- Konu Sahibi elle
-
valla canım evlenirsen çok sorun olur gibime geliyor benim.
benim eşimin aileside çok mutasıp annesi babası ablası ablasının damadı falan hepsi hacı kayınvalidem çarşaflı hatta saygı duyuyorum tabiki kınadığımı sanmayın ama ne yazıkki onlar benim bu durumuma saygı duymuyorlar.
ben ve ailem açığız babam kapalılığa karşı bi insan şahsen bende kafa kapatma olayına karşıyım ama kapalılarada saygım sonsuz.
neyse eşimin ailesi ilk başta sorun çıkarsada valla şimdiye kadar eşim bana asla kapan demedi ne istersem tamam alalım der yok açıkmış yok şöyleymiş demez ama başta senin nişanlın sana baskı yapıyor yarın evlendiğinde aileside baskı yapar sende kapıyı çarpar gidersin.
Bugün yarım haşema giydiriyorsa 1 sene sonra tamamen kapalısını giyinmeni isteyecek nişanlın.
Bana biraz tezat geldi ailesi kadar kapalı değil demen hem bady giymene karışmıyor hemde yarım haşema giy diyor .
Tamamen zıt karakterlerdesiniz aslında ne kadar şimdi ılılmlı olursa olsun evlendikten sonra mutlaka sorunlar yaşarsınız çok örneklerini gördük burada çünkü .
Cnm yarım haşema dediğim dalgıç kıyafeti. Şu dize kadar uzanan var ya onlardan.
Demin onu aradım ve bu meseleleri konuştum. Ona değiştirilmek istenmediğimi, ailesinin ve kendisinin beni bu şekilde kabul etmeleri gerektiğini ve eğer kabul edilemiyceksem şimdiden bilmek istediğimi söyledim. Şaşırdı tabi. Yok dedi. Sen zaten çok açık giyinmiyosun. Ben insanlar, ailem, çevrem senin gelinliğinin açıklığı konusunda ne diyecekler die değil dinen de uymadığı için istiyorum dedi. Diğer dünyamıda düşünyo saolsun. Benim günahım sonuçta. Giyecemlmaz: ve istemiyorsada çeksin gitsin alsanaalsanasmile
Nişanlımı tanıyodum ama sadece arkadaş olarak tanıyodum ve iyi arkadaştık.Sonra aşka dönüştü arkadaşlığımız. Ailesini ise ilk kez istemeye geldiklerinde yani nişanımda gördüm. Ve hem aileler olsun hem nişanlımla ben olayım hepimiz ayrı memleketlerde yaşadığımız için ne benim ailem onun ailesini ne ben nişanlımı göremiyorum eyvahedigeldismile
Çok aşırı kapalılıkta istemiyor yanlış anladınız. Gewlinliğn üstüne boleroya seve seve evet diyor. Ama benim memleketimdeki düğünümde o boleroyu giymycem. Ve istediğim modeli giyceğimi söyledim. Çok ciddiyim. Gözüm karadır benim. Aşktan önce mantığım gelir. Aşığım evet ama restide çekerim
Belki doğru ama "şimdi gelinliğini mayonu onun istediği gibi giyiver, sonra yavaş yavaş alıştırırsın." demek aslında tam da erkeklerin eleştirdiğimiz davranışını sergilemek olmuyor mu? Şimdi uyar gibi görüneceğiz sonra yavaş yavaş alıştıracağız. E kızdığımız erkekler de bunu yapıyor; şimdi kabul etmiş gibi görünüyor sonra yavaş yavaş bizi kendi yaşam tarzlarına alıştırmaya çalışıyorlar.
Cnm yarım haşema dediğim dalgıç kıyafeti. Şu dize kadar uzanan var ya onlardan.
Demin onu aradım ve bu meseleleri konuştum. Ona değiştirilmek istenmediğimi, ailesinin ve kendisinin beni bu şekilde kabul etmeleri gerektiğini ve eğer kabul edilemiyceksem şimdiden bilmek istediğimi söyledim. Şaşırdı tabi. Yok dedi. Sen zaten çok açık giyinmiyosun. Ben insanlar, ailem, çevrem senin gelinliğinin açıklığı konusunda ne diyecekler die değil dinen de uymadığı için istiyorum dedi. Diğer dünyamıda düşünyo saolsun. Benim günahım sonuçta. Giyecemlmaz: ve istemiyorsada çeksin gitsin alsanaalsanasmile
Nişanlımı tanıyodum ama sadece arkadaş olarak tanıyodum ve iyi arkadaştık.Sonra aşka dönüştü arkadaşlığımız. Ailesini ise ilk kez istemeye geldiklerinde yani nişanımda gördüm. Ve hem aileler olsun hem nişanlımla ben olayım hepimiz ayrı memleketlerde yaşadığımız için ne benim ailem onun ailesini ne ben nişanlımı göremiyorum eyvahedigeldismile
Nişanlıma sordum kapanmama karışmıyor. Yani açık olacam yine
Nişanlım, ailesinin çok iyi hoşgörülü insanlar olduğunu söylüyor.Tabii açık giyinmem konusunda hoşgörülü davranacaklarını hiç sanmıyorum ama inşallah iyi insanlardır ve sorun etmezler. Sonuçta ben 27 yaşında özgür, eğitimci bir bireyim. Kendimden taviz vermeyi düşünmüyorum. Hatta biz bununla nişanlanmadan önce ben bu mayo konusu yüzünden ondan soğudum ve evlenme işini tekrar düşünmem gerektiğini söylediğimde uzun bi uğraş sonucunda geri adım attı. Yani denizde mayomu giycem tabikiii..Vallahiiiii avazımın çıktığı kadar bağırırım delikafadulden
Ama bu gelinlik ve abiye nolcak yaaasenağlama Bunun haricinde acaba başka hangi sorunlar beni bekliyo senağlama
Benimle evlenmeyi benim onunla evlenmeyi istememden daha çok istiyor. Yanii onun duyguları çok daha fazla. Bu da bana avantaj getirir umarım. 2.en önemli problemim onun memleketine yerleşmek. Bunu kesinlikle istemiyorum. Çok ataerkil bi aile yapıları var ve sorunlar yaşıycağmı düşünüyorum. Nişanlık ve gelinlikte ikna edebileceğimi düşünüyorum artık. Ama ya sonrası?
Memleketine yerleşmezsem aramızda sorun çıkmaz çünkü iyi anlaşıyoruz. Hobilerimiz, yapmaktan hoşlandığımız şeyler çok uyuşuyor. Ama bu memleketine yerleşmeme meselesini söyleyemiyorum tabi. O kendi memleketini istiyo ama ben evliliğimizin ilk 5 yılında olmycağnı söyledim. Ya sonrası? Yaniii ilerde istycektir ama ben istemiyorum. Benmde kendi ailem var kendi memleketim var. Sizce bu konuda ne yapılmalı?
Merak etmeyin canlarım her fırsatta açık olduğumu ve kapanmıycağımı söylüyorum. O zaten benden kapanmamı ne istiyor ne istemiyor. Badi giymem rahatsız etmiyor. Sadece 0 kollu, bağrı açık kıyafet ve dizden yukarı eteklere takmış durumda. Bu ne olursa olsun ister abiye olsun ister gelinlik isterde tişört..Açıklığımı kabul ediyor tabi. Ama sonuçta denizi var, düğünü var..Her zaman şuan giyindiğim gibi giymiyorum. Ben sevgim uğruna kendimi başka kalıplara sokabilecek bir insan değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?