aman yarabbim keşke hayatı bu kadar sevsem. siz böyle en basit şeyden üşenmeyip genel genel anlamlar mı çıkarıyorsunuz gerçektenwhatsapp grubuna eklemeyi unuttular = beni aralarında istemiyorlar
keşke beni de almasalar aile gruplarına
Benim takıldığım nokta eklememeleri değil zaten. Neden lafını yapıp yapıp eklemiyolar onu anlamaya çalışıyorum. Her seferinde unutmuş olamazlar yaa. Grup yöneticisi nişanlım değil bide ona kafaya taktığımı belli etmek istemiyorumNedense bu tarz konulari anlamakta zorlaniyorum cunku hep ucu partnerle iletisime dayaniyor. Sizi nisanliniz o cok dahil olmak istediginiz aile grubuna ekleyemez mi?
Bunu bile soyleyemiyorsaniz ki cok basit bi durum nasil evlenip ortak bi hayat mucadelesi icinde olacaksiniz, bu benim icin daha cok kafaya takilacak durum. icinizdekini paylasamiyorsunuz demek ki.
Ayrica cok anlam yuklemissiniz benim hic aile grubum yok, ee yani biz aile, akraba degil miyiz? Sanki ne konusuyorlar grupta ölümsüzlügün iksirini mi bulmuslar ^^
inanır mısınız bazen o kadar yoğun oluyorum ki kendimi bile unutuyorum, aramalara mesajlara cevap vermek hak getire. iyi ki akraba değiliz çoktan fişimi kesip küsmüştünüz banaNeden ekleyelim dedikten sonra unutmuş gibi yapıyorlar. Şahsen ben unuttuklarına inanmıyorum.
inanır mısınız bazen o kadar yoğun oluyorum ki kendimi bile unutuyorum, aramalara mesajlara cevap vermek hak getire. iyi ki akraba değiliz çoktan fişimi kesip küsmüştünüz bana
sizin kadar muhim gormedikleri icin laf arasinda soyleyip geciyorlardir. nisanliniza da soylemeyecekseniz kurmayin bosuna kendinizi.Benim takıldığım nokta eklememeleri değil zaten. Neden lafını yapıp yapıp eklemiyolar onu anlamaya çalışıyorum. Her seferinde unutmuş olamazlar yaa. Grup yöneticisi nişanlım değil bide ona kafaya taktığımı belli etmek istemiyorum
Bizimkilerin gruplarında başka gelinler de var ama ne hikmetse ben yokum. Lafım yapılıyor yapılıyor unutuluyorum. Galiba beni eklediklerinde dedikodu yapamayacaklarını düşünüyor onlar daBizim de aile whatsapp grubumuza gelin eklendi ortamın neşesi kaçtı. Dedikodu yapamıyoruz. Paralel grup kurduk kızlarla mecbur. Hem de evlendikten 2 sene sonra falan kaynanasının aklına geldi.
Eşim beni aile whatsapp grubuna evlendikten 6 yıl sonra çocuk doğunca ekledi fotoğraf atarsın diye. Gruba girer girmez oğlan doğurduğum için bu grupta olma şerefine eriştim merhaba güzel insanlar dedimşimdi bu grupta da dedikodu dönmüyor. Herkes aşırı sessizleşti. Sadece ben foto atıyorum
Bence hiç girmeyin gruplara ya boşver gitsin. Eşinin telefonundan takip etmesi daha zevkli.
Maalesef kendimi o kadar çok kurdum ki bunu iğnelemeden nasıl söylerim bilemiyorumsizin kadar muhim gormedikleri icin laf arasinda soyleyip geciyorlardir. nisanliniza da soylemeyecekseniz kurmayin bosuna kendinizi.
Teşekkür ederimCok tatliimutluluklar ❤
Amaaaan zaten yeterince içlerine gircen kaçacak yer arayacanMerhaba kızlar
Bu konu kafaya takılacak bir konu mu bilmiyorum ama içten içe beni kemiriyor. Nişanlımın aile üyeleriyle bir whatsapp grubu var. Dayılar, yengeler, teyzeler, enişteler, kuzenler, gelinler, damatlar vs.
Benimle birlikteyken ayyy artık sen de bizdensin deyip duruyorlar ki ben de artık samimiyet kurmaya başladığımızı düşünüyorum. Geçenlerde whatsapp grubunun konusu açıldı ayy sen neden yoksun ki grupta hemen ekleyelim dediler o sırada konu değişti ekleyemeden kaldı. Bi kaç gün sonra tekrar whatsapp grubunda konuşulan bi konudan bahsedildi ama beni ekleme konusu hiç açılmadı. Sizce beni aileden görmüyorlar mı ? O grubun konusu açıldıkça artık sinir oluyorum. Seni de ekleyelim demeselerdi o grup hiç aklıma bile gelmiyordu ama lafını yaptıktan sonra eklemediler ya sürekli beni istemediklerini düşünmeye başladım. Sizce beni aralarında istemiyorlar mı ?
Bizimkilerin gruplarında başka gelinler de var ama ne hikmetse ben yokum. Lafım yapılıyor yapılıyor unutuluyorum. Galiba beni eklediklerinde dedikodu yapamayacaklarını düşünüyor onlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?