Nişanlımın aile whatsapp grubu

Bence asıl onlar eklemek isterlerse girmeyin. Ben kendi akrabalarımın grubundan bile çıkmak istiyorum.🙄 Laf söz, patavatsızın biri bir şey yazar ‘bu bana mı dedi’ dersiniz. Sürekli bildirim gelir cevap vermeseniz, vermedi olur. Mesafe candır evlenince anlarsınız.

😂😂😂 ya gerçekten bu konuya hiç takılmak istemezdim ama lafını yapıp yapıp eklemiyorlar. Konusu açılmadan önce grupları olduğunun farkında bile değildim. Neden ekleyelim dedikten sonra unutmuş gibi yapıyorlar. Şahsen ben unuttuklarına inanmıyorum. Aralarında beni istemeyenler varmış gibi geliyor veya çok kuruyorum 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Sizi istemiyor değillerdir de “daha evlenmediler bile, aile grubunda ne işi var” diye aile grubunda istemeyenler olabilir. Bu da anlaşılabilir bir şey bence.

benim eşimin de kuzenlerle olduğu grup var ama hiçbir zaman beni neden almıyosunuz aranıza demedim demem de. benim de var o da bana hiç demez ki gerek yok bence böyle şeylere. yani inanın hiç takılacak şeyler değil.

Keşke beni tüm gruplardan çıkarsalar.
Yeminle illallah geldi.
Yok veliler grubu (hadi mecbur bir nevi)
Yok öğretmenler grubu (hadi bu da ihtiyaç dahilinde)
Dershane veliler grubu.
Dershane öğretmenler grubu.
Akrabalar grubu.
Eşimin akrabaları grubu
Apartman sakinleri grubu.
Geçenlerde de bir arkadaşım beni farmasi grubuna üye eklemiş.
Ay delirdim, çıktım.
İşyerinde çalışırken telefonumun sesinden artık gına gelmişti.
Hepsinin bildirimlerini kapattım.

Merhaba kızlar
Bu konu kafaya takılacak bir konu mu bilmiyorum ama içten içe beni kemiriyor. Nişanlımın aile üyeleriyle bir whatsapp grubu var. Dayılar, yengeler, teyzeler, enişteler, kuzenler, gelinler, damatlar vs.
Benimle birlikteyken ayyy artık sen de bizdensin deyip duruyorlar ki ben de artık samimiyet kurmaya başladığımızı düşünüyorum. Geçenlerde whatsapp grubunun konusu açıldı ayy sen neden yoksun ki grupta hemen ekleyelim dediler o sırada konu değişti ekleyemeden kaldı. Bi kaç gün sonra tekrar whatsapp grubunda konuşulan bi konudan bahsedildi ama beni ekleme konusu hiç açılmadı. Sizce beni aileden görmüyorlar mı ? O grubun konusu açıldıkça artık sinir oluyorum. Seni de ekleyelim demeselerdi o grup hiç aklıma bile gelmiyordu ama lafını yaptıktan sonra eklemediler ya sürekli beni istemediklerini düşünmeye başladım. Sizce beni aralarında istemiyorlar mı ?
Bizim ailenin de öyle bir grubu var , o kadar samimiyetsiz bir akraba grubu ki keşke beni de eklemeselerdi, hayır çıksam bile geri ekliyorlar 🤦‍♀️ dua edin eklemesinler gruba..

Merhaba kızlar
Bu konu kafaya takılacak bir konu mu bilmiyorum ama içten içe beni kemiriyor. Nişanlımın aile üyeleriyle bir whatsapp grubu var. Dayılar, yengeler, teyzeler, enişteler, kuzenler, gelinler, damatlar vs.
Benimle birlikteyken ayyy artık sen de bizdensin deyip duruyorlar ki ben de artık samimiyet kurmaya başladığımızı düşünüyorum. Geçenlerde whatsapp grubunun konusu açıldı ayy sen neden yoksun ki grupta hemen ekleyelim dediler o sırada konu değişti ekleyemeden kaldı. Bi kaç gün sonra tekrar whatsapp grubunda konuşulan bi konudan bahsedildi ama beni ekleme konusu hiç açılmadı. Sizce beni aileden görmüyorlar mı ? O grubun konusu açıldıkça artık sinir oluyorum. Seni de ekleyelim demeselerdi o grup hiç aklıma bile gelmiyordu ama lafını yaptıktan sonra eklemediler ya sürekli beni istemediklerini düşünmeye başladım. Sizce beni aralarında istemiyorlar mı ?
işin gücün mü yok ya kafada kurduğun şeylere bak yok artık :D kendinizi ne kadar küçük değersiz görüyosunuz ya kendnize biçtiğiniz değere bakın

İnsanlar unutuyordur ya da tamamına erdirmenizi bekliyordur. Çok yorucu değil mi böyle yaşamak? Nişanlınıza bir dakika sorup bir cevap alabilecekken kendi kendinize kurulmanız iletişime kapalı olup istenmiyorum diye şartlanmanız bana çok garip geliyor.

Neyse ki beni öyle bir gruba ekleyen yok. Siz dertsiz başınıza dert almak istiyorsunuz galiba bosverin uzak durun cok merak ederseniz nisanlinizin telefonundan okursunuz arada 😂

Valla eklendiğim gruptan canımı sıktıkları için çat diye çıkmış, peşine eşimide çıkartmış biri olarak isyanınızı anlayamam. Ama çok güzel bir noktadasınız, büyüyü bozmayın.

Keske beni eklemeselerdi. En uzun sureligine sessize aliyorum, sure doldukca. Donen geyikten bayilicam cunku. Ben de hic bir sohbete katilmiyorum. Ne isim var bilmiyorum. Ciksam da olmaz simdi. Bir gun telefon degistirirsem o bahaneyle cikip bir daha eklememeleri icin dua edecegim. 😅

Bence eklemedikleri icin sanslisin. Hic kurcalama.

Beni değil akraba gruplarına (ki almamaları tercih ederdim), kednş çekirdek aile gruplarına bile nikaha yakın aldılar. Bence doğrusu da o idi.

Biz de çok kalabalık bir aileyiz, bizim de var grubumuz ama hiçbir gelin damat yok içinde. Sadece biz varız. Yengem de çok lafını soktu bir ara ama alınmadı. :KK45:
Sevmemekle alakası yok da, biz her türlü espiri şu bu makara yapıyoruz biz hepimiz sorun etmeyiz birbirimizi bildiğimizden ama gelin damat öyle değil. Tatsızlık da çıkar gerek yok. Bence siz de girmeyin. Girip nişanlınızın dayısıyla ne konuşacaksınız ki?

Merhaba kızlar
Eklemediklerine sukretsen keske😁 o kaosta ne isin var konu acilinca uzaklas ortamdan hemen😁

Back
X