Merhaba arkadaslar.
Su an nisanliyim. Kisin insallah evlenecegim. Benim yasim 21 nisanlim 26. Bana her gun 2 3 sene icinde 30 yasindan once baba olmak istedigini belirtiyor. Ben kesinlikle istemedigimi soyluyorum daha benim yasim kacki, o sorumlugu alamam. Hersey oturduktan sonra yasim, evim, isim vs vs o zaman dusunulur. Ama kesinlikle 3 yil icinde dusunmuyorum. Bunu dedikten sonra bana bide kusuyor beyefendi. Hemen basliyor ben dedemi olcam cocugumun yaninda 30na az kalmista, eeh ben napiyim benim yasim 30 degil ama. Anlamak istemiyor, surekli evlenmeden bu konular yuzunden tartismaktan bir hal oldum.
Ne yapmam lazim
Merhaba arkadaslar.
Su an nisanliyim. Kisin insallah evlenecegim. Benim yasim 21 nisanlim 26. Bana her gun 2 3 sene icinde 30 yasindan once baba olmak istedigini belirtiyor. Ben kesinlikle istemedigimi soyluyorum daha benim yasim kacki, o sorumlugu alamam. Hersey oturduktan sonra yasim, evim, isim vs vs o zaman dusunulur. Ama kesinlikle 3 yil icinde dusunmuyorum. Bunu dedikten sonra bana bide kusuyor beyefendi. Hemen basliyor ben dedemi olcam cocugumun yaninda 30na az kalmista, eeh ben napiyim benim yasim 30 degil ama. Anlamak istemiyor, surekli evlenmeden bu konular yuzunden tartismaktan bir hal oldum.
Ne yapmam lazim
Haklisinizi cok erken konusmak icin.
Ama nisanlim bu istegini her gun bir konunun icine mutlaka sokuyor.
Neymis kuzenlerinin hanimlari dogurmus, onlarda gencmis vs vs.
Ben kesinlikle dusunmuyorum cocuk, 30mda belki.
Ben ne yapiyim yasi geciyorsa, cocuk dogurmaya kolay zannediyor. 9 ay skntisini ben cekicegim.
Hazir hissetmiyorum zaten, evlenincede 3 yil icinde hazir olmayacagima eminim.
Benim icin oncelik meslegimde kariyerimde bir yerlere gelebilmek. Cocuk buna cok buyuk bir engel.
Her an laf carpiyor adam resmen ya, yok bana hamilelik cok yakisirmis, surekli hamilelik kiyafetleri gosteriyor, surekli bebek isimleri vs vs.
Ciddi ciddi hemen istiyor yani. evlendigimde bu konu yuzunden tartisip evliligimde huzursuzluk ciksin istemiyorum. Ama bu kacinilmaz.
Merhaba arkadaslar.
Ne yapmam lazim
Anlamiyor beni kesinlikle kendini benim yerime koymuyor. Cocuk istemiyorsam oda benim hicbir istegime evet demiycekmis bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?