nişanlımı takıntı haline getirdim yardım edin nolur!!!

zaten gelinim diye saçımı okşamadı bile mesela nişanlımın halasına ben bir aydır görmüyrum gelin kızı demiş nişanlımla tartıltık bu yüzden neler neler haklısınız

Niye saçınızı okşasın ya? Bir aydır görmüyorduysa der, bunu nasıl tartışma konusu haline getirebildiniz?

Biz kadınlar duygusal davrandığımız icin acı çekiyoruz erkekler gurur yapıyorlar o Yüzden daha soğuk kanlı davranıyorlar ama daha cok yeni cok taze merak etme zamanla geçecek hatta günü geldiğinde karşına iyi birisi çıktığında evlendiğinde koca nı öyle cok seveceksinki hep şükredeceksin onunla değerinibilmeyen ile değilde seni gerçekten seven birisi ile birliktesin diye dilerim mutluluklar tüm güzellikler seninle olur KB uzun oldu ama bende böyle bir olay Yaşadığım icin kendime yakın buldum ama cok şükür şimdi eşimle cok mutluyum ve cok seviyorum merak etme sende seveceksin Sevildiğini hissettiginde

canım sende aynı durumları yaşadın ve eşinle mutlusun ne güzel inşallah bende atlatırım canım Allah bir yastıkta kocatsın

Takip ettikçe kendi değerini öz güvenini kaybedersin benden sana tavsiye bende senin suan yaptığını yapmıştım ve kendimi yıprattım sonra kendi kendime kara aldım o nekadar soğuk kanlı davrandıysa bende öyle Yaptım ve zamana bıraktım

Aci cekme dedigine gore bence kafasinda bitirmis .. daha cok gencsin guzelsin neler bulursun bu dengesize mi kaldin sen... aci cekmeymis... cok dusunce insan gibi davranirdi sana... asla donme derim ben... bence tabi

eski nişanlınız akla ziyan biriymiş böyle birini değil takip etmek ben öldüğünü duysam haketmiş der dua bile etmem, ne hakla hala onu takip ediyorsunuz, bu konularda bu kadar iradesiz olursan ömür boyu acı çekersin, kendine başka uğraşlar bul, o ne yaparsa yapsın , zaten bulacağı kıza da yazık acı ona yani...

Bence su an takip etmeniz aliskanliginizdan ileri geliyor. Eger kendinize hakim olamiyorsaniz sosyal medyada engelleyin, boylece istesenzde bakamazsiniz. Bu surecte yapilacak sey arkadaslarla cikip gezmek, inanin bi sure sonra akliniza bile gelmicektir. Allah yardimciniz olsun..

Allah senden sonra gelecek gelin adayına sabır versin bence onu aklından çıkarmaya çalış ne hali varsa görsün de

bir haftaya yaklaşacak canım yeni ama hep beni üzüp kırdığı halde aklıma onlar gelmiyor iyi yönleri geliyor nasıl unutacagım bilmiyoryum

o zaman sen de otur bir kağıda sana neler neler yapıp da seni kırmıştı madde madde detaylı yaz, bir süre hep yanında taşı
her sevgin kabardığında aç oku
böylelikle üzüp kırdığı olaylar da gelir aklına

Suan oyle yaptim canimm insallah atlatabilirim bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…