Nişanlımdan soğudum uzaklaştım

• Konu Sahibi Konu Sahibi elya1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aslında yetiştirilme tarzı etkili ailesi çok sorumluluk yüklemiş şimdi de alışkanlıklarını bırakamıyor defalarca ona dedim denge önemli ben de yarınlar yokmuş gibi yaşayalım demiyorum ama böyle de gitmez

Bu adamın başka bir ilişkisi çıksa hiç şaşırmam. O yüzden konu sahibiyle dışarıda çay - kahve, yemek gibi aktivitelerden kaçınıyor da olabilir.

Nişanda bılezık taktımı

Pırlanta baget yüzük, alyans, küpe, 20 gramdan iki bilezik takti yani geleceğe yönelik cimri değil eşyaları da en iyisinde alıyor ama iş yeme içme gezmeye geldi mi varyemez gibi

Evet biraz cimrilik sezdim hediye alıyor diyorsunuz mesela ne gibi hediyeler burası önemli.
Koskoca 3 ay yaz tatilinde görüşmemek de ne bileyim işi gücü yok atlasın gelsin bulunduğunuz şehre otelde kalsın bir iki gün sonra dönsün nedir yani çok çok haklısınız.
Bunca zaman hiç bir gezi planınız bişeyiniz olmadı mı cidden bir haftasonu.
Bulunduğunuz şehre yakın illere gidersiniz günü birlik illa gezilir yani çok sıkıcı şimdiden adam alışmış 40 yıllık evli gibi.
Ve illa araç olmasına gerek yok gerçekten yok.
Biz eşimle sevgiliyken nişanlıyken hep farklı illerdeydik evlenince de ilk 1 yıl arabamız olmadı baya da gezdik yani.
Hatta o zamanlar daha çok geziyorduk ilk 1 yıldan sonra monotonlaştı işe güce borca daldık eskisi gibi gezemiyoruz araç olmasına rağmen.
Yani canım böyle bi karakterle işler sıkıntılı iyice ölç tart ve evde buluşmaları kes.
Erkek dediğin bu kadar canına düşkün olmamalı hiç zora gelmiyor yol çekmiyor erkenden ayrılıyor evde seni yemekle bulaşıkla uğraştırıyor.
Bi yerde bi sorun var ve sen zaten seziyorsun içine sinmiyor doğru yoldasın.
Normali doğrusu sizin ilişki değil.

Hayat senin ama mesleğinde varmış küçük yerdesiniz diye pikniğe gidin vs evde yemek yapiyosun ediyorsu.n ama arada olmali zaten çalışıp yoruluyorsun en iyisini hakediyrosun cnm
Çok teşekkür ederim en iyisini hak ediyorsun diyince mutlu oldum zaten daha iyisini hak ediyorum diye düşündüğüm için bunları dert ediyorum

Öncelikle yorum için çok teşekkür ederim ve evet bana normal bir ilişki gibi asla gelmiyor daha önce ilişkim olmuş olsa belki daha erken alırdım sinyalleri

Yo yoo yarınlar yokmuşcasına yaşayacaksın tabiki de. Bir daha mı geleceksin dünyaya? Biz neden hayatımızı birlestiriyoruz bunlarla yasamak icin bir seyler paylasmak icin. Yarınlar yokmuscasına yasıcaksın ki hayatın tadı oyle cıkacak her sey anlamını bulacak ot gibi anca birbirinizi tüketirsiniz.
Pardon o seni tüketir.

Alıskanlıklar bırakılır ama travmalar asla yok olmaz adam aileden sıkıntılı. Bak evlenince x2 olacak önlemini al.
Eğer fikrimi soracak olursan kesinlikle sikayetlerinden bahsetme cünkü gelecek cevapları biliyorum evleninceye kadar senin gözünü boyayacak kafanı karıştırabilir. Onun yerine sikayetlerini daha farklı dile getir. Kendi davranıslarını, hareketlerini ona yaşat evine gittiginde hicbir yardımda bulunma bulasık bile yıkama vurdumduymaz ve sorumlu ol. Kendine zaman yarat deli gibi eglen cos hic eve girme meşguliyetin olsun. Sende ki değişiklikleri farkedince dicek ki “sana noldu eve girmiyosun, yazmıyosun, sorumluluklarını bilmiyosun cok geziyosun” falan diyecek.

İşte orada dananın kuyruğu kopacak. Ee napmamı istiyosun bu ilişki böyle ot gibi mi yürüyecek bende böyleyim hayatı yaşamayı seviyorum sende buna eşlik etmiyosun aslında bosw yürütüyoruz diyip bitireceksin.

Ask demissin de güzelim ask degil bu askta deli gibi heyecan olur adam robot:)

Çok teşekkür ederim en iyisini hak ediyorsun diyince mutlu oldum zaten daha iyisini hak ediyorum diye düşündüğüm için bunları dert ediyorum
Evet suan hayatim bana 3 yil önce gözümün önünden geçseydi daha farklı olurdu dilerim hersey gönlünce olsun ama nisan attim vs deyip kendini bağlama ayrıl daha iyileri çıkar

bacim daha sevgiliyken seni sıkan, bayan adamla olmaz
adamin vizyonu evde vakit gecirme üzerine. bu adamin arabasi da olsa gezmez, parasi da cogalsa gezmez çünkü vizyonu yok. ogretmenlerin kazancı belli, kucuk ilcede kiralarin miktari belli. yani isteseniz en basiti seminer var 1 temmuza kadar okulda kalacagiz denir ailelere yine yapilir bir plan. ya da evde durmazsiniz da otobuse atlar yan sehre gidersiniz.
turkiyenin yarisindan cogunu gezdim, neredeyse hicbirinde araba yoktu altimda. gayet de bir şehirden bir sehire otobus minibus gezdim dolandim yani. niyet etseniz yapamayacak misiniz? ki ehliyetiniz varsa arac kiralamak da bir secenek haftasonlari

Aşırı yorgun hissediyorum başlığı görünce girdim ama hiç okumadım bana başlık bile yetti evlendikten sonra ayrılmak çok zor olabiliyor müstakbel eşin aslında bir kapalı kutu evlenince belki senin için herşey daha zor olabilir yol yakınken dön lütfen içine sinmiyorsa böyle büyük bir hatayı yapma evlenme onunla.

Teşekkür ederim o kadar hak verdim ki bundan anlar ancak ayrıca ben de kendi arkadaşlarımla vakit geçirmeye başladım başta mırın kırın etti ama takmadım sadece küçük yerdeyim burada çok arkadaşım yol şimdilik belki de onun yüzünden sosyal çevreme odaklanmadım bundan sonra onsuz da olur diyerek hareket etmeliyim

Açıkçası nişanlılık döneminde ben de sürekli sorgulama içindeydim, ailesi çok müdahaleciydi evlenince de aynı olacak diye çok korktum. Ya da ne bileyim eşim teması sever ben de severim ama özgür alan da severim bunalır mıyım düşüncesi çok vardı. 5 aydır evliyim, hamdolsun korkularım boşa çıktı. Nişanlısınız bir anda kestirip atmak olmuyor. Oturun açıkça bize anlattıklarınızk ona da anlatın. Ben böyle bir evlilik istemiyorum diyip rahatsız olduğunuzu belirtin. Değişmeye çaba gösteriyorsa amenna ama değişmiyorsa o zaman ayrılmayı hak eder.

Evet bahanelerin arkasına sığınıyor çok belli

Teşekkür ederim yorum için

Teşekkür ederim zaten birden kestirip atmak istemedim ve öyle bir yapım da yok en azından bitirirsem de her yolu denedim derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…