- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
cimri demiyorsan tutucu degil de tutumlu yazabilirsin :) bunlara takılma.Biz kibar bi şekilde tutucu dedik ama cimriiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cimri demiyorsan tutucu degil de tutumlu yazabilirsin :) bunlara takılma.Biz kibar bi şekilde tutucu dedik ama cimriiiiiii
ben buraya üye değilim onun adına yazıyorum kendi derdimi
Şeker çay gider buralarda da cenaze evine komsuysan ayrica yemek gider ama onlarin gelen şekeri çayi görebileceklerini o haldeyken zannetmiyorum.Canım nişanlına, biz de kızevine eli boş gidilmez konu komşu sorup duruyor laf oluyor de. Bizim millet el alemden çok korkar. El alem ne der diyin tamamdır o işya da insanları olduğu gibi kabul edip beklentiye girmeyin. Bi de cenazeye bi şey götürüldüğünü de ilk sizden duyuyorum.
Yani, sonra soruyoruz bu Üyeliği kim kullanıyor diye herkes kenara çekiliyor.4 kişi danaya girdik der gibi![]()
Canım nişanlına, biz de kızevine eli boş gidilmez konu komşu sorup duruyor laf oluyor de. Bizim millet el alemden çok korkar. El alem ne der diyin tamamdır o işya da insanları olduğu gibi kabul edip beklentiye girmeyin. Bi de cenazeye bi şey götürüldüğünü de ilk sizden duyuyorum.
Hahahahah4 kişi danaya girdik der gibi![]()
Ay çok güldüm. Çok doğru söylüyorsunuz.4 kişi danaya girdik der gibi![]()
paraya gittiğimde
Kabul edemiyorsan nişanlının kocan olmasına izin verme .yarının dünden bir farkı olmayacak çünkü ..Nişanlımin ailesi cok tutucu o kadar tutucu ki dedem vefat ettiğinde baş sağlığına bile elleri boş geldiler benle hiç ilgilenmiyorlar paraya gittiğimde bize geldiklerinde elleri hep bo geliyolr inan küçük bi hediye alıp gelir gelinim diye ama yok düğün alışverişinde bile yoklar bi kere düğün icin alışverişe gidecektik kahvaltıdan sonra gidin işinizi halledin de gelin dediler babası kredi kartını verdi gidin beyaz eşya alın odeyecemn diye sonradan odeyemiyorum dedi biz ödemeye başladık onlara karşı nasi davranmalıyım kötü davranincada nişanlıma üzülüyorum
Oraya gittiğimde diyecektin galibaama aklın parada olunca..