Nişanlımdan vazmıgeçeyim ??? (AİLESİ İÇİN ...

İnşallah zaman herşeyin ilacı çok sağolun yorumlarınız için

bende aynı sorunları yaşadım.ailesi çok soğuktu aileme karşı görgüsüzce davrandılar.evlendim hala aynılar birde annesi babası sonrada pek bi kıymetli oldular.Önceden yanlış olduklarını söylerdi şimdi sadece susuyor ..dikkatli ol canım,ayrıl demem ama evlendikten snra o gördükleri hatalara bazen göz yumabiliyorlar.

eğer evlenirsen senin çekeceğin var...anladığım kadarıyla aranızda kültür farkı var..davul bile dengi dengine be gülüm...olmayacak şeyi kader yapmayın..

Şimdiye kadar hiç bi tartışması olmadı ailelerin ama dediğim gibi benim ailem görmezden gelir herşeyi

eğer evlenirsen senin çekeceğin var...anladığım kadarıyla aranızda kültür farkı var..davul bile dengi dengine be gülüm...olmayacak şeyi kader yapmayın..
Evet kültür farkından dolayı böyle zaten birazda kaderimiz bizim elimizde hayırlısını diliyorum allahtan hepimiz için

Kesinlikle katılıyorum evlenmeden önce evlenene kadar sabret sonra yüzlerini dahi görmüceksin derler ama iki gün sonra onlar benim ailem atamam derler sonra haksız olursun onlar öyle demek istemedi olur sonra sen abartıyorsun olur sonra sen kincisin nankörsün olur yaptığın fedakarlıkların bir tanesi bile görmezler sonra bunlar senin görevin yapmak zorundasın olur... iyi düşün iyi tanışın çok zor bir durum canım

Gerçekten çok zor bi durum evlilikten korkar oldum

at gitsin ya kimsenin hizmetçisi değilsin ayrıca ilerde çok daha büyük sorunlar yaşarsın, evlilikte mantığı çalıştırmak lazım yoksa görüyoruz sonuçlarını,böyle evlilik yapıcağıma kız kurusu oalrak kalırım daha iyi

A
Ahhh bi mantığımı kullanabilsem şu an çok farklı bi durumda olurdum....

Evet kültür farkından dolayı böyle zaten birazda kaderimiz bizim elimizde hayırlısını diliyorum allahtan hepimiz için
Canım sen neden nısanlın yardım etse dahı neden yıkadın o bulasıkları? Yıkamıcaktın ve aynen onun yaptıgı gıbı sende soğuk dıyerek gıdıcektn. Hayatta yapmam bu resmen kullanmak anlamına geldı suan bende gelinmi alıyo hizmetçimi.. Ettiği lafı konustugu sozu bılcek el içine girdiyse ne kadar kultur farklı olursa olsun yanı.

Herşey nisanlina bagli. Ailesine duskun ve onlarin sozunden cikmayan biriyse bu iste hayir olmaz bunlari göz önünde bulundur evlendikten sonra hersey cok zor olur.

Sadece sevdiğinle değil ailesiyle de evleniyorsun ve bu evlilik bir ömür boyu cicim ayları çabuk bitiyor sonra gerçeklerle baş başa kalıyorsun ve şuna kesinlikle emin ol ki kimse ailesinden vazgeçmiyor...

Kesinlikle katılıyorum toplum adabı diye bişey var ama onlarda hiç biri yok helede babası ne bileyim ben gelir yardım eder sandım kız koşa koşa sobaya gelmiş !!!

Herşey nisanlina bagli. Ailesine duskun ve onlarin sozunden cikmayan biriyse bu iste hayir olmaz bunlari göz önünde bulundur evlendikten sonra hersey cok zor olur.
Ailesi kardeşler arasında ayrımcılık yapıyo nişanlımda farkında biraz yüz verseler ailecildeee babası bide ilk zamanlarda inanırmısınız gelir bizimkilerin yanında nişanlımı kötülerdi çok patavatsızdır

Bugün senin arkanda olan nişanlı evlendikten sonra olmayabiliyor. Eşinin sevgisi depreşiyor ailesine karşı. Bunu bil de..

At nişanı canım en iyisi ben ailesi yüzünden boşanıcam ve bebeğim de var yol yakınken dön

Bence bak nişanlın ailesine karşı nasıl ama bence ailesi cok onmli adami rezilde ederler vezir de canm ama kaynatanin sana kaynanalik yapmasi laf sokmasi kadar kotu bisey yok hadi kaynanaya alisigizda kaynataya ne oluyo bence iyi dusun olan sana olur kac sene daha nisanli kalicaksn boyle belliki dugun hakknda konsmuyolar konusmuyolarsa belliki istemiyilar yol yaknken iyi dusun sonra cok pisman oluyosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…