Nişanlımdan vazmıgeçeyim ??? (AİLESİ İÇİN ...

Şu anda çok mesafeliyim zaten hiç ısınamadık ailece allahtan ayrı oturcam
Hatta çooook uzak otur da gelmiyorsunuz dediklerinde uzak mesafe, iş güç bahaneniz olsun.
Aileler zaten bayramdan bayrama görüşse yeter bu durumda. O da her türlü idare edilir.
Sakın sakın aynı binada oturma. Kıta değiştir mümkünse.

Aslında bende erkek annesi olucam böyle akıl vermemem gerek ama görgüsüz ve karşısındakini düşünmeyen insanla uğraşmak çok zor. Bazı aileler hakediyor mesafe koymayı. Herkes seviyesini bilse keşke ve kimse kimseden kaçmak zorunda kalmasa, güzel sıcak samimi ama saygıyı seviyeyi özel hayatı bilen aileler olsa...

Ben iyi kv olucam. Mecburen! Ki gelinim oğlumu uzağa götürmek istemesin :))

ewlenince kaynananın e işleri sana kalır gezmeye gittiğinde şimdiden belli görümcede iş yok

Bitmiyor ole iste

Bal gibi oluyor.ayda bir iki görüşüyorum kayınvalidemle.bana sıkıntısı olan biri değil ama 65 yaşında ve ilgi alanlarımız çok farklı.klasik türk kadını değil kendisi.bana kaynanalığı da yok.kendisinin akrabalarıyla da ilişkisi çok az.eltimle sık sık görüşürüz mesela.kısacası eşin zorlamaz,gönül koymazsa bal gibi oluyor

at nişanı soran olursa sade senle yürümüyor be gülüm şu ailenin haline bak dersin...evli bile değilsin ne hizmetiymiş bu öyle.

bir evde evin kendi kızı varsa yardım teklifinde bulunulur sadece ya da kalkılır o evin kızıyla iş yapılır bizim göreneklerimizde bu var..ama evin kızı geçip oturuyor ve misafir sıfatındaki kişi kalkıp iş yapıyorsa o evde bir anormallik vardır bence.

Haklısınız en iyi anlayan siz oldunuz beni ne kadar sinirlensemde yaptım işte öyle görmedim çünkü annem bana öyle öğretmedi çaya kalkmadım sinirimden çünkü kız çaya bile kalkmadı bi utandım ki anlatamam hiç yapmadığım bi hareketti gittiğimiz zaman bi tane bile bulaşık bırakmadan dönerdim hep ama bundan sonra kesinlikle yapmıcam herkese ederi kadar değer vercem

Aslında başlarından geçen olaylardan beni el üstünde tutmaları lazım ama işteee kader demekten başka bişey diyemîyorum
İlk başlarda çok üzüldüm ama şimdi aldırış etmiyorum . Bi ara nişanlım işlerinden dolayı gelememişti 1 hafta falan kp le kv geldiler ablasıda var ne dedi biliyomusuz kp ben olsam kapıdan kovsalar bacadan girerim nişanlımı görmek içi. Can atarım diye ama bunu bi kaç gelmesinde tekrarladı hep annemde ne demek istiyısunuz bi gönülsüzlük varsa bilelim dedi onun üzerine eve gidip ablasıyla kp tartışmış niye öyle söylüyosun diye fena yani kp sürekli öbür gelini över durur !!! Öyle iştee artık eskisi gibi takmıyorum kafama

İnşallah dizinizin dibinde olurlar ) zaten resmi olmazsam yapamam yapım gereği yoksa çatlar giderim :)

Zaten anormaller ayda yılda bir görürüm ablasını o günde denk geldi kendinî beğeneşmiş dünyayı ben yarattım havaları !!! Neyin dünyasını yaşıyolar anlamıyorum

Zaten anormaller ayda yılda bir görürüm ablasını o günde denk geldi kendinî beğeneşmiş dünyayı ben yarattım havaları !!! Neyin dünyasını yaşıyolar anlamıyorum
e bu durumda zaten ayrılmayı düşünmüyorsun konu başlığına takıldım vallahi (hani ayrıl meraklısı da değiliz gerçi)

Şanslısınız galiba aslında evlilikte biraz şans işi bi bakmışsınız kurdu kuzu eder kuzuyu kurt eder şans yani

Ayrılırımsam üzülmekten korkuyorum tabi ki belli bi süreçten geçicem herşey güllük gülüstanlık değil
hayırlısı olsun ama bazı şeyler önceden ben geliyorum der kardeşim bilgin olsun..Allah korkusu olan karısına sahip çıkacak haklarını gözetecek bir eş nasip etsin Allah bu mübarek günlerde duam böyle olsun...ama bu iş evlilikle sonuçlanırsa daha beter olur senin için,evlenince düzelir diye bir ütopya yok haberin olsun

Amin rabbim cümlemizi iyilerle karşılaştırsın herkese iyi bir eş nasip etsin

Canım benim eğer nişanlın ailesine düşkünse nişanı hemen hemen at. Ama ailesine düşkün değilse sana ve senin fikirlerine daha çok değer veriyorsa, seni asla ezdirmeyecekse, mevki olarak da uzakta oturacaksanız (gelip gitmenin sıkıntı olan iki mevkide) ve nişanlın sana bunları garanti ediyorsa nişanı atma. Çünkü eşin senin yanında olduktan sonra ailesi sinirini bozsada caydırıcı bir problem yaratmaz. Bu konuda nişanlının tavrı çok önemli..

Tabi canım, orası öyle. Anormallik var olur o evde, "beklenen" durum bu değil çünkü.
Ama evin kızı yapmıyorsa da kızın ayıbı kendini bağlasın, konu sahibi kendi görgüsü gereği yapsın demiştim ben yine de. Tercih meselesi, ama yapılmalı kanımca.

Ayrilirsam Üzülmekten korkuyorum ne.demek yaa !!! o.zaman.sen şimdi. Bu yaşananlara üzülmüyorsun. Ben bunu anlarim

nişanlınız la baya dır birliktesiniz onu gercekten seviyorsanız sineye çeker evlenir onlardan uzakta yasarsınız ...ama şunu da söylemek isterim ki yalnızca siz değil ailelerde çok çok önemli hayatınızı fazlaca etkiliyorlar..düşünün uzun uzun artısını eksisini ona göre karar verin aileler coookk önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…