- Konu Sahibi elle
-
Arkadaşlar halletim sorunu artık hiç bi şekilde karışmıycağnı söyledi. Problem bitmiştir.
Arkadaşlar halletim sorunu artık hiç bi şekilde karışmıycağnı söyledi. Problem bitmiştir.
Arkadaşlar benm mantığım aşkımın önünde gelir. Eskiden beri kocası tarafından kısıtlanan bayanlara neden kendinizi ezdiriyorsunz die kızardım. Şimdide ben tam olarak o durumda olmasam da belki o durumla karşı karşıya kalacam. Öncelikle şunu söyleyim nişanlım çok anlayışlı ve hoşgörülü bi insan. Banada zaten bu şekilde giyme derken bile çok tatlı bi şekilde söylüyor ama benmde mantığım herzaman ağır bastığı için kabul edemem. Bu konuyu bugün tekrar dile getrceğim.. Kesin bir dille konuşmak gerekiyor çünkü politikacılar gibi konuyu tatlı diliyle başka yöne çekiyor. Mesela önceki konuşmalarımızda mayo konusunda o da taviz vermedi bende vermedim. Ondan sonra beni kaybedeceğini anlayınca o konuyu sorun etme hallederiz dedi. Yani tam olarak evet demediysede izin verdi.
Mrb arkadaşlar.
Ben 27 yaşında sevdiğiyle nişanlanmış birisiyim. Nişanlımın ve benim memleketim çok yakın olmasına rağmen arada dağlar kadar fark var. Onlar çok mutasıp, peygamber efendimiz zamanından kalma gelenekleri devam ettiren çok kapalı bi aile hatta sülaleler. Bizse serbest yetişmiş, özgür, tamam çok açık giyinmeyiz fakat başımız açık. Annem kapalı ama ablalarım, ben ve sülalemdeki çoğu kişi açık ve düğünlerde giydiğimiz askılı elbiseler bugüne kadar asla sorun olmadı. Ben onlara gelin gittiğim zaman akrabaları arasında ilk açık kişi ben olcakmışım herkes kapalıymış. Yanlış anlamayın bende dinine düşkün insanları severim hatta elimden geldiği kadar da namaz kılarım. Fakat bu durum beni rahatsız ediyor. Hayatımda ilk kez bi gelinlik giycem ve eşim ona bile karışıyo. Ben straplez şeklinde düşünüyorum o ise omuz açıkta olsun istemiyor. Düğünümüz 2 yerde de olacak. Ben kendi memleketmn düğününde o şekilde giyip onlarınkinde ise üstüne bolero giymeyi teklif ettim fakat yinede ikna olmadı. Çünkü bizim taraftaki düğüne de azda olsa gelecekler. Straplez şeklinde gelinliğin üzerine kolu çok az kapatan 2 parmak genişliğinde askı diktirebileceğimi de söyledim fakat daha kapalı giyinemiyeceğimi zira hayatımda o kadar düğüne gittiğimi ve herkesinde o şekilde giyindiğini gördüğümü, diğer türlü kapalı gelinliğinde bana itici geldiğini söyledim. Ama uzlaşamıyoruz galiba.
Daha kına gecesi elbisemde var. O da tabiki omzu açık normal bi abiye olcak. Fakat düğünümde ve kına gecemde onun ailesinin tepkilerine maruz kalmak istemiyorum.
Not: Normalde günlük hayatta açık giyinmeyen birisiyim. Fakat özel günlerde omzu açık abiye giymek benm de hakkım. Tabi bide mayo meselesi var. Mayokini tarzı bişy istiyor o. Fakat ben altı hafif şort gbi olan mayomdan memnunum . Taviz vermemeyi düşünüyorum. Gerekirse bitecek galiba :a015:
bu sebeplerden dolayı nişanlınızdan ayrılmayacağınızı tahmin ediyorum çünkü evlenmeden evlilik bilinmez, siz de bilmiyorsunuz. ama diyebilirim ki onun şartlarını değiştrirmeden kabul edebilirim diyorsanız evlenin derim. çünkü evlilikte öyle sandığınız gibi konuşuruz tartışırız istediğimi yaparım diye düşünürseniz genelde yanılırsınız. dediğiniz olsa bile huzurunuz kaçar, onun istediği mayoyu giyseniz tarzınız değilse kendinizi berbeat hissedip yüzünüz düşer, kızarsınız. kendi istediğinizi giyseniz eşiniz tiriplere girer. mesela diyebilir ki 'ne kadar meraklıymışsın açılmaya hadi göster kendini' ... naparsınız o adamı??
kıssadan hisse evlenince hiçbir şey evlenmeden öncekine benzemiyor ve verilen her söz tutulumuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?