Nişanlımdan şiddet görüyorum

aslanesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
91
35
3
26
Merhaba yaklaşık 4 yıldır bi ilişkim var son 1 yıldır da nişanlıyım, ilk 2 senemiz mükemmel aşırı anlaşıyoruz çok seviyorduk birbirmizi, 2 yildan sonra babasını kaybetti babası vurularak öldü, düşman sahibi oldular, ben yinede bırakmadim yanında oldum, her neyse ne olduysa babası öldükten sonra oldu ani sinirlnemeler , şiddet vurma dovme, küçük düşürme, küfürler, bambaşka bi insan oldu çıktı başıma. Siniri geçtikten sonra çok pisman oluyordu isteyerek olmuyor diyordu tedavi ol dedim dinlemedi. Nişanlandıktan sonra daha da çok olmaya başladı aileme karşı bi kin bi öfke ailem o kadar iyi olmasına rağmen saygisiz, suratsız hep ailem hakkında kötü sözler , ama en son öyle bir olay yaşadım ki beni çok kötü dövdü hiç acımadı ailemle tehdit etti aileme çok kötü sözler söyledi çok korktum kimsye bişey soyleyemedim ,düğüne 1 ay kala herşey hazırdı ev, gelinlik herşey ve Allah bisekilde bana yaptıklarını orataya çıkardı, ve ailem son derece arkamda asla ona bidaha gidemeyevegimi söylüyorlar bende asla istemiyorum ona gitmeyi, hep birilirini aracı yapıp çok pişman olduğunu düğünü uzatalim bi şans istediğini, köpek gibi pisman olduğunu söylüyor ailem son derece kararlı bende son derece kararliyim ama bunca yaşanmışlık bunca hazırlık tekrar bi hataya düşmekten çok korkuyorum ne olur yardım edin

Sizin tabirinizle sizi 'cok kotu doven' nisanliniz kendinden sogutamadiysa buradaki uyeler ne yapsin?

Hicbir sekilde iletisim kurmayin. Aracilari kabul etmeyin. Ev ve esyalar nasil dagitilacak sadece aileler muhatap olsun. Hatta memleketiniz falan varsa bir sure oraya gidin gozden de uzak olun.

Ailenizin iyi kalbinin hatrına elin iti için kimseyi üzmeyin. Keşke darp raporu alıp şikayet etseydiniz. Evlenseydiniz sizi öldürürdü

Ay nasıl bir yanlış. Adam sizi dövmüş dövmüş. Ne hakla ne cüretle. Sadece nişanı atmakla mı kaldınız ben olsam süründürürdüm. Hataya düşmekten korkacağına evlenmeden kurtuldum diye adak dağıt

Şiddet görüp bunca yaşamışlık dersen söylenecek tek şey allah akıl fikir versin sana demek olur.
Ailen şikayet etmedimi bu canavarı..

Bu adamla evlenmekden Kork, Baska biseyden degil.
Adamdaki rahatliga bak, evlenmeden dövüyor, evlenince öldürür

Kararlı olmuş olsaydınız hataya düşmekten korkmazdınız. Hiç mi canınızın kıymeti yok? Adam hakaret ediyor tehdit ediyor dövüyor sövüyor ama siz seviyorum hata yapmaktan korkuyorum diyorsunuz. Mezarlıklar o çok seviyorum pişmanım diyen adamların öldürdüğü kadınlarla dolu

"Babanı mı öldürdüm?" derler böyle gereksiz öfke duyana. Senin ne suçun var da hıncını senden çıkarmış! Tehditlerle de susup aileden gizlemen doğru değil. İlahi yardım bekleme böyle durumlarda. Ciddi hasar görmediysen dönmezsin o psikopata. Aklından dönmek geçerse de önce nöroloğa gitmende fayda var.

Size sizden başka kimse yardım edemez. Ancak öğüt veririz alırsanız. Şehir değiştirin gerekirse, ailenizde sizinle gelsin. Uzaklaşın. Telefon numaranızı değiştirin. Ortak tanıdığınız kimseyle konuşmayın, görüşmeyin. Adını dahi anmayın. Yeni bir sayfa açın kendinize. Sakın bir daha bulaşmayın. Kurtarın kendinizi.

Yediğin dayak yetmediyse biz ne yapalım? Hala hataya düşmek diyorsun. Pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…