Nişanlımdan şiddet görüyorum

Daha nisanli bide, daha dogrusu nisanli bile degil yüzük atilmis. Nasil aslanin esi oluyor? Konu sahibi bence hic birimizin tavsiyesini dinleyemecek ve aslan eş olmaya karar verecek
Biz Adana'nın bir ilçesinde bayan kuaförü makeup artistim, eski nişanlım da bayan kuaförü saç ile ilgileniyor , 4 senedir beraber çalışıyoruz ben onu o kadar iyi tanıdım ki ama korktum zaten bi lan davam var beni bırakırsan ailenide öldürum hepinizi katlederim diyordu ben koktum ne yapacağımi bilemedim, bulunduğum yerde oldukça tanınan bir makeupum iş hesabım vardı sadece onuda kapattım numaramı da değiştirdim, pskilojim çok bozuk beni yanlış anlamayın lütfen, bu yaptığınız yorumlar içinde çok teşekkür ederim çok iyi geldi, sağlıklı düşünemiyorum zaten

Hala ayni is yerindemisiniz?

Bu kısımda bile dayağı meşrulaştırıyorsunuz bilinç dışında farkında değilsiniz. Onun içinde olmasa babası ölmüş anası hastaymış hiç bu hale gelemezdi, alt yapıda ne varsa yüzeye çıkmış. Belki şiddete meyilli öfkeli birine dönüşürdü ama bi kadına vurabilmek öyle birden ortaya çıkacak şey değil. Adam yaşadığı olayla bunu artık saklayamaz hale gelmiş, 4 sene kendini gizleyebilmiş. Şükredeceğine barışmaktan korkuyorsan kır telefonunu at senin için en hayırlısı o olur.

Hala ayni is yerindemisiniz?
Hayır 1 hafta oldu ailem öğreneli evdeyim, nasıl eski hayatıma döneceğim bilmiyorum, bu insan yakamı birakacakmi, ortak arkadaş yok ama ortak müşteri çok, düşünüyorum başka bi yere girsem nasıl olur peşimi birakmaz doye

Kum torbası kaçınca pişman oluyor, git yanına bak pişmanlıktan eser kalıyor mu? Bu kadar siniri varsa gitsin düşmanlarına dalsın; ama olur muuu, o herifler onu aralarına bi alır dörde katlar beşe böler, koltuğunun altındaki naif, güç yetiremez, nasılsa çekip gitmez, gitse de iki çiçek bi özüre bağlarım, kadın değil mi işte amaaan diyor. Hele bi git evlen, ilk geceden koysun çocuğu, bak yalvarıyor mu daha sana? Aklını başına devşir.

Arkadaşım sakın barışma sakın dönme nişanlılık sizin Cicim ayınız sayılır bu aylarda sizi daha çok mutlu etmesi gerekirken sizi dövmesini hiç Bi izahı olamaz ne babasının ölmesi ne başka bişey bunu dopruılamaz sinirliysen tedavi görecek görmüyorsa her sinir olduğunda en yakını olarak sizi dövecek ve evlenince de yine aynısını yapacak emin olun ni lere şiidet uygulayan hep yapar hatta barılorsanız amawn nası olsa barışıyo diyip yine aynısını yapacak sakın kocanız değil bileyim, değil ortada çocuk filan da yok sakın dönmeyin sakın hem aşık bile olsanız onaa saygınız kalmamıştır artık ne denek vurmak yasakın

Baska sehirde yasama ihtimaliniz yokmu?Veya bir sureligine bir arkadas,akrabanin yaninda kalip,kendinize yeni bir duzen kurabilirsiniz.

Belk de coktan esi olmustur kim bilir... Baslik simdiki zaman, konu gecmis zaman, nick esi. Evlendim dese bosan diyecegiz konu sahibi de ne diyecegini bilememis en son nisanlim demis sanki.
Belki kendini eşi hissediyordur Aslan beyin .

Tek basiniza cok disari cikmayin.Kades uygulamasini indirin.Yaniniza yaklasmasina izin vermeyin.Sizi dondurmek icin herseyi yapar.

Baska sehirde yasama ihtimaliniz yokmu?Veya bir sureligine bir arkadas,akrabanin yaninda kalip,kendinize yeni bir duzen kurabilirsiniz.
İstanbula gitmeyi düşünüyorum bi süreliğine, onda bile nereye gidersen seni bulurum gibi lafları aklıma geliyor ve korkuyorum

Elinizde tehdit mesajlari yada delil olacak birsey varmi?Polise gitseniz.

İstanbula gideceğim bi süreliğine ama hem ailemi burda tek bırakmaktan korkuyorum hemde nereye gidersen seni bulurum gibi lafları geliyor aklıma

Nişan sürecinde size bunlari yapan evlendiginizde neler yapardı bir düşünün isterseniz yatıp kalkıp Allaha dua edin aileniz allahtan göndermiyor yoksa siz flört ederken dayak atan biri ile evlilik yoluna girmiş bile bile lades demişsiniz nasıl bir gözü karalik sizinkisi anneniz babaniz fiske vursa mahalleyi ayağa kaldırırsiniz ama elin oğlu dövüp sövünce çok seviyor ondan dövüyor dersiniz akliniz varsa geri donmezsiniz zaten

Ben gerçekten anlamıyorum bu durumu nasıl size eziyet etmiş birine bu kadar zamn tahammül edebildiniz? Bir arkadaşım var onunda 4 yıllık ilişkisi var ama küfür hakaret tehdit yine de sürdürüyor sebebini soruyorum seviyorum diyor. Gözünüze perde mi akıl tutulması mi yaşıyorsunuz. Kızarak yazmıyorum bunu gerçekten çok üzücü. Allah şaşırtmasın iyi insanlarla karşılaştırsın

Hangi kuaför bu ben de adanaliyim hem kuaförüm belki tanıdığım birisidir

İstanbula gideceğim bi süreliğine ama hem ailemi burda tek bırakmaktan korkuyorum hemde nereye gidersen seni bulurum gibi lafları geliyor aklıma
Onun derdi aileniz degil sanki sizsiniz.Ailenizin haberi var.Gozden bir sure uzak olmaniz iyi.

Kadın cinayetleri haberi bu sene olmazsa 5 sene sonra Adını soyadını yaz kızımda arkandan ağlamayalım kendin bile bile lades diyorsun çünkü Yaşadıkların yetmemiş daha öldürmesini bekliyor hatta istiyorsun

Polise gitmekten başka bir çare var mı ki ya da gözünü korkutacak bir tanıdığınız fln var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…