Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi istemiyor değillerdir de “daha evlenmediler bile, aile grubunda ne işi var” diye aile grubunda istemeyenler olabilir. Bu da anlaşılabilir bir şey bence.ya gerçekten bu konuya hiç takılmak istemezdim ama lafını yapıp yapıp eklemiyorlar. Konusu açılmadan önce grupları olduğunun farkında bile değildim. Neden ekleyelim dedikten sonra unutmuş gibi yapıyorlar. Şahsen ben unuttuklarına inanmıyorum. Aralarında beni istemeyenler varmış gibi geliyor veya çok kuruyorum
![]()
Bizim ailenin de öyle bir grubu var , o kadar samimiyetsiz bir akraba grubu ki keşke beni de eklemeselerdi, hayır çıksam bile geri ekliyorlarMerhaba kızlar
Bu konu kafaya takılacak bir konu mu bilmiyorum ama içten içe beni kemiriyor. Nişanlımın aile üyeleriyle bir whatsapp grubu var. Dayılar, yengeler, teyzeler, enişteler, kuzenler, gelinler, damatlar vs.
Benimle birlikteyken ayyy artık sen de bizdensin deyip duruyorlar ki ben de artık samimiyet kurmaya başladığımızı düşünüyorum. Geçenlerde whatsapp grubunun konusu açıldı ayy sen neden yoksun ki grupta hemen ekleyelim dediler o sırada konu değişti ekleyemeden kaldı. Bi kaç gün sonra tekrar whatsapp grubunda konuşulan bi konudan bahsedildi ama beni ekleme konusu hiç açılmadı. Sizce beni aileden görmüyorlar mı ? O grubun konusu açıldıkça artık sinir oluyorum. Seni de ekleyelim demeselerdi o grup hiç aklıma bile gelmiyordu ama lafını yaptıktan sonra eklemediler ya sürekli beni istemediklerini düşünmeye başladım. Sizce beni aralarında istemiyorlar mı ?
işin gücün mü yok ya kafada kurduğun şeylere bak yok artıkMerhaba kızlar
Bu konu kafaya takılacak bir konu mu bilmiyorum ama içten içe beni kemiriyor. Nişanlımın aile üyeleriyle bir whatsapp grubu var. Dayılar, yengeler, teyzeler, enişteler, kuzenler, gelinler, damatlar vs.
Benimle birlikteyken ayyy artık sen de bizdensin deyip duruyorlar ki ben de artık samimiyet kurmaya başladığımızı düşünüyorum. Geçenlerde whatsapp grubunun konusu açıldı ayy sen neden yoksun ki grupta hemen ekleyelim dediler o sırada konu değişti ekleyemeden kaldı. Bi kaç gün sonra tekrar whatsapp grubunda konuşulan bi konudan bahsedildi ama beni ekleme konusu hiç açılmadı. Sizce beni aileden görmüyorlar mı ? O grubun konusu açıldıkça artık sinir oluyorum. Seni de ekleyelim demeselerdi o grup hiç aklıma bile gelmiyordu ama lafını yaptıktan sonra eklemediler ya sürekli beni istemediklerini düşünmeye başladım. Sizce beni aralarında istemiyorlar mı ?
Diğerler gelinler de nişanlı mı yoksa evliler mı?Bizimkilerin gruplarında başka gelinler de var ama ne hikmetse ben yokum. Lafım yapılıyor yapılıyor unutuluyorum. Galiba beni eklediklerinde dedikodu yapamayacaklarını düşünüyor onlar da![]()
Eklemediklerine sukretsen keskeMerhaba kızlar