- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Çocuk istiyorum ayrılıp jet hızıyla başkasını bulmalıyım nasıl bulacaksamValla yaşınız biraz geçkin. Çocuk istiyorsanız ayrılmayın istemiyorsanız ayrılın
Çocuk istiyorumEvlenmek için evlenmeyin.
Ya o zor işte biraz bi de gelen gideni aratmasınÇocuk istiyorum ayrılıp jet hızıyla başkasını bulmalıyım nasıl bulacaksam
Zor diye bir şey yoktur hayatta onlar bizim oendimize koyduğumuz engeller bulurum ben bi koca daha evelallahYa o zor işte biraz bi de gelen gideni aratmasınhiç mi iyi yönü yok bu adamın biraz zihninizi zorlayın
E ayrılın mademZor diye bir şey yoktur hayatta onlar bizim oendimize koyduğumuz engeller bulurum ben bi koca daha evelallah
Hayırlısındua edin banaE ayrılın madem
Benim duam pek kabul olmaz herhalde ama denerimHayırlısındua edin bana
Olur hatta ben şimdi senin için ettim bile Allahım ne mutadı varsa ver diye sende ne muradı varsa ver de içten ama.yani mutadım koca sen kosaca koca ver de diyebilirsinBenim duam pek kabul olmaz herhalde ama denerim
Olur hatta ben şimdi senin için ettim bile Allahım ne mutadı varsa ver diye sende ne muradı varsa ver de içten ama.yani mutadım koca sen kosaca koca ver de diyebilirsin
Çok açık sözlüsün traumaValla yaşınız biraz geçkin
Kovayım
Amin sağ olun
Kız sana havada karada ölüm yok bu azimle bulursun hemen yenisini öldürdün beni sabah beri yorumlarınla
Allah gönlüne göre versin inşallah hemen versin bi de
Merhaba sayın kova.bende yay ım bende bu saydıklarına katılıyorum.en azından sen de gel diyeydi ama demi.araya girmek isteyen yok bayram bayram tek bırakmasaydı en azından demiKovayım
Kova erkeklerini size şöyle tanimlayayim
"Arkadaşlarım,ailem benim herseyim kimse aramıza giremez. Beni onlardan mahrum edemez. İkimizin ayrı hayatı var,ben arkadaslarimla tek tatile çıkarım,ailemle çıkarım,kendim tek çıkarım kisitlanmayi sevmem,evlensek bile hep ayni yatakta yatmak zorunda miyiz ya,hayata bi defa geliyorum kısıtlanamam"
Ben de kovayım,burcdaslarimin karşı cinsi budur. İstisnalar elbet olur ama kaideyi bozmaz.
Ben de ozgurlukcuyum rahat takilirim ama hayatimda biri varken kesinlikle onceligime onu da alırım.Merhaba sayın kova.bende yay ım bende bu saydıklarına katılıyorum.en azından sen de gel diyeydi ama demi.araya girmek isteyen yok bayram bayram tek bırakmasaydı en azından demi
GalibaÇok açık sözlüsün trauma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?