bencede canim ya,
cocuk icin degil sadece evlenmek icinde yasin kucuk degilmi. Ben 29 da evlendim acaba benmi cok gec kaldim ki.:26:
Zaten zamani gelince evlenir evlenmez hemencikde bebek yapmaya karar verdik, hicdusunmedik bile yasi basi
Al benden de o kadar..
Yas hem cocuk, hemde evlilik icin kücük aslında.
yok artik yas 22 evlilik icin neresi kücük.. sizde abartmissiniz bence..
bana göre 25 den sonra evlenmek icin cok gec kalinmistir.. hersey genclikte güzeldir evlilikte, cocuk dogurmakta..
tabiki cocuk dogurmak icin erken genc ama evlilik icin kesinlikle genc ve erken bir yas degil bu.
ben hep evlenir evlenmez çocuk yapıcam derdim. 24 yaşında evlendim fakat eşim 2 yıl sonra yapalım çok erken hem evliliğimiz otursun dedi tamam dedim. 1 yıllık evli bile değildik ben bebek istiyorum dedi ben zaten dünden razıyım. ilk ay denedik olmadı sonra ben safra kesesi ameliyatı oldum 7 ay korunma süreci dedi doktor. mecbur bekledik 7 ay. süre bitti deniyoruz deniyoruz olmuyo doktora gittik meğer bende problem varmış. 1 yıldır hamile kalmaya çalışıorum ve önümüzdeki ay tüp bebek yapıcaz. malesef hayat planladığınız gibi gitmeyebilir.
Merhaba arkadaslar.
Su an nisanliyim. Kisin insallah evlenecegim. Benim yasim 21 nisanlim 26. Bana her gun 2 3 sene icinde 30 yasindan once baba olmak istedigini belirtiyor. Ben kesinlikle istemedigimi soyluyorum daha benim yasim kacki, o sorumlugu alamam. Hersey oturduktan sonra yasim, evim, isim vs vs o zaman dusunulur. Ama kesinlikle 3 yil icinde dusunmuyorum. Bunu dedikten sonra bana bide kusuyor beyefendi. Hemen basliyor ben dedemi olcam cocugumun yaninda 30na az kalmista, eeh ben napiyim benim yasim 30 degil ama. Anlamak istemiyor, surekli evlenmeden bu konular yuzunden tartismaktan bir hal oldum.
Ne yapmam lazim
gecmıs olsun canım ınsallah istedıgın gibi olur bende bebek ıstıyorum ama esım ıstemıyo evlılık otursun vs aslında haklıda yenı ıs degıstırdı bıraz toprlanalım 7 ay oldu evlenelı ufak tefek borçlarımz var eve esya aldık vs vs aslında cokta uzatmasak ıyı olcak ama esım anlamıyo belkı bendede problem cıkacak yasım 27 sorun cıkarsa 30 u bulurum ben
teşekkür ederim tatlım. şimdiki aklım olsa ne yapar ne eder evlenir evlenmez eşimi ikna ederdim bebek için. bende 27 yaşındayım artık daha fazla beklemek istemiyorum. birde sana tavsiyem hamile kalmayı şuan için düşünmesen bile mutlaka bir doktora git hormon testi falan yaptır problem olup olmadığına baktır. ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalıcam diye düşünürdüm ama öyle değilmiş malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?