- 19 Ocak 2015
- 147
- 30
- 38
- 33
- Konu Sahibi fikrim firarda
-
Kac zaman oldu? Onceleri normal. Sana yaptiklarini falan dusun. Sakin bida yazma. Olmamis ayrilmissiniz yine olmaz. Baska biriyle sonra cok daha mutlu olursun insallah dua et zamana birak
valla şiddete bu kadar meraklıysan gel biz seni dövelim arkadaşımyani verilmiş sadakam varmış, allahın sevgili kuluymuşum demiyorsun da bir de takip mi ediyorsun..
"pardon eski nişanlım" ne demek? Soğukkanlı falan deyip bu tip bir insanı hala kendinize layık, eşdeğer falan görebiliyorsanız yapacak bir şey yok. Üzüp kırmak deyince basit oluyordur tabii, başkasından duymak iyi gelir, "o kişi sizi insan yerine koymuyordu." Siz hala onu düşünmekle vakit kaybediyorsunuz.
Ucuz kurtulmussun sukret. ..
sakin geri dönmeyi düşünme bile böyle bir adama sonu baştan yazılmış. ..
Sosyal mendyadan takip etmeyi birak , zaten onceki konunuda hatirliyorum bu adamdan bir halt olmaz ..
Arama sorma ve sakin yazma ..
Şiddete karşıyım ama bazen şu kızları evire çevire dövüp akıllarını başlarına getirmek iatiyorum...
çok haklısınız çoookkk ta korkuyorum ben çok hadi sevemezsem diye ne bileyim kardeşim
bence sen kasiniyorsun
Bak güzelim KK deki evlenip dayak yiyen, hakaret edilen, aldatılan kadınların konularını oku ve dua et Allah yol yakınken sana göstermiş. Boşver sosyal medyadan takip etme. Sakın mesaj atma. Mutlu gözükmeye çalış. Çalışma mutlu ol. Ve mutlu olduğunu ona göster. Salla gitsin yanii.
bencede belamı arıyorum adam kardeşimi bile birkereceik gezdirmeyi kabul etmedi ben senle nişanlıyım kardeşinle değil dedi ama ben onun yiğneleriyle her yere gidiyrdum neredys ne bileyim kardeşim.
Yahu böyle birinin sizi sevmesindense, kimse sevmesin daha iyi.
Onu hala aklınızda tuttuğunuz her an başka iyi bir erkeğin şansını azaltıyorsunuz, varlar onlar, kesin bilgi. Ayrıca oturun şu bir daha hatalarınızı tekrarlamamak bir kenara yazın lütfen, annesiyle oturmayı seve seve kabul etmek KÖTÜ BİR ŞEY her matah bir şeymiş gibi yazdığınızda bana afakanlar basıyor. Böyle adamın anası sizi prensesler gibi mi yaşatacaktı sanıyorsunuz anlamıyorum ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?