayi sevmem,evlensek bile hep ayni yatakta yatmak zorunda miyiz ya,hayata bi defa geliyorum kısıtlanamam"
Ben de kovayım,burcdaslarimin karşı cinsi budur. İstisnalar elbet olur ama kaideyi bozmaz.

Merhaba sayın kova.bende yay ım bende bu saydıklarına katılıyorum.en azından sen de gel diyeydi ama demi.araya girmek isteyen yok bayram bayram tek bırakmasaydı en azından demi

Merhaba sayın kova.bende yay ım bende bu saydıklarına katılıyorum.en azından sen de gel diyeydi ama demi.araya girmek isteyen yok bayram bayram tek bırakmasaydı en azından demi
Ben de ozgurlukcuyum rahat takilirim ama hayatimda biri varken kesinlikle onceligime onu da alırım.
Ben coook önceden planı yapar sevgilim/nişanlımı da yanıma alir öyle giderdim ailemin yanina.
Ama erkekleri böyle değil iste,çok gamsiz cok egoist pisliğin tekiler yani ahaahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…