1 buçuk yıldır nişanlıyız bu süreç niraz uzadığı için ikimizi de hayli yordu ama bana 2 yıl somra evlenelim para biriktiriyim dedi ama sonra gidip araba aldı şimdide haziranda düğün olduğu için tutuştuBiraz ağır konuşmuş. Düğün stresini bazıları baya kötü atlatıyor. Aradığında özür dilerse gönlünüzü almaya çalışırsa affedin derim. Ama hala kendini haklı buluyorsa ilerde canınızı daha çok sıkar.
Senin para kazanmadığını bütün yük onun üstünde olduğunu ima etmiş yani
Seni suçlamış gibi, yaptığı her harcama için seni aşağlayacak gibi
1 buçuk yıldır nişanlıyız bu süreç niraz uzadığı için ikimizi de hayli yordu ama bana 2 yıl somra evlenelim para biriktiriyim dedi ama sonra gidip araba aldı şimdide haziranda düğün olduğu için tutuştu
Nişanlılık süresi uzadı diye ilişki bir insanı yormaz.Uzaklık ws...bunlar hep bahane bence.Bir iş nasıl başlarsa öle gidiyor.Bizde eşimle 1 sene nişanlı kaldık üstüne birde evlendikten sonra bir sene farklı yerlerdeydik ama bu durum bizi hiç yormadı.Size tavsiyem aklınızda evlenince düzelir gibi bir düşünce varsa vazgeçin1 buçuk yıldır nişanlıyız bu süreç niraz uzadığı için ikimizi de hayli yordu ama bana 2 yıl somra evlenelim para biriktiriyim dedi ama sonra gidip araba aldı şimdide haziranda düğün olduğu için tutuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?